ENORMNO VELIKE ZENSKE DOJKE - SEDATIV ZA MUSKARCE !

U prvoj deceniji ovog dvadeset prvog veka,javila se pomama,za uvecanjem grudi kod zena.To je krenulo prvo u
Americi,gde su zene pocele da kod plasticara hirurga,uvecavaju prirodnu velinu grudi.To uvecanje je poprimilo
enormne razmere.Velicine koje zene tretiraju,iznose tako velike brojeve,koji su do skora,bile nezamisliviV.

Brojevi koje "plasticari" ugradjuju,krecu se od velicine pet,sest,sedam...O cemu se zapravo radi.Zene su primetile
da muskarci postaju sve manje zainteresovani za seksualnost.Postaju sve vise zenstveni,mlitavi,neagresivni po
pitanju seksualnih odnosa.

Naravno,seksolozi su poceli da testiraju muskarce,da bi utvrdili,sta oni upravo od zena ocekuju,ako im je vec libido
oslabio.I sta su utvrdili.Muskarci su postali veoma frustrirani.Radna mesta,vise nigde,pa ni u SAD-u vise
nisu sigurna.Ekonomska situacija je sve teza.Neizvesnost,nesigurno radno mesto,a krediti kod banaka koji moraju
redovno da se otplacuju.Celokupna svetska politicka situacija,vrlo neizvesna.Zveckanje oruzjem i sa Zapada i sa
Istoka (Rusija,Iran,Irak) sve glasnije.i sta se desava.Muskarci su poceli besomucno,da traze "zastitu" u velikim
zenskim dojkama.To stanje,u psihologiji se naziva:"Sigurnost majcinskog podoja".

Dakle,nedvosmisleno se doslo do resenja,zbog cega su velike zensk dojke,postale pravi sedativ,psihicki,sve slabijim muskarcima.

Ja sam samo za prirodne ,prijatelju ,uplasio si me sa svim ovim tvojim razmisljanjima ;)
velike-grudi.jpg

....ako pobedimo strah , kaže Buda , bićemo zdravi i dugovečni...a koliko je preplašen jedan balkanac , i u koliko je strahova umotana njegova svest , njemu po ovim istraživanjima treba žena-boginja sa mnogo dojki na lepom telu.....i to nema veze sa onim psihoanalitičarskim metodama onog narkomana , već sa prirodnom potrebom da se dokuči misterija majčinskog mleka i njene moći upotrebe protivu zla svakodnevnice !....
...misterija majčinskog mleka , o tome treba razmišljati , kad se terapijski gledaju lepe ženske grudi - đuturumi !

Dragi kolega Loncar.Moras da shvatis da zivis u 21 veku,ili igraj kako muzika svira,ili... napusti pozornicu.! Zabi se u taj svoj "zaselak"kako ti vrlo
simpaticno,nazivas svoje "Malo misto",u kome zivotaris svoj patrijarhalni nacin zivota.Taj nacin je bio nekada lep,ja se potpuno slazem,i ako nisam
po prirodi stvari i svojih godina iz te price. ali..prikljuci se ludoj erotskoj vrtesci zivota,i videces kako je lepo.kada "izgubis pojam o vremenu" kada
si u narucju besne mlade lepotice.Zaboravis i Otadzbinu,i ko ti je Premijer,a ko...Patrijarh.Zavrti se u vrtlog zivota...pa mi se onda javi,da vidimo
sta posle tih uzavrelih iskustava,imas da kazes.

Back