Енон Хататон

Krishna

Elita
Poruka
23.070
Особа која је тако представља има свој канал на YouTube на коме већ 5 повремено објављује видео клипове са својим предикцијама о Србији, региону, Русији, Европи, свету итд. На коментарима испод клипова пратиоци му свакодневно постављају питања на која он одговара. Видех више пута коментаре пратиоца како су се многе његове предикције оствариле. Неки пратиоци му се обраћају са 'ваша светлости Еноне.' Одгледао сам неколико његових објављених видео клипова (има их више десетина) и помало сам прегледао питања пратилаца канала и његове одговоре њима. Он тврди да се спрема рушење Путина и његовог издајничког режима од стране руских патриота и долазак на власт извесног Михаила кога ће муслимани звати Селим а који ће вратити моћ и славу Русији, наводно Михаило ће поразити запад/НАТО и буквално уништити Турску те заузети/ослободити Истанбул. Према Хататону Изреал ће бити такође уништен од стране муслимана, а Јевреји ће доживети гору судбину него у WW2 (каже да ће бити ловљени и убијани као животиње у читавом свету), зато што умислили да су изнад других народа и вера и нису ништа научили из своје прошлости. Хататон тврди да ће у свету у наредних 10 година изгинути неколико милијарди људи. Европа ће по њему имати на десетине или на стотоне милиона жртава, а Србија неколико милиона слично као у WW1. По Хататону након тог епског страдања Србија ће се почети опорављати и биће већа него данас (биће од испод Скадра до средине Јадрана па и даље како каже). За Албанију каже да неће више постојати након великог интернационалног рата, а Албанци ће делом изгинути а делом се раселити далеко од Балкана. За Италију, Немачку, Британијуу и Скандинавију каже да ће тешко пострадати од нуклеарног оружја. Каже да ће и Америка нестати итд. У даљој будућности Хататон види државу Славију, очито мисли на уједињење Словена у једну државу/империју.

IMG_20231021_003059.jpg

IMG_20231021_004021.jpg

IMG_20231021_004404.jpg

IMG_20231021_004832.jpg

IMG_20231021_005139.jpg

IMG_20231021_005618.jpg

Poslednja izmena:
Тог ''цара'' Михаила (ког рекаламира) смо већ упознали у Русији, не питај како... Представља се као потомак Романових са женске стране... Чак је захтевао миропомазање од катакомбних епикоскопа, да би званично и легално задобио власт... није га добио јер је класична ФСБ навлака

Лик је тотални дилетант, са тешким облицима умишљености... има пар група око себе које га форсирају као цара

На ту исту матрицу расту и овакви култови попут ''Хататона'', слободно можеш да их прескочиш, овакве појаве пророка скорог ужаса, имаш у Русији на стотине и полако се та болест шири и у Србију... као приче из трећег ока, али комбиноване са православним пророштвима која појачавају узбуђеност јер ће се испунити (али не знамо тачно кад)... али сигурно не овако као овај лик што прича, који сигурно нема тај дар Духа Светога, већ прави култ катастрофичара око себе, разбољевајући још више данас свугде узнемирене људе...

Чувај се оваквих будала и увати неко опуштање за ум ако умеш...

Poslednja izmena od moderatora:
Тог ''цара'' Михаила (ког рекаламира) смо већ упознали у Русији, не питај како... Представља се као потомак Романових са женске стране... Чак је захтевао миропомазање од катакомбних епикоскопа, да би званично и легално задобио власт... није га добио јер је класична ФСБ навлака

Лик је тотални дилетант, са тешким облицима умишљености... има пар група око себе које га форсирају као цара

На ту исту матрицу расту и овакви култови попут ''Хататона'', слободно можеш да их прескочиш, овакве појаве пророка скорог ужаса, имаш у Русији на стотине и полако се та болест шири и у Србију... као приче из трећег ока, али комбиноване са православним пророштвима која појачавају узбуђеност јер ће се испунити (али не знамо тачно кад)... али сигурно не овако као овај лик што прича, који сигурно нема тај дар Духа Светога, већ прави култ катастрофичара око себе, разбољевајући још више данас свугде узнемирене људе...

Чувај се оваквих будала и увати неко опуштање за ум ако умеш...
Јеси ли упознат са симболом који се налази на каналу Хататон Инфо?

channels4_profile (7).jpg

Власник канала каже да је то знак победе под којим ће Михаило учинити велика дела. Каже да ће се тај знак виорити на Аја Софији кад Михаило ослободи Цариград.

