Ljudi, vidim da na ovoj temi više nema aktivnosti. Ja i dalje ne mogu da se pomirim sa činjenicom da su moje dvije krize svijesti (prethodno mučnina u glavi i onda totalni gubitak svijesti i kočenje čitavog tijela.), tek onako bez nekog uzroka. Skoro sam ponovo radila eeg i uredan je. Nisam do sada pominjala, na ovom forumu, ali me se često pojavi neki miris koji mi izaziva mučninu, iako nije neprijatan miris. Na trenutak pomislim da mi je to vezano za neki poznat dogadjaj, ali pošto brzo prođe, ne mogu da se sjetim. Kad mi se taj miris pojavi, ako trenutno sa nekim razgovaram, za čas me isključi i kao da sam na nekom drugom mjestu, ali to traje samo djelić sekunde. Juče mi se to desilo pa sam popila nešto za smirenje, jer me odmah uhvati neki strah od ponavljanja krize svijesti, ali mi se u malim razmacima (od par minuta) sedam puta ponovilo. Prestalo je i ja sam, valjda pod uticajem tablete za smirenje, zaspala. Kad sam se probudila bila sam OK..
- - - - - - - - - -
Kad odem kod neurologa, ne stignem da ispričam ovako detaljno, jer su, kako kažu, ograničeni vremenom. Dr mi je rekla da joj liči na epi, ali da ne može da mi konstatuje tu dijegnozu, jer nema na osnovu nekog rezultata, svi su u granicama normale. Kaže da bih trebala da uradim još neki nalaz, koji bi morala da radim privatno i mnogo košta. Pošto mislim da je u pitanju biznis, nisam se odlučila. Da li je neko od vas radio to, kako kaže to je neki holter kao žto se nosi 24 sata za srce, samo ovaj je za mozak.