Ešli Barti, Naomi Osaka, ...

ambidekster65

Legenda
VIP
Poruka
72.795
U zadnje vrijeme otvoren je enorman broj tema o Novaku, Nadalu, pa čak i o Novakovoj porodici. Zato želim da nađem sagovornike da pišemo o drugim teniserima i teniserkama.

Ovo je tema o ženskom tenisu. Više puta sam pročitao mišljenja da aktuelne teniserke ništa ne valjaju, da su dobre samo Serena, Šarapova, Žastin Enan, Klajsters. Nisam neki vajni poznavalac tenisa. Ali ga gledam redovno dugi niz godina. Često se dešava da je na jednom kanalu muški, a na drugom ženski tenis. I često odaberem da gledam ženski tenis. Mnogi muški teniseri za mene igraju nezanimljiv tenis. Ne mora teniski meč da bude dobar samo ako pljušte asovi. Meni se sviđa što u ženskom tenisu među prvih recimo 30 skoro svaka svaku može da pobjedi.

Gledate li ženski tenis? Ko su Vaše omiljene teniserke iz teniskog vrha?

Pa vidi. Stvar je ista kao i sa filmovima i serijama. Ako ima dobrih riba ja cu da gledam.z:lol:

Ali mislim da u tenisu nikad nisu bile grdnije nego sad. Barti, Osaka sto ne zna da se nasmeje i mraci stalno, pa ona Kolins ima 28 godina, a izgleda kao milf. Sta je ono.

Pa Zastin Enan i Morezmo su bile bolje ribe.

Donekle one egzoticne Ema i Lejla. Ali one su igrale jedan turnir i nestale. To je to. Tako da nema sta da se gleda.

A nema ni nasih, tako da je duplo golo.

Veoma retko gledam ženski tenis, jer gledam muške mečeve pa ne mogu da postignem.
Ipak pogledam finalne mečeve jer se igraju drugim danima.
Nemam ljubimicu, i nije mi mnogo interesantno jer nemaju kontinuitet dobrih igara, stabilnosti na jednom mestu.
Sad su ovde sad onde...

Pa vidi. Stvar je ista kao i sa filmovima i serijama. Ako ima dobrih riba ja cu da gledam.z:lol:

Ali mislim da u tenisu nikad nisu bile grdnije nego sad. Barti, Osaka sto ne zna da se nasmeje i mraci stalno, pa ona Kolins ima 28 godina, a izgleda kao milf. Sta je ono.

Pa Zastin Enan i Morezmo su bile bolje ribe.

Donekle one egzoticne Ema i Lejla. Ali one su igrale jedan turnir i nestale. To je to. Tako da nema sta da se gleda.

A nema ni nasih, tako da je duplo golo.
Poštujem tvoje mišljenje. Evo na brzaka da nabrojim koje volim da gledam: Muguruza, Karolina Pliškova, Sakari, Svjontek, Radukanu, Kerber, Sabalenka, Badosa, Kontaveit, Ribakina, Kudermetova, Kasatkina, Petković...

14a60dc7ecfaa2b2cf633dc9c65d0613.jpg

Samo za Tzara: ovo je Elena Rybakina.

Postala je kako se ono zove influenser.

Slikanje za casopise, moda, sponzori, levo desno. Ko Dzini kad je pocela da se slika i ode karijera u persun.

A sta je tek sa Lejlom. Dobila tri igracice iz top 5 na USO i onda izgubila od kvalifikantkinje Radukanu u finalu.

I posle toga propala. Sad ispala u prvom kolu na Ao od neke leve 150sete na listi.

Moram da priznam da sam za nju navijao na USO. z:lol:

Influenserka? Znam da se još prije USO slikala za Vogue, ali nisam znao da je zastranila na tu stranu poslije osvojenog GS. Znam da je poslije USO otpustila trenera (koji je bio prosječan i nije mogao da isprati njene velike ambicije), onda je angažovala odličnog trenera. Ali džabe, rezultati joj već neko vrijeme nikakvi. Na AO ispala od Danke Kovinić. :roll:

Back