esc

Malo je koje nisu takve. Prosto neznam koja nije takva. :lol:

Od nekih više neznam gde da se sklonim, pobegnem :lol:

Pa to imaš svuda, najviše sa nepoznatim ženama na javnim mestima. Deluju gestovima, nametanjem pojave. Ono: "Ja sam riba, sviđam ti se, nemožeš mi odoleti." :lol:

Svojstveno ženama da se nametnu, da budu zapažene, da se osećaju dominantnom... :lol:

Ne bi valjalo da nije tako. :lol:

a šta je onda svojstveno muškarcima?

ma neće, slobodno
Ma kak oda ne! Malo pre dobih kaznu...

A jedva i ulazim na Krstaricu, linkove, a nemogu ni slike da postavim gde sam hteo, iako mi sad internet radi dobro.

Учлањен:
15.06.2011.
Локација:
Панчево, Светосавска Србија
Поруке:
11.608
Прекршај:
0/2 (2)
Репутациона моћ:
199

jel vam se dešava da vas ženske ubeđuju da vam se sviđaju, tako neke polustrejndžerke posle par irelevantnih konverzacija povampire se sa teorijama da ste zaljubljeni u njih (a vi znate da niste, niste jelte ludi), o čemu se tu radi? htele bi malo da se zezaju pa iscimavaju ili su udarene mokrom čarapom, kakva su vaša iskustva? usudite se na neku dubiozu ili se eskejpujete što dalje od lunatika?

znas i sam sta sve curkice mogu da istripuju u svojoj glavi i posle sire pricu i ubedjuju naokolo u svoju verziju , najjaci odgovor je da samo cutis i ne konstatujes ih...

znas i sam sta sve curkice mogu da istripuju u svojoj glavi i posle sire pricu i ubedjuju naokolo u svoju verziju , najjaci odgovor je da samo cutis i ne konstatujes ih...

najjače je kad im se procepi ego pa krenu da kuljaju kompleksi slabijeg pola, sine kakve su priče u stanju da smisle i plasiraju i koji spinovi se tu dešavaju pa to je da umreš od smeha.
i onda te čas posla ishejtuje njih deset zbog nje jedne

Back