Izvinite ako pravim digresiju na forumu ali kome da se obratim zbog nezadovoljavajuceg ishoda estetske operacije
?
?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si trazio to si i dobio mozes se zaliti upravi za vodovod ili recimo kevi sto te je tako klempavog rodila.
Mozda je htio da produzi kitu a oni mu je skratili ?Pa dobro da li znas sta je covek operisao pa mu tako odgovaras?
Sta si trazio to si i dobio mozes se zaliti upravi za vodovod ili recimo kevi sto te je tako klempavog rodila.
ovde definitivno dolaze zafrkanti....![]()
moram da dodam bitnu stavku da nisam potpisao saglasnost...imam taj papir sa potpisom hirurga ali bez mog potpisa....zaboravio je hirurg to da mi kaze,....
koliko to olaksava/otezava citavu stvar?
imam li pravnog osnova da izvucem neku pravdu
?
moram da dodam bitnu stavku da nisam potpisao saglasnost...imam taj papir sa potpisom hirurga ali bez mog potpisa....zaboravio je hirurg to da mi kaze,....
imam li pravnog osnova da uzvucem neku pravdu
?
imam li pravnog osnova da izvucem neku pravdu
?
nisi valjda ono operisoIzvinite ako pravim digresiju na forumu ali kome da se obratim zbog nezadovoljavajuceg ishoda estetske operacije
?