Epski kraj

Truman

Elita
Poruka
23.415
"I senke naše, i grobovi naši boriće se sa neprijateljima Srbije! Hvala narode na podršci", napisao je Vučić.

Evo kako je jedna epska nacija poznata po epskoj poeziji došla do kraja istorije. Od ovoga nema dalje, došlo se do ćorsokaka. Ne može se nazad, druge staze su davno zaobiđene.
Kraj evolucije srpske istorije i naroda je Vučić. Sa ovakvim epskim izjavama.

"I senke naše, i grobovi naši boriće se sa neprijateljima Srbije! Hvala narode na podršci", napisao je Vučić.
a koji je tvoj izvor, kako vecina medija kaze da je rekao ustase, a neki samo da je rekao neprijatelji? moras da das izvor, inace ode tema, pod kljuc, pozuri- evo ja da ti spasem temu, ako je po pravilniku:
nece biti da je n1 ili nova, vec svi mediji to kaziu da je rekao, nemoguce da svi lazu?

Ako ubiju mene, ostaju moj brat, sin, ćerka...

4 hours ago — I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE PROTIV USTAŠA!

I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE PROTIV USTAŠA! Vučić ...

I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE PROTIV NJIH! Vučić odlučan

kako ovde nema "ustasa", neko znaci zaista laze

Dajte doktora ljudi u predsedništvo...nije više za zezanje, napraviće još veće zlo :neutral:
Ima li oko njega ikoga sa pola grama mozga da mu kaže koči jbt litica je ispred
e, 'apsi coveka koji mu kaze da ce da se obesi, kao izdajnik juda, jer mu nista drugo nece preostati - dramoseruckanje tesko da vise prolazi kod naroda, tipa "grobovi nasi", umislio da je tito, i da smo u nob-u, samo sam ja zbunjen sa pozivanjem na dinastiju, srbija nije monarhija koliko znamo, car je go, ali nismo carevina.... valjda? lud 100%, ali neka ga, zayebi kocenje sada kada je najzanimljivije, neka vidi narod ko je psiho, ako ne zdimi navucicemo mu ludacku kosulju, polako... nek' orao razvije krila, kastaneda i orlov let sledi, ja mislim da je psiho na halucinogenima

Poslednja izmena:

Evo kako je jedna epska nacija poznata po epskoj poeziji došla do kraja istorije. Od ovoga nema dalje, došlo se do ćorsokaka. Ne može se nazad, druge staze su davno zaobiđene.
‘Ajde da vidimo. Kada očekuješ taj “kraj istorije”, ma čija bila.

Dajte doktora ljudi u predsedništvo...nije više za zezanje, napraviće još veće zlo :neutral:
Ima li oko njega ikoga sa pola grama mozga da mu kaže koči jbt litica je ispred
Reality calling.

Kaže da dok god Druga Srbija bude neprekidno šutirala na gol liberalne Srbije AV & Co. nemaju o čemu da brinu. Vladaće kao faraon, a posle i iz piramide.

Reality calling.

Kaže da dok god Druga Srbija bude neprekidno šutirala na gol liberalne Srbije AV & Co. nemaju o čemu da brinu. Vladaće kao faraon, a posle i iz piramide.
odakle ti da ce av da se sahrani u piramidi, "i grobovi nasi"? a, znam umislio je da je tito i nesvrstani, moze mauzolej umesto piramide, kuca cveca?
Reality calling. nije dramoser nikakav faraon

on je superheroj u svojoj glavi....
more Vučiću ne ori drumove...more opozicijo ne gazi oranja :p

Pa dobro, imali smo okej prvih 100 godina.

🤡
Oportunistički i predatorni, pravi genocidni napad K und k na Srbiju (ukoliko izazivanje depopulacije sa gubitkom preko 26% stanovništva nekako ne predstavlja genocid onda reč genocid i nema prava da zauzima mesto u rečniku). Katastrofalne posledice tolikog gubitka stanovništva pa posle ponovni nemački revanšistički napad - uz ponovne katastrofalne gubitke stanovništva, i posle tome potpadanje pod okupaciju Broza i KPJ, i ukupno 60 godina pod okupacijom - od 1941 do Zlobodanovog pada 2000. I eto rezultata. Šta je moglo da se očekuje?

Sadašnja situacija u Srbiji - stanje u državi, stanje u kome je društvo, raspoloženje tog društva, ekonomiju i da ne pominjem, a još manje vlast kakva se ne može naći ni na kakvom konkursu, sve to je rezultanta stanja u prethodnim vremenskim intervalima - istoričari to konceptualizuju kao spore procese i postepene procese, a npr diskretna matematika opisuje tzv Markovljevim lancima. Stanje u kom je sistem u jednom momentu određuje najverovatnije stanje u kome će biti u narednom - tako je npr Brozna vladavina dovela do Zlobodana, on do DOS, moj ex partijski šef Tadić & koalicije sa kradljivim partijama l do Tome, a onda je AV bio potpuno neizbežan. Skroz.

