seka59
Zainteresovan član
- Poruka
- 225
Ako neko zna neka mi napi[e molim vas. Probudila sam se nocu sa osjecajem mucnine koji dolazi iz glave. Pomislila sam da je visok protisak i ustala sa namjerom da ga izmjerim. Pomislila sam da pre]em u drugu sobu i da sjednem. vise se niceg ne sjecam. Muz kaze da sam presla u sobu i sjela a zatim pocela da se kocim i skliznula sam na pod. Dozivali su me, posipali vodom,samarali i ja sam se osvjestila ali je to potrajalo ne zna tacno ali 40-tak sekundi a mizda i duze. Povratila sam kad sam se osvijestila. Neurolog kaze to je kriza svijesti ali nisu uspjeli da prona]u uzrok. Slicno mi se desilo i nekih 2,5 godina prije, ali u toku dana prilikom rada u basti. Doktor kaze da ne bi poredio ta dva slucaja jer su u razlicitim uslovima nastali.Ali osjecaj koji je prethopdio krizi svijesti u oba slucaja meni je bio isti, samo sto je kad mi se desilo u budnom stanju duze trajao taj osjecaj koji je prethodio. Da li je moguce da je to epilepsija i sta bi se desilo ponovo a da niko ne bude pored mene da mi pomogne da li bi moglo da bude kobno. MOLIM DA MI NEKO ODGOVORI