Erotska priča

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja bujna plava kosa, skupljena na potiljku crnom baršunastom vrpcom, privlači poglede prisutnih i svesna sam toga. Uvojci mi padaju u podatnim valovima na gola ramena i stvaraju savršenu suprotnost sa mojom preplanulom kožom. Obično ne volim da privlačim pozornost na sebe, ali večeras mi to godi, podiže mi samopouzdanje, a to mi sad treba. Htela sam da vidi da mi je sasvim dobro bez njega, ali napetost u meni raste i više nisam tako sigurna da li je ovo bila dobra ideja. Tri godine... tri godine je prošlo od našeg zadnjeg susreta.
Bledog lica, nervozno grickajuci usne, osvrnem se oko sebe. Moje oči ko rolerkoster šaraju prostorijom, netremice promatravši sve te ljude... tad ga primetim... Visok, tamnoput, odlučna izraza na licu... i te oči... bože. Znala sam da je tu, još uvek mogu osetiti njegovo prisustvo i pre nego što ga vidim. Moram da idem, ne mogu si dopustiti da stanem pred njega, ne smem mu dopustiti da vidi da bol i želja u mojim očima još plamte zbog njega... izgleda je ovo bio prevelik zalak za mene.
Udaljim se od stola mrmljajući neku ispriku, al ne stignem ni do vratima a on je već preda mnom.
- Bit ću poćašćen da te otpratim.
Okrenem mu leđa izašavši kroz vrata i zaputim se ulicom.
- Nameravaš li se kući vratiti pješice? - našali se
- Da te nije briga!
- Zar se ne bojiš tako odjevena...
- Kako to misliš?- prasnem. - Jel se Gospodinu ne sviđa moja odeća? Sada i o tome imaš prigovore? Oh, ma šta ja to pričam, kao da je meni briga...Samo me pusti i idi, molim te.
- Znaš da volim kako se oblačiš...i još više kad se svlačiš...
- Sve se mora odvijati onako kako si zamislio, zar ne?
- Nije moguće da si još ljuta.
- E pa jesam! I nikad ti neću oprostiti.
- Aj samo mi dopusti da te otpratim, moramo da razgovaramo.
- I onda češ me ostaviti na miru?
- Ako još budeš htela... obećavam.

...Jesam li ti nedostajao? - pita gotovo šapćući iza mene.
- Ne. - lažem, dok petljam sa ključem oko brave.
Sakriva lice u mojoj kosi i milova dahom moj vrat i gola ramena. Vatra njegove strasti preljeva se kao lava iz vulkana, preteći da me obuzme od glave do pete.
- Opusti se, znaš da me želiš.
- Nemoj...
Više me ne sluša. Gura vrata stana i oboje smo unutra. Pritiskuje me uz vrate, jezikom prelazeći po mojoj usni, tražeći ulaz. Prebacim ruke oko njegovih ramena, da bi ga privukla još bliže, jezici nam se ispreplete... osećam njegovu tvrdoću na donji dio stomaka. Odmakne se na trenutak da bi svukao svoju odeću... A onda pruža ruke i vuče naramenice moje haljine na dole. Haljina se omota oko mojih nogu, i on me podigne u naručje kao pero, na onaj svoj posesivan, dominantan način, koji me tera da ludim za njim i krene prema spavaćoj sobi...
Za tren se nađemo na krevetu, malo mi raširi noge, ne prestajući me ljubeći. Glava će mi eksplodirati, a nisam sigurna je li uzrok tome užitak ili zbunjenost. Njegova ruka klizne u moje gaćice, a njegovi prsti me razdvoje i pošalje žestoke drhtaje kroz čitavo telo... zatim krene polako da mi skida gaćice... kad su one na podu, stane preda mnom, rukama mi savije noge ka meni i postavi ih sa strane. Zaroni lice između mojih nogu, osjećam njegov vrući jezik kako kruži vršcima mojih živaca, palcem polako draška klitoris dok sve žestoko liže, čvrsto me stegne za bokove, a ja se divlje trznem... još nekoliko odmjerenih dodira prstima, palcem i jezikom, gura me preko ruba i ja slobodno padam u ništavilo... Polako dolazim sebi, disanje mi se smiruje, otvorim oči i uhvatim zločest sjaj u njegovim očima koje plamte.
- Baš onako kako se sećam. - kaže i smeši se bezobrazno.
To mi je za sekund pokrenulo živce.
- Eto, dobio si šta si želeo. Sad kad je potera završena, hoćeš li opet pobeći, ili ćeš dokrajčiti svoj plen?
- Očajnički želim biti u tebi, mala. - kaže promuklo.
Zinem da kažem još nešto, ali stavlja mi kažiprst na usne i ućutkuje me.
- Sarkazam ti ne stoji, mala, i kunem se ako još jednom...
- Baš si romantičan. - prekinem ga.
- Imaćemo vreme za romantiku, a sad, moramo se pomiriti. - kaže gledajući me u oči dok se polako uvlači i izvlači, zabijajući se duboko u mene. Tako je dobar osećaj dok je u meni. Ovo moje izdajničko telo... Zastenjem od užitka i ovijem ruke oko njegova vrata. Usne su mu poluotvorene i vlažne, i olako dodiruju moje, dok upijam njegov isprekidan dah. Pružim jezik i pronađem njegov vreli... čvršće mu nogama stegnem struk, podignem malo guzu i počnem kružiti bokovima u laganim, odmjerenim krugovima, prateći njegov ritam.
Lagano me podigne, a sam se spusti na postelju...
-Jaši me.
Uhvati me za bedra, a ja mu položim dlanove na prsa. Polako podignem se s njegovih bokova, zastanem na nekoliko sekundi, onda se spustim na njega, opet polako, uvlačeći ga u sebe što je dublje moguće. To ga izbezumi. Ruke mu polete do mojih grudi, a palčevi polako kruže oko mojih bradavica. Ponavljam taj pokret mučenja, gledajući ga kako se topi poda mnom. Ubrzavam svoju igru, zavrtim bokovima pa se jače spustim na njega. Na vrhncu je, a i ja ću mu se pridrižiti... Još jedno nabijanje... telo mi eksplodira i tek onako sam svesna njegovog prigušenog stenjanja, dok me ispunjava svojoj vrelom tekućinom.
Srušim se na njegova prsa, dok osećam njegovo pulsiranje u meni.
- Kako si mi nedostajala.- šapće, gurajući lice u mojoj kosi.
- I ti si meni nedostajao...
- Želiš li još uvek da idem?
- Ostani...

a91200abe33d94493aa6e829e039e18b.jpg

Back