episkop filaret najavljuje radikalizaciju protesta

goxy:
Млого сте толерантни, девојко :D ......
Иначе, папа се потрес'а није мого на терасу да изиђе :lol: :lol: :lol: .....
Ватикан БЉАК.....Опет лисица и грожђе
icon10.gif

Чуди ме да имаш такве ставове....Ипак живиш у Боки ,где као што је познато свима живи доста католика :roll: .....И има лепих камених црквица :)
Istina i medju pomenutima imam prijatelje.
A Vatikan je institucija koja mi se nikako ne dopada. Od pocetka do kraja.
To nema veze sa mojim postovanjem i tolerancijom prema komsijama katolicima u Boki.

Inace u mom gradu je procenat drugih vjera toliko zanemarljiv... Kad vec pricamo o tom...

Dikan:
Pa ja sam ih sve vreme branio i od HEBEHE i od Ruvima i već ko je došao da opljuje SPC
na jedno deset tema.
Ja nisam kriv što to nisi video
Iron ne vređa otvoreno, već samo ima ateističke upadice povodom crkve i vere .

Ja nikada nisam pljuvala SPC u cjelini.
Ne gubi se. I mozes to da napises kao Nevena, u redu je...
Smijesan ispadas, pravdas se kojekome tako sto guras imena onih pred kojima si dodjavola branio nekoga, nesto...
'Ajde vozi!

HEBEHA:
Ja nikada nisam pljuvala SPC u cjelini.
Ne gubi se. I mozes to da napises kao Nevena, u redu je...
Smijesan ispadas, pravdas se kojekome tako sto guras imena onih pred kojima si dodjavola branio nekoga, nesto...
'Ajde vozi!

Napljuvala si polovinu od svih vladika koji čine Sveti Sinod SPC.
Onu drugu nisi jer nisi čula nikad za njih.
I ti vozi, ali za Tiranu ili Prištinu.
Pošto ste potpisali dogovor o međusobnom zapošljavnju mladih kadrova sa Kosovom i Albanijom.
Možda nađeš neki poso, a tamo te neće ''maltretirati'' SPC.

Dikan:
Napljuvala si polovinu od svih vladika koji čine Sveti Sinoda SPC.
Onu drugu nisi jer nisi čula nikad za njih.
I ti vozi, ali za Tiranu ili Prištinu.
Pošto ste potpisali dogovor o međusobnom zapošljavnju mladih kadrova sa Kosovom i Albanijom.
Možda nađeš neki poso, a tamo te neće ''maltretirati'' SPC.

tako je Srbine. ne treba nam nista ta crnogorska komunistcka gamad. ziveli bre na nasoj grbaci 50 godina , sisali srpsku sisu, i opet im ne valjamo. Ma sto kazu putuj igumane u Siptariju i ne pitaj za manastir.

HEBEHA:
Stidna?
A jok.
A pjesma nije Ironova.
I zasto da sklonim pogled?
Nijedna pesma koju postira Iron, nije njegova.
Ali je IZBOR uvek njegov.
Dobro, ako volis tu vrstu poezije (ili proze) nastavi, nemam nista protiv.
Svi vi koji opljunete malo po SPC malo po Radikalilma, po srpskom narodu, imate prodju kod njega i svesrdnu podrsku.
NIsam iz te price, zato ga prepustamo "vama", koji god da ste, a jeste!!!

HEBEHA:
Kako rekoh, gosn. pomenuti je totalno bezvezan lik i ne tice me se savrseno ni on, ni njegovi postupci, a ponajmanje njegove milosnice...
A to gdje sam krstena je takodje navedeno, a tvoja je sramota sto izrugujes i sto je jos gore, ocigledno nikad nisi cuo za Manastir Savina! Mjesto gdje je Sava Nemanjic proveo 10 godina svoga zivota i po kome citavo mjesto u gradu nosi ime. Manastir is koga je Aleksandar Karadjordjevic krenuo na svoj kobni put u Marsej i kome jos stoji posveceno mjesto u njemu... itd... Ali kako rekoh, tvoja je sramota!

Bolje ja znam za manastir Savinu, nego ti, vjeruj mi! ;-)

Iron Lord:
c173_p291m.jpg

http://www.cedevita.hr/

p.s. inače uprkos postojanju raznih frontova početkom devedesetih, fabrika "KRAŠ" je ipak priznala moj trud što sam popunio album "ŽIVOTINJSKO CARSTVO" te mi poslala nagradu.
Nije bilo baš jednostavno otvoriti paket posle gledanja onog Dnevnika2, ali sve je bilo u redu.
Samo rekoh da iskoristim priliku da javim ljudima da sam dobio nazad album i slatkiše! :D
:lol: :lol: :lol:

i ja sam poslao komali i to dva puta i oba puta dobio slatke pakete i naravno album nazad :D

analiticar:
Bas tako.....jedan deo zivota proveo sam na raskrsnici dve eparhije : Niskoj i Zickoj i poznam oba Episkopa: Preosvestenstva Hrizostoma i Irineja....Svi oni iskljucivo rade u korist SPC i svojih Eparhija, koje neprestano obilaze....Desava se da istoga dana posete dva mesta koja su tek koji km udaljena jedan od drugog, pa narod nezna hoce li na liturgiju kod Hrizostoma ili Irineja...
E, isto tako i Filaret, po Bozijem zakonu IMA I MORA da ima pravo posete svim delovima svoje Eparhije, a taj zakon je iznad NATO zakona ili zakona pojedinih kvazi drzava! 8-)

