Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne ispada razumna. Cim trosis vise kilovat tj cena istog skace u nebesa. Mog brata kwh kosta 15 dinara. To je u poredjenju sa platama prosecnim skuplje nego u Nemackoj gde je najskuplji u EU.
TO ti je cena teoretska bez dodatnih taksi akciza pdva i sto jednog haraca.
Uzmi ti bajice, podeli 1000 kwh skupe i 500 jeftine i izracunaj realnu cenu kwh. Toliko ti trosi svako prosecno domacinstvo od 4-5 clanova, gde kuvaju peru se, oblace, uce , gledaju tv , koriste racunar.
I ja cu. Ti nas obavestavaj sta je dalje bilo jer valjda neko Kasaciono vece treba da donese svoj zakljucak i stav najpre.
Hvala ti za ovo obavestenje i temu, praticu bas i zainteresovana sam za tuzbu.
Meni jos nije jasno ni sta je "obracunska snaga", kad sad stvarno, zapazih da postoji jos i taj trosak. Pa sramota, da li Telekom ili komnalna preduzeca zaracunavaju ovaj trosak? To mora da pada na njihov teret.
TO ti je cena teoretska bez dodatnih taksi akciza pdva i sto jednog haraca.
Uzmi ti bajice, podeli 1000 kwh skupe i 500 jeftine i izracunaj realnu cenu kwh. Toliko ti trosi svako prosecno domacinstvo od 4-5 clanova, gde kuvaju peru se, oblace, uce , gledaju tv , koriste racunar.
Ти си причао о најмањој, зато сам и извукао те податке.
Ја сам ти само рекао да је просечна од некоме 5, другоме 15, што на крају испада 10 у целој држави.