Poslednja izmena:

to je za publiku, koja se pali na epove. Vucic je populista, a to znaci mitovi i nacionalizam.

Oportunistički i predatorni, pravi genocidni napad K und k na Srbiju (ukoliko izazivanje depopulacije sa gubitkom preko 26% stanovništva nekako ne predstavlja genocid onda reč genocid i nema prava da zauzima mesto u rečniku). Katastrofalne posledice tolikog gubitka stanovništva pa posle ponovni nemački revanšistički napad - uz ponovne katastrofalne gubitke stanovništva, i posle tome potpadanje pod okupaciju Broza i KPJ, i ukupno 60 godina pod okupacijom - od 1941 do Zlobodanovog pada 2000. I eto rezultata. Šta je moglo da se očekuje?

Sadašnja situacija u Srbiji - stanje u državi, stanje u kome je društvo, raspoloženje tog društva, ekonomiju da i ne pominjem, a još manje vlast kakva se ne može naći ni na kakvom konkursu, sve to je rezultanta stanja u prethodnim vremenskim intervalima - istoričari to konceptualizuju kao spore procese i postepene procese, a npr diskretna matematika opisuje tzv Markovljevim lancima. Stanje u kom je sistem u jednom momentu određuje najverovatnije stanje u kome će biti u narednom - tako je npr Brozna vladavina dovela do Zlobodana, on do DOS, moj ex partijski šef Tadić & koalicije sa kradljivim partijama l do Tome, a onda je AV bio potpuno neizbežan. Skroz.
Kakva si ti dosada.

on je superheroj u svojoj glavi....
pa jel vidis da ga ovde neki @ves.bole npr. dozivljavaju kao tita? i non-stop nam prebacuju, a gde su nasi idoli.
sta reci nego sns - idolopoklonicka sekta, ja krivim crkvu sto se to bezboznistvo ukorenilo, jer da se na vreme radilo sa narodom, tesko da bi dospeli dovde, zapravo vratili se na idolopoklonstvo [u sns verziji dupeuvlakastvo]- titoisticko, slobisticko, .... nista se nije promenilo, a decenije minuse... mora da se radi sa narodom, ne moze samo niske strasti, rijaliti

Poslednja izmena:
to su likovi opijeni kultom ličnosti...Vučić im je nešto izuzetno vredno pa braneći ga dobijaju deo njegove veličine..postaju i sami bitni.....otrežnjenje će biti bolno...inače taj user mi je na ignore
Deo njih jesu hijerarhijske ličnosti sklone kultu vođe, a deo možda glasa za AV i zato što liberalna Srbija samu sebe neprestano sapliće, a kad ne šutira na svoj go onda namešta penale drugoj strani.

Dok god liberalna Srbija bude tolerisala ono što ne sme da se toleriše - nekad i agresivnu netoleranciju i masu kaustičnih ćiftinskih exYU nacionalizama u svojim redovima dotle za AV & slične likove nema zime. Da ne pominjem one kokošje ludosti Marinike del Kokoš, ili otvoreno navijanje za džukelu Kurtija i aplauze Don Milu Đukanoviću.

Deo njih jesu hijerarhijske ličnosti sklone kultu vođe, a deo možda glasa za AV i zato što liberalna Srbija samu sebe neprestano sapliće, a kad ne šutira na svoj go onda namešta penale drugoj strani.

Dok god liberalna Srbija bude tolerisala ono što ne sme da se toleriše - nekad i agresivnu netoleranciju i masu kaustičnih ćiftinskih exYU nacionalizama u svojim redovima dotle za AV & slične likove nema zime. Da ne pominjem one kokošje ludosti Marinike del Kokoš, ili otvoreno navijanje za džukelu Kurtija i aplauze Don Milu Đukanoviću.
to je igra službe...da bi postava 1 držala vlast uvodi se neprihvatljiva postava 2 (prozapadni drugosrbijanci i autošovinisti) i postava 3 (rusofili umesto srbofila)..tako i zapadu koji diktira ko vlada kolonijom dotični izgleda kao bolja opcija od opcije 3 a istoku kao bolja opcija od opcije 2

ala ti trolujes: koja bre libtardska srbija? avu i sekti je patriotska opozicija alternativa, a ne neki tamo 2srbi

liberalizam je propao, zasto ga ti onda nudis?

Back