Шта се овоме има додати ? Лицемјерна је и изјава Милана Роћена да се Чеку и Тачи нијесу огријешили о црногорске законе, а да је владика Филарет сам крив за то што је урадио. Да буде још већа комедија, стоји Вук Јеремић и спремно клима главом. Је ли потребно додавати оно безобразно понашање Јусуфа Каламперовића и његов вулгаран виц о владичиној женидби ? Овако се није понижавала Црква ни у доба најригиднијег комунизма. Закон који слиједи преосвештени владика је немјерљиво од ових папирних бродића које они зову законима. Сад су ту, а следећег тренутка их однијела вода.

jedan Srbin:
Шта се овоме има додати ? Лицемјерна је и изјава Милана Роћена да се Чеку и Тачи нијесу огријешили о црногорске законе, а да је владика Филарет сам крив за то што је урадио. Да буде још већа комедија, стоји Вук Јеремић и спремно клима главом. Је ли потребно додавати оно безобразно понашање Јусуфа Каламперовића и његов вулгаран виц о владичиној женидби ? Овако се није понижавала Црква ни у доба најригиднијег комунизма. Закон који слиједи преосвештени владика је немјерљиво од ових папирних бродића које они зову законима. Сад су ту, а следећег тренутка их однијела вода.

А најлицимерније је то што (рече данас Радивојевић из ДСС-а) такозвани СПИСАК ХАШКОГ ТРИБУНАЛА НЕПОЖЕЉНИХ ПОСТОЈИ 12 ГОДИНА - а Милови дукљинари се ових дана сетили да Владики Милешевском "забране улазак у ЦГ" - не да су се избрукали, речи немам...

п.с. А какав виц је на рачун Владике испричао потурица Јусуф.......???

eremita:
А најлицимерније је то што (рече данас Радивојевић из ДСС-а) такозвани СПИСАК ХАШКОГ ТРИБУНАЛА НЕПОЖЕЉНИХ ПОСТОЈИ 12 ГОДИНА - а Милови дукљинари се ових дана сетили да Владики Милешевском "забране улазак у ЦГ" - не да су се избрукали, речи немам...

Ma dukljani su beda od ljudi.Da je Srbija neka država,postojali bi dosijei o tima i takvima,i normalno trebalo bi im zabraniti ulazak ovamo.Sve normalne države to rade.

Karlito Brigante:
Ma dukljani su beda od ljudi.Da je Srbija neka država,postojali bi dosijei o tima i takvima,i normalno trebalo bi im zabraniti ulazak ovamo.Sve normalne države to rade.

Комплекси мање вредности... нашли да се кур*е над попом, да би понизили и Србију и СПЦ и Србе.......али "ништа у животу није бесплатно" па ће тако и они
платити за ово што су урадили и тек после 12 дана мучења учинили оно што им
је Расим Љајић предложио још првог дана
. Бедни мафијаши и шверцери који у тој истој ЦГ крију белосветске битанге са потерница... срам их било, али они и не знају шта је то СРАМОТА!!

eremita:

Владика је након забране и званично поднио захтјев за црногорско држављанство, а и ту су се нашли да га понижавају. Јусуф Каламперовић се позвао на црногорски закон да новопримљени држављанин Црне Горе мора имати резиденцијални услов најмање 5 година и бити ожењен црногорском држављанком, нарочито нагласивши ово задње. С којом намјером, можеш и сам закључити.

Могу они причати да су се мало шалили, или да су хтјели да испоштују одлуку Хашког трибунала, а такву одлуку су дужне да примијене САМО ЧЛАНИЦЕ ЕУ. Црна Гора још није, нити ће (а што ме бескрајно радује) у догледно вријеме постати пуноправна чланица ЕУ, а листа услова или прецизније, понижења се сваког дана допуњава. Мораће сад да патентирају специјални патрон за мијењање образа, јер је то у Црној Гори (барен оној проевропској, трансатлантској, демократској, мултикултуралној, итд., итд.) постала потрошна роба. А историја је неумољива према својој незаконитој дјеци.

jedan Srbin:
Владика је након забране и званично поднио захтјев за црногорско држављанство, а и ту су се нашли да га понижавају. Јусуф Каламперовић се позвао на црногорски закон да новопримљени држављанин Црне Горе мора имати резиденцијални услов најмање 5 година и бити ожењен црногорском држављанком, нарочито нагласивши ово задње. С којом намјером, можеш и сам закључити.

Беда од човека...

sevilja:
Ne znam šta bi se desilo da je Filaret kojim slučajem umro.
Crnogorci su morali da popuste. Nema veze s tim nas dražesni ministar spoljnjih poslova.
Zemlja bi prestala da se okreće ;) .....Da, zato je sad lopta na nama, i MORAMO da se IZVINIMO....I to oni koji su svinjariju i napravili.....A ne Boža Đelić :shock: :roll: ......
Šta ti smeta....Dečko je baja.....Ne mož ništa protiv toga :| .....Šarm i lep, negovan izgled čoveka koji se brine o sebi je važan deo ubeđivanja, ponekad :) ....Tako ti je i u životu ;) ....

Back