Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepota je u oku posmatrača...Prosto nisam ni bi, a ne gay da gledam takve stvari. Ogavno mi je. Ne mogu da gledam lepotu ženskog tela od ovoga![]()
Jes vala što da gledam dlakava dupeta, dovoljno mi ovo moje. Ovako vidim gde su goli muškarci pa preskočim temuProsto nisam ni bi, a ne gay da gledam takve stvari. Ogavno mi je. Ne mogu da gledam lepotu ženskog tela od ovoga![]()
a ti zazmuri kad naleti neki delijaDa li bi ste mogli da odvojite temu za muške erotske fotografije i za ženske. Gadi mi se da naletim na muške fotke.![]()
ma ajde beži. kad vidim lik u boksericama dok mu je natekao. džaba došao na temu da parim oči kad oslepim od bola.a ti zazmuri kad naleti neki delija![]()
opisujem ih sa disgusta vidim bas onako sa gustiranjem opisujes detalje fotke![]()
kako ja to nisam ni zamjetila ni zapamtilama ajde beži. kad vidim lik u boksericama dok mu je natekao. džaba došao na temu da parim oči kad oslepim od bola.
zato što si lezbian.kako ja to nisam ni zamjetila ni zapamtila![]()
gospode...zato što si lezbian.![]()