EP 2007 Spanija

• Začetnik teme Začetnik teme nikoj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko osvaja EP

• Grcka

glasova: 3 11,1%
  • Njemacka

glasova: 0 0,0%
  • Spanija

glasova: 11 40,7%
  • Litvanija

glasova: 0 0,0%
  • Francuska

glasova: 1 3,7%
  • Hrvacka

glasova: 2 7,4%
  • Rusia

glasova: 1 3,7%
  • SRBIJA

glasova: 9 33,3%

• Ukupno glasova
    27
  • Anketa je zatvorena .
68Mustang428CJ:
S obzirom da je slomio ruku nije ni cudo sto je malo igrao.

I u pitanju je bio Jeff Van Gundy, jedan od najboljih NBA trenera.

Stan je dobar trener, dok je Dzef potpuni promasaj. S obzirom na cirkus koji je tamo i nedostatak ambicija vecine klubova vi imate situaciju gde mnoge trenere koji nisu ni do kolena Slavnicu, a ne nekom ko zna o cemu prica proglasavaju za dobre i kad imaju skor 30-50 i slicno. A Spanulis i pre povrede, kao i posle nije ni dobio priliku. A celu sezonu sem jedan deo pri pocetku je igrao jednu pa dve ne igra. Ne moze da to ima veze sa povredom, vec sa glupim, precenjenim trenerom.

U Hrvatskoj ljudi odavno ne prate košarku, a jasno je i zašto. Ovako od oka Španjolci najjači, Grci najčvršći, Srbija i Litva, *******, nikad ne znaš šta će oni...Francuzi, Talijani, Nijemci operirani od košarke, ali nabrijani do jaja sa svojim United colours of Benetton-repkama...a Hrvati...e moji Hrvati...skoro smo došli do medalje zadnji put (trebali smo), otpao Vujčić, Giriček ucjenjuje HKS da će igrat ak mu žena da vidjet dijete...pacijent...ostalo je ionako neki prosjek...do četvrtfinala možda...

EP 2007: Neizvestan i Tripković!
Košarkaški reprezentativac Srbije Uroš Tripković neće trenirati do početka priprema zbog povrede, a tek naknadni lekarski pregledi pokazaće koliko je ozbiljna povreda beka Partizana.

"Bio sam u Novom Sadu na snimanju i rezultati su pokazali da se pojavila stres fraktura u desnoj nozi. Predloženo mirovanje je šest nedelja od povrede, ali ja sam ovo 'zaradio' još pre plej-ofa, koji sam odigrao pod injekcijama. Sigurno neću trenirati do početka priprema, a 18. jula imam kontrolno snimanje", rekao je Tripković novinarima na treningu reprezentacije.

Bek novog-starog šampiona Srbije je u drugoj grupi kandidata za reprezentaciju, koja je juče počela lakši rad sa selektorom Zoranom Slavnićem.
Ova grupa će raditi do sledeće nedelje, a onda će Slavnić objaviti skraćeni spisak od 18 igrača za početak priprema, 19. jula u Kovilovu.

Tripković je rekao da ne sme ništa da radi, ali je obećao da će ostati u formi do početka "pravih priprema".

Nova grupa igrača sastavljena je uglavnom od košarkaša finalista plej-ofa, Partizana i Crvene zvezde. Reprezentativci kažu da ne postoje nikakve tenzije u timu, iako su do nedelje bili na suprotnim stranama.

"Svi smo ovde zajedno u istom timu. Reprezentacija nije isto što i klub. Naravno, postoji sitnije zadirkivanje, ali to je interno", rekao je krilni igrač Zvezde Tadija Dragićević.

Selektor Zoran Slavnić ponovio je novinarima da će u reprezentaciji igrati i Milan Gurović, koji je nekoliko puta javno izjavljivao da ga neće biti u nacionalnom timu.

Na novinarisku primedbu da je igrač nekoliko puta u javnosti jasno rekao da ne želi da igra, Slavnić je uz osmeh odgovorio: "Igraće, samo još to ne zna".

Objavljivanje skraćenog spiska najavljeno je za sredinu sledeće nedelje

Neće igrat Vujčić, Žižić, Bagarić, a vjerojatno ni onaj kreten Giriček i ja ih nabijem lijepo sve na k...c!!!
Kaj malo Modrića, Balića ili Mihu Boškovića ne pitaju kak se igra za repku!!! Oooo balkanska krčmo i bogu si teška....

Back