Erekcija u snu

Jimmy.B

Aktivan član
Poruka
1.462
Dakle kao što i sam naslov kaže da li se vama to dešava, odnosno ako ste muškarac ,Da li vam se to dešava meni se dešava prilično često i to rekao bih bez nekog određenog razloga da li je to neki možda psihički poremećaj ili šta ako ima neko pametan da mi odgovori..

И ментално и физички. У млађим годинама сасвим ок. У старијим већ ређе и најчешће упућује на простату.

Meni jeste 1 ili 2x. Mislim da to nije psihicki poremecaj, vec da sanjas nesto sto te pali i u snu imas erekciju ali se ne secas sta si sanjao. Dosta stvari sanjamo za koje se i ne secamo kada se probudimo. Ali ako ti se ovo stalno desava, onda bi mogao da zatrazis neku strucnu pomoc za misljenje.

Ne mora da znaci da imas neki poremecaj.

Ne mogu reći da se to stalno dešava ali se desi A to što se tiče sanjanja moguće mada ne sećam se da sam nešto sanjao... ne znam šta bi bio okidač za tako nesto čudni smo mi muškarci

Dakle kao što i sam naslov kaže da li se vama to dešava, odnosno ako ste muškarac ,Da li vam se to dešava meni se dešava prilično često i to rekao bih bez nekog određenog razloga da li je to neki možda psihički poremećaj ili šta ako ima neko pametan da mi odgovori..
Ако ниси дуже време имао односе или мастурбирао, односно ако се уздржаваш од тога, дешава се. Углавном јако ружна ситуација...

Рекох, сасвим нормална појава. И добро је док је има. Ако је не буде онда је забрињавајуће!

Ако ниси дуже време имао односе или мастурбирао, односно ако се уздржаваш од тога, дешава се. Углавном јако ружна ситуација...
Нетачно

Back