Estetika

Врв коса, али ја врло мало пажње поклањам томе...ако кажем да у косу улажем неколико шишања годишње и једном праменове, а ту као улажем највише, онда је све јасно.
За вежбање сам лења, од козметике користим мазалице и шминку колико морам да не плашим народ.

Koja je vasa najbolja investicija
kada je u pitanju fizicki izgled i sta biste preporucile?
telo,lice,kosa..
💃

Sva tri...odnosno, najpre koza, ona mi je najbitnija.
Potom telo, sta god da obuce telo sa strukom elegantnije izgleda...kosa mi nije posebno kvalitetna ali je drzim dugu pa nadoknadjuje to sto nije nekog kvaliteta.

Investicija u smislu posvecenosti i vremena.
Novac mi nesto ne deluje da je od presudnog znacaja...samo rutina i opet rutina. I odolevanje trendovima.
Moj je stav da sto manje nesto cackamo, to bolje izgleda.
Najgore je kada tretman umesto da prolepsa nesto osteti ili sprzi...

Eckada ozbiljno razmislim mislim da mi je najbolke ulaganje bilo u kurs joge. Bila je profi instruktorka, dosta sam nučila, ismerila me je na dobar put. Povremeno smo u kontaktu.
Čak mi je pomogla par puta i oko nekih stvsri koje nemsju veze sa jogom.
Prava ivesticija.

Najviše vremena posvećujem kosi, pa onda koži lica i tela. Ranije sam koristila šta god. Od kako sam počela sa prirodnijim šamponima i generalno preparatima za kosu, kosa raste kao iz vode. Pritom, koristim i ruzmarinovo ulje povremeno. Nisam konstantna, ali se vidi razlika. Prošle godinume sam se ošišala u novembru i to poprilično, jer mi je frizerka spalila kosu. Krenem sa uljem i šamponima, plus kolagen (iz Dr. Max-a). Porasla mi je kosa skoro 25cm do sad. Ima volumen, sjaj, gusta... Za lice Niacinamid, vitamin C i SPF obavezno. Vidi se razlika.

Najviše vremena posvećujem kosi, pa onda koži lica i tela. Ranije sam koristila šta god. Od kako sam počela sa prirodnijim šamponima i generalno preparatima za kosu, kosa raste kao iz vode. Pritom, koristim i ruzmarinovo ulje povremeno. Nisam konstantna, ali se vidi razlika. Prošle godinume sam se ošišala u novembru i to poprilično, jer mi je frizerka spalila kosu. Krenem sa uljem i šamponima, plus kolagen (iz Dr. Max-a). Porasla mi je kosa skoro 25cm do sad. Ima volumen, sjaj, gusta... Za lice Niacinamid, vitamin C i SPF obavezno. Vidi se razlika.
Koji sampon koristis?

Eckada ozbiljno razmislim mislim da mi je najbolke ulaganje bilo u kurs joge. Bila je profi instruktorka, dosta sam nučila, ismerila me je na dobar put. Povremeno smo u kontaktu.
Čak mi je pomogla par puta i oko nekih stvsri koje nemsju veze sa jogom.
Prava ivesticija.

Najbolja investicija.

Uz hranu. Ako biram izmedju kvalitetne hrane i sminke, biram hranu.

Joga je najdelotvornija za mene, eliksir.

Ja sam navucena vec dugo na Zlajine proizvode za lice.Imaju osvezavajuc miris i bude lepo lice posle njih. Dobro im je i mleko za telo.
Maske za kosu staaaalno menjam i jos uvek nisam nasla neku koja me je odusevila.

Ja sam navucena vec dugo na Zlajine proizvode za lice.Imaju osvezavajuc miris i bude lepo lice posle njih. Dobro im je i mleko za telo.
Maske za kosu staaaalno menjam i jos uvek nisam nasla neku koja me je odusevila.
Od njihovih preparata sam probala piling za telo koji je bio super, ali za tuš kabinu zlo 😅 i probala sam šampon i regenerator za kosu i nisu bili loši. Samo nisam znala da imaju program za lice.

Back