Erik Klepton, Džef Bek, Toni Ajomi i Zak Vajld sviraju na novom albumu Ozija Ozborna

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.262
Ozi Ozborn je imao nekoliko teških godina, a muzika nikada nije bila važnija da ga prođe. Sada se ispostavilo da je imao tim heroja gitare koji će mu pomoći sa Erikom Kleptonom, Džefom Bekom, zajedno sa poznatim saradnicima Tonijem Ajomijem i Zakom Vajldom, koji su se složili da gostuju na nastavku Ozijevog albuma Ordinary Man iz 2020. godine.

„Napravio sam 15 pesama“, rekao je Ozi za Metal Hamer ranije ove godine. „To me je održalo u životu, znaš. U poslednje dve godine bio sam u strašnom jebenom stanju između nesreće (pevač se ozbiljno povredio nakon što je pao kod kuće 2019.) i zatim pandemije. To me je održalo pri zdravom razumu - bila mi je potrebna muzika."

o.jpg

Objašnjavajući proces rada sa gostom ploče, Ozzi kaže; „Samo napišete pesmu i samo ih zamolite da pevaju ili sviraju ono što im date“

„Dobra stvar je što je zanimljivo raditi sa nekim drugim“, dodao je on. „Ali loša stvar je što ako ne radi, ne možete[jednostavno to pustiti jer će se svi razbesneti.“

A Ozi je takođe otkrio da postoji potencijalno nezgodna situacija sa Claptonovim gostovanjem na albumu.

"Eric Clapton, na ovoj novoj ploči, jedan od stihova je bio o Isusu, a on nije bio siguran u to. Ali na kraju je bilo u redu... Solo koji je uradio je veoma dobar."

Back