Er Srbija se definitivno raspada!

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1629116226775.png

Er Srbija se definitivno raspada!

Osam godina posle slavodobitnog potpisivanja ugovora s Etihadom, Er Srbija se nalazi u ogromnim problemima. Tolikim da ne mogu da realizuju čarter letove svojim avionima i posadom već za to, u vreme ionako smanjenog broja letova zbog korone, angazuju strane kompanije! Iako ER Srbija poseduje posebnu čarter kompaniju nazvanu Avio let, danas su putnici za Antaliju na letu koji je zvanično let Er Srbije koristili usluge Czech Airlinesa. Preciznije rečeno Smartwingsa, ćerke kompanije Czech Arlinesa.

Direktno.rs 16. 08. 2021. 14:13

U avionu je naravno angažovana češka posada i jedino što ima veze sa Er Srbijom je revija Elevate.
Potpuno je jasno da je flota Er Srbije desetkovana i da je zato bilo neophodno iznajmiti strani avion i posadu zbog čega profit ide u Češku, umesto da ostaje Srbiji.

Koliko Srbiju košta Er Srbija?

DRUGI PIŠU Danas: "Er Srbija, Ima li pilota u avionu?"

Da će posao sa Etihadom biti propast bilo je jasno još posle prvog leta do Emirata kada je avion star vise od deset godina bio prikazan kao nov. Tada se Aleksandar Vučić hvalio da će putnici imati po dva obroka u avionu i to tardicionalna srpska jela. Puno novinara, danas kritičara režima, letelo je tada tim promotivnim letom. Neki su igrali i šah sa premijerom. Nikome nije smetao čudan ugovor koji je dugo bio tajna, a po kome Etihad daje 40 miliona dok Srbija daje sve ostalo. To ostalo se meri stotinama miliona.

Pardon, Etihad je dao i kredite Er Srbiji sa prosečnom kamatom i troškovima od preko 7%?!

"Tragično što se prodajom Komercijalne banke spasava Er Srbija"

Osam godina posle genijalnog dila u kome su učestvovali Siniša Mali, Mlađan Dinkić i Aleksandar Vučić, Srbija ima kompaniju sa mnogo većim dugom nego sto ga je imao JAT Airways, sa starom flotom koju je uzela na lizing, sa otkazanim dilom za nove avione, sa čarter kompanijom koja je u problematičnom stanju... bez ikakve vizije i ideje.

Zato ne treba da čudi što turiste iz Beograda za Antaliju prevoze Česi.

Da nas rastuži i zabrine - da. Da na začudi - ne, jer sve se raspalo.
link

Па зар то није фантастично?! Крепало је чедо председника СНС-а. Ер Србији као тековини СНС-а место је на ђубришту, а не међу облацима!

А какво је твоје мишљење о лошем стању у коме се налази Ер СРбија?

Lose stanje je zbog toga sto smo mi mala drzava, zato nema profita. Ovo se cisto drzi radi prestiza.

Mada, ako bi stvarno bili pred bankrotom, prodamo samo to Kinezima, iovako su se vec nudili da kupe.

Njima nije bitan profit, nego uticaj, i da se probiju na Evropsko trziste u bilo kojoj industriji, pa cak i ovoj.

Lose stanje je zbog toga sto smo mi mala drzava, zato nema profita. Ovo se cisto drzi radi prestiza.

Mada, ako bi stvarno bili pred bankrotom, prodamo samo to Kinezima, iovako su se vec nudili da kupe.

Njima nije bitan profit, nego uticaj, i da se probiju na Evropsko trziste u bilo kojoj industriji, pa cak i ovoj.

Taj prestiz skupo kosta sve gradjane Srbije.
Osnova neuspeha je kad se udruze politicari i "srucnjaci" ekonomisti sa zavrsenim giga-mega fakultetima.
Tek sada dolazi polako na naplatu i debelo ce nas kostati, sva ona skupa inostrana partnerstva i dodeljene subvencije strancima!

Кинезима?

Кинези од других нација праве робове и колонизују их.

Никада нећу разумети тај ваш поданички менталитет.

Гледај шта већ раде у Бору, Зрењанину, Црној Гори, Сартиду. И ти би да нас даље предајеш колонизаторима.

Узгред, о продаји одлучују Арапи, јер смо њима већ продали компанију.

Vlasnik je Etihad, barem je tako na aerodromu u Frankfurtu.

Mislim da je kompaniju udarila kriza oko korone, Vlada Srbija dokapitalirala, odnosno indzektovala novac u kompaniju, a za uzvrat dobila 82% udela u njenom vlasnistvu.

Inace, Kinezi su vec izrazi zelju da je kupe u proslosti, a mi smo navodno odbili zbog Zapada, a kada bi im prodali, tu bi vratili sve sto smo ikad ulozili tamo, uz mozda i neki profit.

Mislim da je kompaniju udarila kriza oko korone, Vlada Srbija dokapitalirala, odnosno indzektovala novac u kompaniju, a za uzvrat dobila 82% udela u njenom vlasnistvu.

Inace, Kinezi su vec izrazi zelju da je kupe u proslosti, a mi smo navodno odbili zbog Zapada, a kada bi im prodali, tu bi vratili sve sto smo ikad ulozili tamo, uz mozda i neki profit.
Da, u pravu si, Etihad je otpisao Beograd.

Clanak iz Danas-a:

Peking želi da od Etihada preuzme vlasništvo u srpskom avio-prevozniku

Kinezi hoće Er Srbiju, problem je reakcija EU

https://www.danas.rs/ekonomija/kinezi-hoce-er-srbiju-problem-je-reakcija-eu/

Hahahaha ni- Srbija u Gebelsovim medijima nije sigurna, mozda bude sigurna kao deo Veeeeeeeeeelike Britanije ili kao Havaji i ostala ostrva amerike, francuske ili holandije.
Dakle, strucnjaci iz JATa i Srbije koji su srbiju unistili i bombardovali narod da preda vlast jos lupetaju, jer nisu sposobni da imaju svoje kompanije, pa je najbolja kompanija Srbija ili pljackanje naroda.....
Lopine smisljaju nacine kako se dokopati para.....i za to nemilice trose na medije, istina da novinarima ne daju pare vec samo njihovim menadzerima koji divljaju korbacem po svojim robovima....

Back