esc

Pljas Šamar

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
328
jel vam se dešava da vas ženske ubeđuju da vam se sviđaju, tako neke polustrejndžerke posle par irelevantnih konverzacija povampire se sa teorijama da ste zaljubljeni u njih (a vi znate da niste, niste jelte ludi), o čemu se tu radi? htele bi malo da se zezaju pa iscimavaju ili su udarene mokrom čarapom, kakva su vaša iskustva? usudite se na neku dubiozu ili se eskejpujete što dalje od lunatika?

Meni se cesce desava da mi jedna zena objashnjava kako sam zaljubljen u tamo neku levu...pa ne samo zene ali najcheshce one se to nadju a i poneki mushkarac :lol:
Tako je do kad ljudi koji nemaju pojma guraju nos u stvari koje ih se ne tichu.

jel vam se dešava da vas ženske ubeđuju da vam se sviđaju, tako neke polustrejndžerke posle par irelevantnih konverzacija povampire se sa teorijama da ste zaljubljeni u njih (a vi znate da niste, niste jelte ludi), o čemu se tu radi? htele bi malo da se zezaju pa iscimavaju ili su udarene mokrom čarapom, kakva su vaša iskustva? usudite se na neku dubiozu ili se eskejpujete što dalje od lunatika?
da...sad baš skoro jedna će mi kaže..."sestra mi rekla kako si me gledao"...:eek: kako sam te bre gledao...neam pojma kako sam je gledao, valjda sam je jeo pogledom, il skidao pogledom, šta li...neam pojma

ja misim da te žene danas su toliko podešene na te stupidne igre zavođenja i non stop su u flert režimu zbog masivne konkurencije da i ne umeju više da posmatraju svet oko sebe iz normalnog ugla

ili to ili su jezivo uspaljene nedojebane ne znam

Meni se cesce desava da mi jedna zena objashnjava kako sam zaljubljen u tamo neku **Freyu**...pa ne samo zene ali najcheshce one se to nadju a i poneki mushkarac :lol:
Tako je do kad ljudi koji nemaju pojma guraju nos u stvari koje ih se ne tichu.
...............................

A što se teme tiče, dešava se, dok me ne upoznaju, jer sam smušen i uzdržan u direkt komunikacija sa nepoznatima pa to tumače kako im volja. Nemam šta da zamerim, dok mi se dešavalo da se zatreskam u neku isto sam se ponašao tj nepresušni sam izvor pogrešnih signala, baš te gde jesam bi uvek bile iznenađene otkud, kad se malo odvažim i otvorim. Ma devojke su kreteni.

Ajde ona jadna kad se istripuje, malo ego radi,ljudski je...ali što kaže neko od kolega iznad kada neko treći krene da ti objašnjava da ti se sviđa neka i kako "svi znaci jasno govore"...i još kada to dođe do tvoje žene... :( ...mnogo problema ispadne a ti "nit luk jeo nit luk miris'o".

Konkretno slučaj jedne mlađe koleginice koja mi je bila simpatična i postojala je naklonost,ali onako više očinski pošto je bila baš blesasta i detinjasta,što je kod nekih ženturača iz firme malo drugačije protumačeno...čak su krenuli i da "pomažu" :roll: ...na kraju se i to dete istripovalo,a ja ispao "đubre" :sad2:

Poslednja izmena:

podjednako je besmisleno objasnjavati sebe i kada ti tudje zablude skode, kao i kad ti koriste
ali, kad neka pocne da ti objasnjava sta si ti , zapravo, rekao ili pomislio, da te analizira ubedjena da je izvrstan psihoanaliticar i da bolje cita tvoje misli od tebe, treba se skloniti od budale, jer svali pokusaj objasnjavanja i razumevanja samo ce goniti vodu na njenu vodenicu kad pocne da te olajava

...............................

