Ердоган: Немачком владају нацисти

villaret

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.303
Немачке власти су прошле недеље забраниле два састанка у немачким градовима у којима Ердоган покушава да прикупи подршку 1,5 милиона људи поводом референдума који је заказан за април, а на коме се одлучује о проширењу председничких овлашћења.

Ердоган је на скупу у Истанбулу поручио да Немачка нема додирних тачака са демократијом и да су одлуке о забрани „равне нацистичком периоду“

https://rs.sputniknews.com/svet/201703051110269952-Erdogan-Nemacka-postupci

Moda je da se svako ko misli drugačije od tebe nazove nacistom. Daleko je današnja Nemačka od nacizma. Sa druge strane Turska je veoma blizu fašizmu.

Тачно. Немачком се брише дупе из Вашингтона, али зато и они имају физиолошке потребе. Немци то зову Drang nach osten..

20201027_220640.jpg

Немачке власти су прошле недеље забраниле два састанка у немачким градовима у којима Ердоган покушава да прикупи подршку 1,5 милиона људи поводом референдума који је заказан за април, а на коме се одлучује о проширењу председничких овлашћења.

Ердоган је на скупу у Истанбулу поручио да Немачка нема додирних тачака са демократијом и да су одлуке о забрани „равне нацистичком периоду“

https://rs.sputniknews.com/svet/201703051110269952-Erdogan-Nemacka-postupci

Ni Turska nema dodirnih tačaka sa demokratijom.

Камо среће да нисмо између једних и других. Да рецимо Немачка има додирних граничних тачака са Турском, а ми негде у Јужној Америци. И да има довољно кокица.

Али не можете да прежалите што се не граничите са вашом Русијом.

Да дођу Руси, знао би се ред, мислите ви.

Manje bi smo stradali i od zapadnih zlikovaca a i od istocnih turkofonih....

Rusija je majka

Čini ti se Tihi, kada je došao red na Srbiju, ja sam radio sa njima neku stručnu konferenciju kao predstavnik u Srbiji za 100ljudi iz celog sveta, oni su bili proizvođači tehnologije mi smo bili korisnici, ali i distributeri, ni jedan predlog nisu usvojili oko organizacije nas domaćina.

Imaju oni puno tog imperijalnog i carističkog u sebi.

Jedino što ti ne bi menjali tradicionalistički kod.

Ne postoje imperije bez hegemonije

Njemackom nacisti a Turskom islamofasisti
Турску је ислам запатио око 50% (и опет заборављамо да Курди су део тог исламизма, тако да већина Турака су против исламизације), али Немачку нацизам није запатио ни 1%. Причамо о Турској која је једна од најсекуларнијих муслиманских држава и Немачкој у којој нацизам/фашизам/расизам је мање присутан него у Пољској, Русији или Израелу, државама које су биле жртве фашизма.

Е сад, ако ћемо сваки либерални капитализам и данашњи глобализам да називамо фашизмом, онда је то друга прича. Дакле, ако ти се неко не свиђа, само му лупи етикету да је фашиста, па макар се радило о штази комуњарки као што је Меркелова.

Ево ја мрзим Јошку Броза и од сада ћу га звати фашистом.

Back