ERREWAY

koja izjava, sestro! najjaca si!

@tema

ne znam vise.... i taj rebeldeway i rebelde, to mi je sve ifurano malo zesce... :neutral:

Hvala, hvala.....majku mu nema smajli koji se nakašljava....:lol:
Ma u sklopu sa onom serijom stvarno loše utiče....Dva ogromna medija uklopili i sada pored ,,španskih serija" imamo i Buntovnike....Tako da nam je 95, 96, 97 godište pretvoreno u male Mije i Roberte pune neke histerije.....Ma svašta ljudi dozvoljavaju deci da gledaju.....

Rebelde way&Erreway su najbolji odlicna im je serija i pevaju odlicno a ako ne verujete poslusajte nesto od njih pa prevedite i oni koji prilaju nesto lose za njih nek otvore svoju temu jer su oni vecinom vanovi one bezveze kopije RBD i nije im mesto ovde!!!!!!

da li ste culi za njih?Ako jeste,sta mislite o njima?evo ovako:JA IH OBOZAVAM!!!Oni su mi najbolji!!!Najveci uzor mi je Luisana Lopilato!

ovo su ti uzori.....ja razumem da volis i cenis neciji rad ili sta vec ali ako kojim postupkom ili delom su oni zasluzili da budu tvoji uzori????je l' znas ti sta to uopste znaci ili si jos jedna klinkica napaljena na tzv.buntovnike:thumbdown:

Back