EP 2016

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
46.385
Uplatio kredit u mozzartu,kupio tuborg,čili tortičlja čips i salsu za to...,čekam kuma i još par drugara....pa da počnemo lagano. Posle na ćevape kod cice ako bude neko dovoljno trezan da vozi :lol:

Gledate li vi uopšte ovakve sportske događaje,imate li običaje okupljanja sa društvom kod nekoga gajbi ili u kafiću dok se odvijaju ? Jel se separatišete od devojaka/žena ili svi zajedno učestvujete u spektaklu? Kladite li se da "začinite" tekmu koju gledate? Za koga navijate sada kada nema naših?

Imate li neki predlog za tiket :lol: ? Šta god o temi...čisto me interesuje jesam li ja jedini "nenormalan" da me interesuju tako prosta životna zadovoljstva koja na ovom pdf-u izgleda kao da ne postoje

Dakle fudbal,sport,pivo...

za Rusiju, a protiv, pa ima ih mnogo

Njima fali uvek nešto da naprave korak dalje od grupne faze.

Miriše mi x sa englezima samo takav u nedelju. Iako me nisu dojmili nešto u tekmi sa nama,valjda čuvali noge.

- - - - - - - - - -

volim kad zene navijaju strastveno:mrgreen:

Ova je karijeru napravila od toga...

bolelshica-016.jpg

Danas Albanija vs Albanija 2 aka Švajcarska :lol:

Kako će Šaćiri protiv svojih videćemo. Realno trebalo bi lagano gastarbajteri da prođu ali mani ti to...nezahvalno i za golove

Vels - Slovačka

probam x ili 2 dnb

Engleska - Rusija

mozak kaže 1 ko vrata ali nešto mi x "pred očima" već danima

Igrao sam na Njemce, Francuzi nemaju šanse, odbrana.. Žao mi Rumuna bilo, došlo mi da plačemm

- - - - - - - - - -

Igrali su bolje od Francuza.

- - - - - - - - - -

Danas Albanija vs Albanija 2 aka Švajcarska :lol:

Kako će Šaćiri protiv svojih videćemo. Realno trebalo bi lagano gastarbajteri da prođu ali mani ti to...nezahvalno i za golove

Vels - Slovačka

probam x ili 2 dnb

Engleska - Rusija

mozak kaže 1 ko vrata ali nešto mi x "pred očima" već danima

6 Albana u Švajcarskoj, i plus braća Xhaka igraju sutra, Taulant u Albaniju, Granit za Švicu.

Pratim naravno a utakmice cu gledati koliko budem imao vremena.
Ne svidja mi se ovaj novi sistem sa 24 ekipe ali dobro...
Inace mislim da ce ovaj put da bude kao one godine kada je pobedila Grcka i da ce titulu uzeti neko "iz senke".
Belgija ima strasan tim,Hrvati ako se sastave,Turci bi mogli da iznenade...sta znam,Poljska,Ceska,Portugal...
Englezi kao i uvek imaju odlican tim i kao i uvek ce da ukenjjaju,Italijani nikad gori,Francuzi tanki sa odbranom i naravno Nemci moraju da budu favoriti.Oni mogu da nastupaju i sa rezervnim timom Unterhahinga i da opet budu jedan od glavnih favorita.
Inace necu se kladiti jer su kvote truba a ponuda mala a ja nisam voljan da dajem vise od 100 kinti po tiketu :lol:

- - - - - - - - - -

Rusi dobijaju poslednja faza na kvalifikacijama, vrhunski odrađena

Ja mislim da ce ipak Ukrajina da bude sampion.U finalu dobijaju Tursku :lol:

Inace mislim da ce ovaj put da bude kao one godine kada je pobedila Grcka i da ce titulu uzeti neko "iz senke".
Belgija ima strasan tim,Hrvati ako se sastave,Turci bi mogli da iznenade...sta znam,Poljska,Ceska,Portugal...
Englezi kao i uvek imaju odlican tim i kao i uvek ce da ukenjjaju,Italijani nikad gori,Francuzi tanki sa odbranom i naravno Nemci moraju da budu favoriti.Oni mogu da nastupaju i sa rezervnim timom Unterhahinga i da opet budu jedan od glavnih favorita.
Inace necu se kladiti jer su kvote truba a ponuda mala a ja nisam voljan da dajem vise od 100 kinti po tiketu :lol:

- - - - - - - - - -

Ma mislio sam na tekmu protiv Engleske, šta me drkaš :D

- - - - - - - - - -

Belgija i ne bi bila iznenađenje, visoko se kotira...Portugal...Ronaldu je verovatno poslednja šansa...mada....teško
Kvote su sasvim solidne,za golove naročito.

Igrao sam na Njemce, Francuzi nemaju šanse, odbrana.. Žao mi Rumuna bilo, došlo mi da plačemm

- - - - - - - - - -

Igrali su bolje od Francuza.

- - - - - - - - - -

6 Albana u Švajcarskoj, i plus braća Xhaka igraju sutra, Taulant u Albaniju, Granit za Švicu.

Ma sa njima nisam načisto...moraju da biju "svoje" jer neće biti popravnog previše. Rumuni su lepo odigrali,Francuzi i u slaboj formi su ipak opet jaki generalno...
Imam 2+ na nekom tiketu,onako čisto zbog kvote...ali za ozbiljan tiket nisu,a 1.9 je kvota na njih...

Poslednja izmena:
Belgija i ne bi bila iznenađenje, visoko se kotira...Portugal...Ronaldu je verovatno poslednja šansa...mada....teško
Kvote su sasvim solidne,za golove naročito.

Jeste to ali ovo je ipak EP.Ne znam bas koja je kvota bila na Francuze sinoc na primer ali predpostavljam da je bila vrlo mala a oni teskom mukom dobise.Na ovim velikim takmicenjima uvek bude puno iznenadjenja.U pravu si da treba igrati golove mada je i to dosta nepredvidivo.

- - - - - - - - - -

Negde videh da je kvota na Svajcarce danas 3.25 :eek:
To mora da dodje osim ako Saciriju,Behramiju i ostalim "Svajcarcima" ne proradi patriotizam pa puste sipce.Ja i dalje ne verujem da oni i Madjari igraju a ne mi.Da ne pominjem Holandiju.

Glupo mi je sto prakticno svi prolaze grupu, tako da je ona na neki nacin obesmisljena.

- - - - - - - - - -

Dovoljna je jedna pobjeda i onda mozes da se zajebavas.

Back