Epigenetika i reinkarnacija

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Razlike i slicnosti....

Reinkarnacija donosi "cinjenicu" da se jevreji iz jednog zivota radjaju kao katolici u drugom , muslimani ili budisti....te nema smisla ciniti genocid po verskoj ili rasnoj osnovi.....

Sa druge strane epigenetika donosi da se svaki trpez prenosi na decu , unuke i dalje, te je cista situacija itekako logicna, sto vodi do toga da je unifikacija verskog prostora potrebna , ako se inace desavaju verski konflikti, te je genocid ili tacnije getoizacija potrebna....

Teorija koja uzima u obzir psiholoske osobenosti ljudi sugerise da je vise verovatno da je reinkarnacija, religija , posledica zelje za beskrajem, tj da smrt nije konacna...dok epigenetika predstavlja vezu evolucije, genetike, prilagodjavanja , ali je trenutno sociologija i psihologija totalno ignorantna prema tim "istinama"....

Reinkarnacija ide uz cakre, talasnu teoriju svemira, bioteologiju , budizam.....

Teorija koja uzima u obzir psiholoske osobenosti ljudi sugerise da je vise verovatno da je reinkarnacija, religija , posledica zelje za beskrajem, tj da smrt nije konacna...dok epigenetika predstavlja vezu evolucije, genetike, prilagodjavanja , ali je trenutno sociologija i psihologija totalno ignorantna prema tim "istinama"....
Što trenutno? Oduvek je bila. I ne znam dokle će biti ali sve je gore i gore. Opet si otkrio toplu vodu.

ček bre, ako se jevreji npr radjaju kao katolici onda i te kako ima smisla vršiti genocid po rasnoj/veskoj/nacionalnoj osnovi, ne znam kako se to ni zove.... kao, njima odmanjiš, sebi povećaš.
izi.

Sto jes jes.....
Ne bi imalo smisla, da nije nove posledice u verovanjima reinkarnacije, a to je da je zbog velikog broja ljudi , danas period izmedju reinkarnacija kraci....

Mada neki teoreticari reinkarnacije tumace da samo oni nivoi svesti koji dosegnu neki nivo uspeju da se reinkarniraju tako sto imaju dovoljno energije da deluju talasno na nerodjeni plod.....te tom teorijom plod biva obuzet od pocetka duhom nekog reinkarnanta....

Ali napomena je sasvim u redu, nije mi palo na pamet to suma zakljucivanje....

Back