A što se teme tiče, dešava se, dok me ne upoznaju, jer sam smušen i uzdržan u direkt komunikacija sa nepoznatima pa to tumače kako im volja. Nemam šta da zamerim, dok mi se dešavalo da se zatreskam u neku isto sam se ponašao tj nepresušni sam izvor pogrešnih signala, baš te gde jesam bi uvek bile iznenađene otkud, kad se malo odvažim i otvorim. Ma devojke su kreteni.

ma to konkurencija seta sa mobilnim aplikacijama koje ometaju signale :lol:

podjednako je besmisleno objasnjavati sebe i kada ti tudje zablude skode, kao i kad ti koriste
ali, kad neka pocne da ti objasnjava sta si ti , zapravo, rekao ili pomislio, da te analizira ubedjena da je izvrstan psihoanaliticar i da bolje cita tvoje misli od tebe, treba se skloniti od budale, jer svali pokusaj objasnjavanja i razumevanja samo ce goniti vodu na njenu vodenicu kad pocne da te olajava

ovo je tačno, ko meni jedna klinka, ovako ko ova samara gore, što se dogovorili samo da se prtzamo pa se naravno isprimala i počela da se ponaša ko ludak te je ja odjebo jer je postala nepodnošljiva, posle pričala kako sam se ja svojski potrudio da se ona zaljubi u mene čisto iz pakosti jer sam energetski vampir pa je posle šutno da pati (lol)

a ja ne da se nisam trudio da je zavedem nego bate ako sam i koju progovorio s njom to bilo čisto da ne bi blejo u plafon između ******** pa je malo podjebavo. ali eto mentol to percipiro ko ne znam kakvu magiju. a s druge strane kontam da su se njeni vršnjaci ili ko već polomili nekim spikama da je smuvaju što je kraj nje prošlo ko povetarac. i upravo tu je poenta - sve posmatraju kroz svoje subjektivne doživljaje, na mene se loži pa su joj tri reči od mene ne znam kakav doživljaj a na tamo nekoga ne pa taj može da priča šta oće i nikom ništa, pica suva.

ovo je tačno, ko meni jedna klinka, ovako ko ova samara gore, što se dogovorili samo da se prtzamo pa se naravno isprimala i počela da se ponaša ko ludak te je ja odjebo jer je postala nepodnošljiva, posle pričala kako sam se ja svojski potrudio da se ona zaljubi u mene čisto iz pakosti jer sam energetski vampir pa je posle šutno da pati (lol)

a ja ne da se nisam trudio da je zavedem nego bate ako sam i koju progovorio s njom to bilo čisto da ne bi blejo u plafon između ******** pa je malo podjebavo. ali eto mentol to percipiro ko ne znam kakvu magiju. a s druge strane kontam da su se njeni vršnjaci ili ko već polomili nekim spikama da je smuvaju što je kraj nje prošlo ko povetarac. i upravo tu je poenta - sve posmatraju kroz svoje subjektivne doživljaje, na mene se loži pa su joj tri reči od mene ne znam kakav doživljaj a na tamo nekoga ne pa taj može da priča šta oće i nikom ništa, pica suva.

:zcepanje:

jel vam se dešava da vas ženske ubeđuju da vam se sviđaju, tako neke polustrejndžerke posle par irelevantnih konverzacija povampire se sa teorijama da ste zaljubljeni u njih (a vi znate da niste, niste jelte ludi)

Treba biti oprezan sa zenskim polom. Desava se svasta, ovde od vise njih tokom jace diskusije umesto odgovora dolazi - pratis me po temama i slicno.

ja misim da te žene danas su toliko podešene na te stupidne igre zavođenja i non stop su u flert režimu zbog masivne konkurencije da i ne umeju više da posmatraju svet oko sebe iz normalnog ugla

ili to ili su jezivo uspaljene nedojebane ne znam
Malo je koje nisu takve. Prosto neznam koja nije takva. :lol:

Od nekih više neznam gde da se sklonim, pobegnem :lol:

Pa to imaš svuda, najviše sa nepoznatim ženama na javnim mestima. Deluju gestovima, nametanjem pojave. Ono: "Ja sam riba, sviđam ti se, nemožeš mi odoleti." :lol:

Svojstveno ženama da se nametnu, da budu zapažene, da se osećaju dominantnom... :lol:

Ne bi valjalo da nije tako. :lol:

Poslednja izmena:

Ne,nikada mi se nije desila takva situacija.
A kako reagovati?Pa kazes joj "aha,jesam zaljubljen u tebe",okrenes se i odes.

Back