Epidemija raka

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
U mom kraju zivi oko 200 ljudi i od toga je 15ak obolelo od raka, dok je 5 ljudi vec umrlo. I to moje najblize komsije. Pogodjena su razlicite generacije 20 pa do 80 godina. Ne moze mi niko reci da je to ebeno normalno. Postoji par firmi koje se bave varenjem na otvorenom. ma koliko ne prskao bastu, ona je poprskana oblacima otrovnih gasova koji nastaju pri tom procesu. Pre neki dan neki degenerik isto otvorio nesto za varenje i to u blizini moje kuce(30tak metara) I to naravno na otvorenom. Kome se obratiti. Iscimam se za bastu, a on vari ( firma za varenje ) 10 metara od moje baste.

Влада Килавог је померила границу за замрзнуто месо са 90 дана на 105 дана за крајње коришћење.
Закон ЕУ је на 90 дана.
Тако да је отворила пут још једном аспекту тровања народа....

Ајмо даље

Na ovom forumu su se podjednako brinuli i podjednako podjebavali svi koji ne mogu da potvrde svoje tvrdnje ni u korist ZA ni u korist NE
Metode za narušavanje zdravlja ljudi u ime nekih nejasnih "ispitivanja" se sprovode gotovo ceo vek unazad.
Sve je to plaćeno od strane države naručioca, klanica zvana II WW im došla ko kec na deset, ali su nastavili i dalje.
"Naučnici koji su došli do saznanja" su naravno prebačeni na sigurno.

Naš život je ionako kratak ali je meni fascinantna ta maloumna potreba - muče životinje i ljude jer "njima to ne može da se desi"
Naravno "kad im se desi" uzimaju organe od ljudi okolo pa kome "pomogne" kome ne.

Dovoljno je alarmantno kad vam u kartonu za vakcinaciju napišu "nepoznato poreklo" - znači TESTIRANJE
Da bi se to sprovelo potrebno je uništiti domaće labortorije.
U "Torlak"-u je političkim putem postavljena psihopatološka mučenica kojoj mozak dalje od slanine i luka ne reaguje.
Kompetentni se najuruju ili sbotiraju, ali će Beskorisna Parazit Služba da zažali što im anonimno dahtala u telefonsku slušalicu
kad im oboli najrodjeniji - tad će moći da biraju: ili da ostanu kod kuće ili d ih leče patološke mučenice od luka i slanine.

Sem hemijskog otpada iz vazduha (čudni noćni letovi uz svo uvažavanje regularnog vazdušnog saobraćaja) i vakcina "bez porekla"
hemija nagurana u "jeftinu hranu" (za ljubitelje nižih cena bez želje da se poveća plata) ima svoje posledice.

To znači slobodno uzmi aparat za varenje - jedino što može da ti nadrlja su oči i pluća.
Ali kad majstor ogladni pa sa cifrom u džepu na koju EU koluta očima dal može da se živi,
pojede hemijski obradjene crkotine out of date onda može da krivi i aparat i elektrodu do mile volje.

Kako ste prošli za vreme bombardovanja možda to ima veze sa epidemijom.

Za vreme DS-ovskih "izmena", Srbiji je zabranjeno da meri nivo radijacije što su ovde mnogi oberučke prihvatili samo da uzmu svoje pare.

Ako ste mislili da je Černobil prošao, zajebali ste se.
Dodajte NATO intervenciju gde se štitila MOĆ psihopata dajući primer ostalim "robovima" šta će im se desi ako budu "no-no"

Na sve to dodajmo NAJNOVIJU ISHRANU i NJNOVIJE ZDRVSTVENE PREVENTIVE "nepoznatog porekla"
Samo da seljo "napravi svoje pare" radi se i više od toga.

Rusi nam vraćaju "proizvode", nema tamo to što ovde može tipa da pandurski inspektor zakupi hladnjaču pa da se poveže sa
ništa boljim ološem iz Hrvatske i Bosne pa da "prave proizvodnju"

Sjebani zapošljavanem na mufte, po babine linije uz malo keša nosi svoje posledice.
Naravno, svi se prave mutavi "odakle pare"

Back