Erupcija besa :(

Nemas jos decu ili su jos mnogo mala...trece nema!!! :lol:
Ustvari ima!!! Nisi mama u pms-u!!! :hahaha:
Modesti, zar ti se ne čini zdravije da se držiš neke normale, zlatne sredine? Zašto sve činiti svojoj deci, raditi im radove, kupovati preskupu odeće i obuću, gurati ih da idu brže i više nego što mogu, izgarat u poslui i u sebi, nakupljati bes...? Zašto neki ljudi, ne kažem da je to pomenuta mama, od svoje dece prave egostične gotovane, sebičnjake nesposobne za empatiju i samostalan život?

Modesti, zar ti se ne čini zdravije da se držiš neke normale, zlatne sredine? Zašto sve činiti svojoj deci, raditi im radove, kupovati preskupu odeće i obuću, gurati ih da idu brže i više nego što mogu, izgarat u poslui i u sebi, nakupljati bes...? Zašto neki ljudi, ne kažem da je to pomenuta mama, od svoje dece prave egostične gotovane, sebičnjake nesposobne za empatiju i samostalan život?

zato sto se neki ljudi nisu rodili sa roditeljskim stazom, nego greske koje naprave ispravljaju u hodu..
zato sto neki ljudi nemaju srecu da im novac pada sa neba, nego svaki dinar moraju sami da zarade..
zato sto je nekad borba za tu zaradu na trzistu malo surova, a ta mama ne moze svom detetu da kaze - sad sam kao roditelj na stendbaju..pusti me na miru, nego sem svojih poslovnih bitki mora da bije i sa zadacima u skoli..
pa joj kao nesavrsenoj majci padne na pamet da je lakse da tom detetu napise sastav umesto da sedi pored nje i uci je da sastav napise sama..
ima toga jos..

Не, никад ми се није десило да ме неко тако испровоцира да из мене изађе нешто тако!

Додуше, једном сам опсовала једног лика на форуму :zstidljivko:, али то није било у афекту, него једини језик који је он могао да разуме.:zelenko2:
Mož' misli'... ti i psovke :lol:

...А сад ће да ми преброји тачкице и да ми каже да их обично куцам по четири уместо три...и да је цепидлака именица женског рода...:zblesav:

:cmok2:

Par puta se desilo... neke su se situacije kuvale odavno, a neke se desile iznenada... nagazili me loseg dana. Primecujem da je danas cool biti "iznad toga" :roll:... ona fora pokupljena iz jeftinih americkih filmica, kao ja sam dobra i lepo vaspitana, ne spustam se tako nisko... :roll: Jedini od kojih mi se vise povraca su oni sto jedva cekaju da im neko nagazi senku pa da raspale po nekome.

ja sam rodjena fina, sto mi mama kaze
,mnoooogo treba da bih ja odreagovala, a kamoli da nesto izazove erupciju besa ...
pre nemoci- kada mogu samo da zaplacem( private, ne u javnosti),
i obicno mi tek za 2-3 dana padne na pamet sta sam trebala reci :rumenko::(

koliko god da sam se kalila neke reci jednostavno ne mogu tek tako da izgovorim ... mada mi sve lakse ide :malav:

kako se izboriti- samo im se skloniti, nikako drugacije

Умем да нагадим неког на кога побесним, али неком другом. Тад користим ружне речи.
Али, оном на кога побесним кажем врло надмено и леденим гласом, без псовки. То има жесток ефекат.
Никад се нисам довела у ситуацију да неког псујем и да вичем, ако то нису била моја деца.. :) Али, деца се не рачунају, њима се може псовати мајка, а некад и отац.

Dok sam bila mlađa, jako retko, obično bih ignorisala takve ljude i izbegavala konflikte.Što sam starija, primećujem da mi je prag tolerancije sve niži, pa kad me neko dovede do ludila, izgovorim takve stvari, da mi ni piljarice sa pijace nisu ravne:zstidljivko:, ni sama ne znam odakle mi sve to.Srećom, još uvek se u većini situacija iskontrolišem i izignorišem provokatore i bandoglave, al' što kaže moj muž-"gadna baba od mene raste", šta ćuz:mrgreen:

Da li vam se nekad desilo da vas neko (poznanik, neko koga znate) toliko povredi i isprovocira
da ne uspevate da se kontrolišete i ostanete mirni i da sav taj bes izrazite psovkom i vređanjem z:cry:
(a inače nikad tako ne reagujete :aha:)

Da li je moguće da jedan primitivac, provokator toliko izludi normalnog čoveka da on kaže najgore, najružnije reči koje inače ne koristi z:cry:

I kako se boriti sa takvima? z:cry:
Da li zaista sa duhovno bednim ljudima treba biti onakav kako oni zaslužuju (jer vas dovedu do toga da nemate kontrolu nad sobom z:cry:)?

Uh, kako da ne. Ako te neko takav iznervirao, potpuno te razumem. Ja s primitivcima - primitivno, mada kazu da se ne treba "spustati na njihov nivo" ostajanje na nivou me ne zadovoljava, pa idem i do fizickog obracuna ako treba. Najsmesnije je kad ja ovako mala ocu da se bijem, a gospon smiruje situaciju. Al bre ne mogu da se suzdrzim.

Mama je ta koja za sad drzi titulu osobe koja ubedljivo najvise moze da me izbaci iz takta. A ni jaca polovina bogami ne zaostaje mnogo.

Back