Epski kraj

Hamlet of Serbia 🥳🥳🥳
U pozorištu života igramo svoje uloge,I ja, poput Hamleta, analiziram svaku poteškoću.Ali nije mi cilj da se nadmudrim sa tobom, dragi prijatelju,Već da razmenimo ideje i shvatimo svet oko nas.

Neka intelektualna nadmudrivanja ostanu po strani,Jer u dijalogu leži snaga spoznaje i razumevanja.Razmislite o različitim perspektivama koje postoje,I otkrijte da na kraju, možda ima više zajedničkog nego što se čini.

Tako, neka se naša diskusija pretvori u razmenu ideja,Gde možemo da izrazimo svoje stavove sa poštovanjem.Jer u razumevanju i toleranciji leži put napretka,I zajedno možemo doseći veću dubinu spoznaje.

U pozorištu života igramo svoje uloge,I ja, poput Hamleta, analiziram svaku poteškoću.Ali nije mi cilj da se nadmudrim sa tobom, dragi prijatelju,Već da razmenimo ideje i shvatimo svet oko nas.

Neka intelektualna nadmudrivanja ostanu po strani,Jer u dijalogu leži snaga spoznaje i razumevanja.Razmislite o različitim perspektivama koje postoje,I otkrijte da na kraju, možda ima više zajedničkog nego što se čini.

Tako, neka se naša diskusija pretvori u razmenu ideja,Gde možemo da izrazimo svoje stavove sa poštovanjem.Jer u razumevanju i toleranciji leži put napretka,I zajedno možemo doseći veću dubinu spoznaje.
Dabome prijatelju, uprkos nekim razlikama, nismo ni svesni koliko smo prisni i bliski…

Питам тебе али и остале:
1. шта мислиш како ће он (АВ) проћи:
zaista ne volim da prorokujem, daj da uzivamo u sadasnjem trenutku, a on je:

За хоспитализацију: „Ово што је Вучић рекао, нормалан човек не може да изговори“

Нормалан човек не може да изговори да ће се гробови његове троје деце борити против његових политичких противника.

spasi srbiju, i ubij se vucice... vucice, ale ale....

'de su vesala za izdajnika aljeka?
DERPE, PUSTI UHAPSENOG KOLEGU!

ako se ne ubijes, ceka te ludacka kosulja, IZDAJNICE! MA ROBIJACES, ORLE! ima da te gledaju iza resetaka i upiru prstom u tebe

predlažem ti eksperiment.....počni da gledaš svako gostovanje Vučića na tvu nekritički...isključi mozak tako da ne dozvoljavaš paralelno razmišljanje o onome što priča i samo sledi njegove misli i postaćeš i ti član sekte... on ima jaku harizmu kao i svaki vođa bilo koje sekte....ako nemaš svoje mišljenje lako usvajaš tuđe...a on je ubedljiv tip...
Što ima, karizmu... Vi ste imali vakuum nakon što vam je stradao premijer u untarnjim političkim obračunima u taj vakuum vam je zbog društvenog kompromiserstva ušla politička opcija koja ni po kojoj logici nije trebala biti primarno birana opcija, nikolić za predsjednika i vučić za premijera i sad u dva mandata predsjednik... To vam je dvostruko gora opcija i riješenje od situacije gdje smo mi imali stipu mesića za predsjednika i milanovića za premijera... Te dvije situacije su nam ogromnu štetu učinile. Sreća da sad kao predsjednik nema nikakvih uzvršnih ovlasti, a za slučaj državne ratne ugroze, on bi prvi bio maknut u stranu bez da ima prilike zapovijedati vojskom

To carstvo je trajalo 20ak godina
Bitno duže se imala krajnje ozbiljna država - najveći teritorijalni obim se imao u doba Cara Dušana, ali Srbija je bila daleko najjača u svojoj istoriji u vreme kralja Milutina - pred notorno nemilisrdnim srpskim kraljem Milutinom je Mađarska vojska bukvalno bežala sa bojnog polja a Vizantija i Bugarska su se krile jedna iza druge a imali smo države i pre Nemanjića, samo SPC ne želi da zna za (a katolici još mnogo manje) halkedonske hrišćane Vladisavljeviće i Vojisavljeviće - u doba Časlava Klonimirovića i Konstantina Bodina smo mi zavodili red okolo kao što sad radi EU sa nama.

Bugarski car Mihajlo Šišman se posle jednog pokušaja da da ton pismeno obraćao Kralju Militinu isključivo ovako:

Gospodine moj, slavni kralju, odvrati jarost gneva tvoga od mene, jer što sam učinio, prema mojim delima ovo sve dođe na mene. No neću nastaviti ka ovom da imam takvu zlu misao u srcu mome. Primi me kao jednoga od vazljubljenih tvojih, sa kletvom izrekavši, da do izdisanja moga neću više pogrešiti tvojoj volji.

Titulu Sveti Kralj neko kao on nije mogao drugačije da zasluži.

Poslednja izmena:
zaista ne volim da prorokujem, daj da uzivamo u sadasnjem trenutku, a on je:

За хоспитализацију: „Ово што је Вучић рекао, нормалан човек не може да изговори“

Нормалан човек не може да изговори да ће се гробови његове троје деце борити против његових политичких противника.

spasi srbiju, i ubij se vucice... vucice, ale ale....

