Erotske uspomene

Da, shvatili. Na krsti je sve go konj... pardon, go princ do princa! :rotf:

Cica iz Grivca

Mala princeza Cica iz Grivca
srete na balu mladoga princa

I zaljubi se princ u Cicu
I zaljubi se Cica u princa

I onda njena kraljica majka
reče princezi sa rosom u oku
Ustani ćerko, sve je to bajka
Ustani i pusti stoku

I zaljubi se princ u Cicu
I zaljubi se Cica u princa

:super:

Evo jos malo prodje i zivot, pa nekada tako uhvatim sebe kako se secam mojih davnih erotskih uspomena sa meni nekada (i sada) dragim zenama...

Iako je bilo dosta toga, nekako cudno, ali secam se svega, svih detalja: gde smo se nalazili, kako smo se mazili, sta i kako je ona radila i td.....

Bavim se mislju da napisem knjigu secanja, a da bavim umetnoscu napravio bih odlican erotski film na tu temu.....

Pitanje je da li se i vi, drage moje gosdpodje i dame, secate svih vasih bivsoh ljubavnika, mastate li nekada kako je bilo sa njima?

Poredite li sa sadasnoscu?

Zalite li za necim?

Cuj dal se secam
Pa tek sam se zalaufala :manikir:
Dok ne upokojim pet-sest muzeva i izredjam par desetina svalera nista uradila nisam
Pa da sa svojih 70 banki sednem na terasu vile u kazablanci, sa mustiklom u ruci, da krenem ti pricam svoje bahanalije iz mladost....kako se baka u svoje vreme prcala sve u sesnest :deda2:

Sećam se pre 31 godinu kad sam hvatao neku debelu, sise pihtijaste za pokriti po glavi, na stomaku slauf Jugoplastika, pionir ko čekić, pogonsko gorivo 2 piva. Užas :sad2:

A ja se secam jedne, jako davno je to bilo da ne pominjemo godini mnogi ovde jos nisu ni bili rodjeni, sto sam zbrzio u gradskom autobusum u N. Sadu...Pratio sam je na kraj Telepa i pricepio u nekoj mracnoj ulicici....Sreca da je bio mrkli mrak.....Jer je bila ruzna bas ono sto se kaze "ko mrak"...A ja nisam imao vrecu da joj navucem na glavu.....Ali je zato im ala sise bato moj....I danas ih se secam....:per:

Hoćeš da nam poručiš da tvoja i naše karijere još uvek traju, i da ne trtljamo više nego da (ti) radimo nešto? :super:

saću elegantno da preskočim ovog dasu eša i ovog bivšeg dasu blajbija da bih mogla da te pitam
na kojoj frekvenciji radiš Kojo :lol: kad se pojavljuješ u više primeraka ili si planirao da povedeš neko društvo možda
ne znam kako da shvatim onu množinu :lol:

saću elegantno da preskočim ovog dasu eša i ovog bivšeg dasu blajbija da bih mogla da te pitam
na kojoj frekvenciji radiš Kojo :lol: kad se pojavljuješ u više primeraka ili si planirao da povedeš neko društvo možda
ne znam kako da shvatim onu množinu :lol:
Aaaaaa, vidi mene, budale! Joj, majčice, koji sam tikvan! Majko, rodila si idiota, da znaš! Kretena u jednini! :lol: :heart:

Back