Epicentar oluje

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Nema tu mnogo životne filozofije, kada vam naidje oluja, morate pravo kroz nju da prodjete. Nema obilaska. Nema lakšeg načina. Sa svakom sledećom lakše ćete se snaći.
1710089437008.png

Moje pitanje za vas je da li se vodite ovim pravilom ili ste neko ko izbegava svoje probleme?
Da li mislite da je pametnije voditi se ovom filozofijom?

Највећа илузија коју човек има је да може да побегне од себе.
У преводу, проблеме не можемо избегавати.
Суочавање са њима нам треба да одрастемо и постанемо зрели људи.
Ако то не учинимо, остаћемо, макар живели 200 година, на нивоу детета од 10 година...
наравно, причам о емоционалној зрелости.
Филозофија има своје место у животу, али само када је све мирно и спокојно.
Када ветар љуља чамац на пучини, они који философирају брзо тону...

Poslednja izmena:
Nema tu mnogo životne filozofije, kada vam naidje oluja, morate pravo kroz nju da prodjete. Nema obilaska. Nema lakšeg načina. Sa svakom sledećom lakše ćete se snaći.
Pogledajte prilog 1512418

Moje pitanje za vas je da li se vodite ovim pravilom ili ste neko ko izbegava svoje probleme?

Ја се водим оном мудрошћу ''Нешто између''' мада искрено много волим да 'ватам кривине. :(

Potpuno se slažem da moramo da se suočimo sa problemima, bez obzira kakvi su.

Zatvaranjem očiju i begom od problema problemi mogu da postanu veći i mnogo ozbiljniji i tada je suočavanje sa njima teže.

То није филозофија

Daklem, deco, kog mama i tata nisu naučili, poslušajte dedu, kad je oluja, sklanjajte se i čuvajte dečicu .
Nema nikakve koristi od mrsomuđenja dok oluja ne počne da jenjava.
Preživeli posle čiste i popravljaju, sklanjaju leševe unesrećenih.

Back