'de su vesala za izdajnika aljeka?
DERPE, PUSTI UHAPSENOG KOLEGU!

ako se ne ubijes, ceka te ludacka kosulja, IZDAJNICE! MA ROBIJACES, ORLE! ima da te gledaju iza resetaka i upiru prstom u tebe
Ја сам, буквално, до јуче веровао да је он почео да поприма неке облике лакшег лудила али сам почео и да верујем, све више, да је то само фолирање. Јер да је он стварно почео да луди, медицински мислим да постаје луд (болестан) он не би умео да се понаша нормално нигде. Како зна да се здрави са људима, како зна да изабере одећу која није баш јефтина и обућу која је још скупља. Он би вероватно почео да се понаша потпуно неартикулисано испред неког а он то ипак не ради.
Мислим да је умислио да је доживотни деспот Србије и да је свестан да ће га стићи одговорност за све што је учинио овом народу. Спреман је да жртвује све само да не одговара.
Подсећа ме на оне ликове који стално глуме неке опасне фаце и нешто се qурче док нико не обраћа много пажње на њих е када некоме допиз-ди па устане па му каже " е сада ћу да ј..ем матер" онда тај почне да кука да се пренемаже и да говори "јао немој мене ја сам болестан, знаш сви ме мрзе, хоће сви да ме бију......"

Poslednja izmena:
Ја сам, буквално, до јуче веровао да је он почео да поприма неке облике лакшег лудила али сам почео и да верујем, све више, да је то само фолирање. Јер да је он стварно почео да луди, медицински мислим да постаје луд (болестан) он не би умео да се понаша нормално нигде. Како зна да се здрави са људима, како зна да изабере одећу која није баш јефтина и обућу која је још скупља. Он би вероватно почео да се понаша потпуно неартикулисано испред неког а он то ипак не ради.
Мислим да је умислио да је доживотни деспот Србије и да је свестан да ће га стићи одговорност за све што је учинио овом народу. Спреман је да жртвује све само да не одговара.
Подсећа ме на оне ликове који стално глуме неке опасне фаце и нешто се qурче док нико не обраћа много пажње на њих е када некоме допиз-ди па устане па му каже " е сада ћу да ј..ем матер" онда тај почне да кука да се пренемаже и да говори "јао немој мене ја сам болестан, знаш сви ме мрзе, хоће сви да ме бију......"
AV nije uopšte lud, samo je histeričan i narcisoid. Poremećaj ličnosti možda, Insče kakva šizofrenija, kakvi bakrači, tačno zna šta radi.

"I senke naše, i grobovi naši boriće se sa neprijateljima Srbije! Hvala narode na podršci", napisao je Vučić.

Evo kako je jedna epska nacija poznata po epskoj poeziji došla do kraja istorije. Od ovoga nema dalje, došlo se do ćorsokaka. Ne može se nazad, druge staze su davno zaobiđene.
Kraj evolucije srpske istorije i naroda je Vučić. Sa ovakvim epskim izjavama.
ovo nije tema

navede se izjava ili deo, pa jos izvan konteksta.

samo primitivci ovako reaguju i primaju info. pojednostavi da bi razumeo.

na sta je krsta spala, tj na koga. ha, ha, ha

Ја некако мислим:
1. да ће то бити комбинација избора и простог урушавања система и да ће га издати неко од његових најближих. не верујем да ће он наставити после живот у Србији као да никада није имао никакву улогу тј неће постати неки тамо анонимус.
2. побећи из земље
3. Дачић ће бити језичак на ваги неке нове(нових) власти јер нико неће имати већину него ће он бити тај који ће вагати. Ови око АВ ће се притајити, некоме ће бити суђено за нешто ситно и то је то.
4. Мислим да се војска неће мешати а полиција ће му одрећи послушност тј прво ДБ

5. Мислим да ће сви ћутати као да ништа није било.
DakleM, sve znate poneki, blago vama, kako li se samo takvi pametni na jednom mestu skupiste?:think:

Deo njih jesu hijerarhijske ličnosti sklone kultu vođe, a deo možda glasa za AV i zato što liberalna Srbija samu sebe neprestano sapliće, a kad ne šutira na svoj go onda namešta penale drugoj strani.

Dok god liberalna Srbija bude tolerisala ono što ne sme da se toleriše - nekad i agresivnu netoleranciju i masu kaustičnih ćiftinskih exYU nacionalizama u svojim redovima dotle za AV & slične likove nema zime. Da ne pominjem one kokošje ludosti Marinike del Kokoš, ili otvoreno navijanje za džukelu Kurtija i aplauze Don Milu Đukanoviću.

Jes, ljudskost i tolerancija…rak rana Srbije 😭

Nemoj se pravimo blesavi.

Ovde je poslednji otpor sotonizmu pokušao Đinđić uzdajući se u to da Hidra kojoj je robovao nema adekvatno personalno rešenje za njegovu zamenu.

Posle tog pokušaja, pokušaja više nije bilo.
Ispostavilo se da bilo koja šuša može da recituje tekstove i ispunjava zadatke. Ulogu marionete.

Na žalost slabo ko to vidi, još manje artikuliše, još manje pomišlja da pruži otpor.

Srbija se efikasno prazni, Hrvatska, BiH, Albanija....
Ko će to doći da živi ovde u ove rajske klimatske uslove, Bog sveti zna?

Neki kažu da će biti stvorena nova mix rasa stanovništva, bez pola i imovine.

Kao pčele neke.
Stanovaće u ćelijama i jesti veštačko meso sa dodatkom brašna od mlevenih crva.
Razmnožavanje isključivo iz inkubatora.

Neće imati ništa i biće srećni.

Sve što sada ljudi imaju postaće imovina nekog novog vlasnika.
Ne obavezno ljudskog porekla.

Sad jel vanzemaljci ili AI, bmlg.

Možda se pojavi neka sila koja će sve to da spreči, ko zna....
Ko pretekne videće

Back