esarpe

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.233
sad cu i ja ko dilajt :lol:
za sve sto mi padne na pamet, da otvaram temu
salim se salim se modovi ..necu
al ovo nije za modu jer me ne zanima modni osvrt
nije ni za rupu jer ce da prodje neprimeceno komentar, a ja bih da cujem vase misljenje
ovo je za novu temu

vi koji nosite imuskarci i zene - koji vam je bre sa tim esarpama?
gde god da se okrenem, zamotane esarpe oko vrata - kao modni detalj
iskreno, meni je kad vidim esarpu asocijacija siliknskih usana..
ne lici ni na sta, al se sa ponosom nosi
ono, mogu da shvatim zimi kad je hladno, pa ajde sal ili esarpa..al ne mogu da shvatim van toga..
malopre gledam kichen, a kuvar esarpu oko vrata
i dok kuva i dok jede
ok,dok jede verovatno mu sluzi kao salveta jer sanse nema da mu na nju nista ne kapne

a da cujem vas..

Imam poslovnu , koju moram da nosim
Ona svojom bojom osvežava monotonu poslovnu kombinaciju
Inače, ne volim ih ( i ne nosim privatno) ali su lep modni detalj

Nikad nisam preterano nasminkana, cak i oni koji su svaki dan sa mnom iznenade se kad kazem da se uopste sminkam a nesto se vodim idejom da i sminka ima funkciju sve dok se ne primeti. Nakit nosim retko, leti uglavnom, ali zato skoro uvek imam esarpu. Jedan detalj treba da se istice. Biram esarpe.

Ne volim kad se neko istice teskom sminkom, nakitom, dekolteom, napadnom bojom kose ili frizurom a jos uz sve to stavi i esarpu. Kao cirkus.

volim i nosim
ne stalno ali kao i nightmare posto nosim bez / kamel tonove / belu / tamno plave / sive kombinacije esarpa unese boje, mada nije samo zbog toga.
volim da je nosim i na kosi, svidja mi se kako mi stoji iako provedem ja ne znam ni sama koliko vremena da je namontiram :lol:
leti je super, mozes da je prebacis i oko ramena kad zahladni.
u metrou me obavezno bakice koje nose esarpe zovu da sednem do njih, a ima dosta nacina da se nosi pa mi je zanimljivo i da gledam kako je druge zene vezuju

Volim i nosim. Ne stalno, ne uvek, ali ponekad da.
Zgodna je, i kao ukras a i pošto sam solidno raspala baba, ok je i kad zahladi i pirne vetrić :)))))

Što se muškaraca tiče, to već ne znam šta bi trebalo da uradi i kako da namesti pa da mi se dopadne :neutral:

Retko, ali bas retko je stavim. Samo ako procenim da mi je kombinacija nekako mrtva, ali u tom slucaju vise volim ono malo maramce da zavezem oko vrata.
Ali jako mi se svidela kombinacija (imala je jedna nasa ministarka na tv) crna kosulja, esarpa u burberry fazonu i neke koralne mindjusice. To kad sam videla, bas sam se odusevila.

I da. Kod muskaraca mi se ne svidja. Deluje mi ko neki picopevac.

sad cu i ja ko dilajt :lol:
za sve sto mi padne na pamet, da otvaram temu
salim se salim se modovi ..necu
al ovo nije za modu jer me ne zanima modni osvrt
nije ni za rupu jer ce da prodje neprimeceno komentar, a ja bih da cujem vase misljenje
ovo je za novu temu

ono, mogu da shvatim zimi kad je hladno, pa ajde sal ili esarpa..al ne mogu da shvatim van toga..
i dok kuva i dok jede
ok,dok jede verovatno mu sluzi kao salveta jer sanse nema da mu na nju nista ne kapne

a da cujem vas..

OK su esarpe, neka ih narod nosi, volim da vidim to neko sarenilo i nekonvencionalnost...

Гејасти су и они крпара-шалови, а баш су крпара дезен, а ови полеће-лето су прекривачи за кревете лол...
Значи, крпара дезен шал везан као кравата, а носи већина мушкараца је дерпе стил тотално.
Женске ешарпе носе скоро све жене у мојој фамилији, баш им лепо стоје.

Mnogo volim esapre, u stanju da platim pasminu skuplje od cipela.

Pocela sam da se obmotavam pre desetak godina kada ih ovde nije ni bilo, nakon prve posete Engleskoj. Za nepoverovati, dve tada kupljene su danas zive i zdrave.

Mislim da idu fino uz moju gradju, uopste taj deo oko vrata volim da naglasim ali pasmine nosim i kao ogrtace, zimi cak i preko glave kao one stare Ruskinje...i tako, pasmine su obavezne uz suknje i baletanke jer...to sam ja.

Obozavam šaleve, marame, ešarpe...Imam ih brdo-raznih veličina, dezena. Sve prirodni materijali, najcesce svila, pamuk, kašmir...i mahom unikatni. Jer ih skupljam godinama, i nosim stalno, u po leta u po zime...
...smuci mi se kad vidim svaku drugu curu/frajera sa istom maramom kao karirani stonjak, ili animal print. :neutral: Svi kao sa trake. Ili navalu ovih kineskih drecavih, sintetickih...

Откад знам за себе носим ешарпе, мараме, шалове...
Добро, није баш буквално од тад, али откад сам давне 1983. купила своју прву индијску мараму у Комисиону...:)
Имам их много, разних боја, и комбинујем их на разне начине.
Нисам приметила да је то сад неки нови тренд.:confused:
Ето, и ја једном да будем у тренду!:mrgreen:

i dok kuva i dok jede

a da cujem vas..

...dobro majku mu...jel ovo ne izgleda fino (zanemari manekena)?!

zoom1_04_1957826849_749_OB_FNT.jpg

Nešto ne nosim ešarpe, osim ponekad samo. Nisam u stanju da uklapam detalje, a i ne volim ih nešto, pa tako ne nosim ni raznorazne đinđuve.
Minimalizam boja pre bih razbijala vatrenim crvenim ili ljubičastim cipelama, ili čarapama.

Do faxa sam ih smatrala "ženećim" komadom i mislila da sam premlada da ih nosim.U to vreme su ih nosile ili ono žene uz kostim ili devoke koje su bila u apa -drapa fazonu, pa se nisam tu pronalazila.E onda sam ubacila poneku, tek da osvežim jednobojnu bluzicu...i krenulo je...sad ih imam dosta, volim da ih obmotam,ali ne nosim ih toliko da bi bile moj zaštitni znak...ono ok su mi kada su dobro uklopljene i na pravom mestu.

Na muškarcima mi se ne dopadaju.Oduzimaju muževnost.

Back