neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.296
"Na oluje navikli smo, nek pjevaju gromovi"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema tu mnogo životne filozofije, kada vam naidje oluja, morate pravo kroz nju da prodjete. Nema obilaska. Nema lakšeg načina. Sa svakom sledećom lakše ćete se snaći.
Pogledajte prilog 1512418
Moje pitanje za vas je da li se vodite ovim pravilom ili ste neko ko izbegava svoje probleme?
Da li mislite da je pametnije voditi se ovom filozofijom?
..ne slusaj ove sto bi odmah da se sakriju kad zagrmi jer se najcesce kriju ispod necije suknje jelte...
Svako treba srcem da prodje kroz svoju licnu waterloo bitku da bi bio covek postovanja vredan..
..ima jedna divna pesma, spot...
kako ko...neki veliki naucni geniji su kad krene oluja pustali metalne zmajeve, drugi pak umetnici su na prvu kap kise izlazili veselo na nju...najkompleksniji problem imaju oni koji su izolovani u svoja 4 zida i plase se bilo kakvog vetra promena.Evo, Mistika odnela oluja u banovinu, a lepo sam mu govorijo da se skloni.
Oluje su za izbegavanje.
Zato ljudi prave kuće sa krovovima.
Stoji.kako ko...neki veliki naucni geniji su kad krene oluja pustali metalne zmajeve, drugi pak umetnici su na prvu kap kise izlazili veselo na nju...najkompleksniji problem imaju oni koji su izolovani u svoja 4 zida i plase se bilo kakvog vetra promena.
narodski receno, ebez taki zivot ako si plasljiv pa makar ziveo i 200 godina, jer nikad nes otkriti deo onih najdubljih tajni o sebi koje otkrijes bas kada ti se desi oluja a ti nisi komforan.
Najbolji komentar do sada.Ne gledam na oluje kao na nešto nužno loše, zapravo vrlo često pročiste vazduh.
Mislim da se i sa njima treba uzimati u koštac što pre, da ne koristim termine "odmah" jer nekada čoveku treba prvo da se sabere i da vidi odakle vetar duva. Takođe smatram da sve što čovek radi da zamaskira to kasnije izađe samo na još gore.