Poslednja izmena od moderatora:
Веруј ми, то је култ... имаш таквих колико нећеш у Русији, јер је наш народ по природи жедан духовности и знања ''унапред'' тј. пророковања... зато мора да си са обе ноге на земљи, иако вера мора да се има (али паметна, не сваком харизматику поверење да дајеш на фрај)

Мора да пазиш на те мистичне и харизматичне ликове, нису добри за психу...

Веруј ми, то је култ... имаш таквих колико нећеш у Русији, јер је наш народ по природи жедан духовности и знања ''унапред'' тј. пророковања... зато мора да си са обе ноге на земљи, иако вера мора да се има (али паметна, не сваком харизматику поверење да дајеш на фрај)

Мора да пазиш на те мистичне и харизматичне ликове, нису добри за психу...
Нисам ја наложен на то што говори поменути Енон Хататон или како се већ зове, али занима да разменимо мишљења о томе. Код њега има доста тога што никако не могу прихватити, чему се мој сваки атом опире. Посебно кад је у питању духовност. Дотични је противник хришћанства и других светских религија, али код њега има елемената и хришћанства и неких других великих религија помешано са нечим сличним што заступа Веља Абрамовић. Нека чудна мешавина свега и свачега. Иначе госн Хататон је противник Њу Ејџа, бар то каже. Каже да је то била племенита идеја, али да је временом искварена/деградирана.

Poslednja izmena:
Замисли будале он каже не би исламски свијет допустио претварање Аја Софије у џамију. Па ко ју је и први пут претворио? Шинтоисти? Мантраш обични чини се да је у питању.

Kompilacija tudjih proročanstava plasirana direktno, ili malo obradjena u duhu najnovijih zbivanja i u stilu prognoza.
Često (gotovo uvek) se brkaju prognoze i proročanstva.
Proročanstvo je predvidjanje dogadjaja koji su jedinstveni i iskaču iz neke linije normalnih dešavanja - recimo: iznenadni zemljotres... negde, pad aviona, velika havarija , sudar vozova, smrt neke bitne ličnosti a koja nije bila jednom nogom u grobu, ...
Prognoze su napravljene na osnovu tekuće situacije i linije njenog kretanja - to svaki ekonomista radi svake godine, to su "proročanstva" tipa: biće teška situacija naredne godine, nedostatak energenata, inflacija, problemi sa "migrantima", ...
Većina nas predvidja da smo već u trećem svetskom ratu, malo na osnovu dešavanja, malo na osnovu tudjih proročanstava.
U takvom sukobu će svako loše proći, a ako znaš planove onih koji stoje iza ovakvih sukoba, onda možeš i da naslutiš kakav će biti rezultat.

Prognoze dotičnog enona xatatona su "na široko" dal pričao o Srbiji ili evropi ili Americi ili Rusiji, pa ako pogodi, bude "rekao sam", ali batice, rekao si "Široko predvidjanje" pa se neko dešavanje ubrojilo. Biće tenzije, biće stresova....lele al si ga predvideo batooo...predvideo pad Putina do 2019, hihi...
Pa vidim komentar, nekog tamo "ne želiš da budeš direktan, pa izokola pričaš da ne plašiš narod" karikiram komentar...ma on izokola i naširoko non stop, znam i ja izokola i naširoko da predvidim. Evo:
Biće tenzije pre nove godine negde u Srbiji, nakon nove do proleća biće nerviranja negde u Srbiji zbog odredjenih donešenih "odluka", selo je spas za finansije, čuvajte se visokih računa. Ko se nadje, našao se, nema na čemu.
Bem te živote, ako sve što predvidim je loše, pa kad se nešto desi kažem "jel sam rekao".

Poslednja izmena:
Особа која је тако представља има свој канал на YouTube на коме већ 5 повремено објављује видео клипове са својим предикцијама о Србији, региону, Русији, Европи, свету итд. На коментарима испод клипова пратиоци му свакодневно постављају питања на која он одговара. Видех више пута коментаре пратиоца како су се многе његове предикције оствариле. Неки пратиоци му се обраћају са 'ваша светлости Еноне.' Одгледао сам неколико његових објављених видео клипова (има их више десетина) и помало сам прегледао питања пратилаца канала и његове одговоре њима. Он тврди да се спрема рушење Путина и његовог издајничког режима од стране руских патриота и долазак на власт извесног Михаила кога ће муслимани звати Селим а који ће вратити моћ и славу Русији, наводно Михаило ће поразити запад/НАТО и буквално уништити Турску те заузети/ослободити Истанбул. Према Хататону Изреал ће бити такође уништен од стране муслимана, а Јевреји ће доживети гору судбину него у WW2 (каже да ће бити ловљени и убијани као животиње у читавом свету), зато што умислили да су изнад других народа и вера и нису ништа научили из своје прошлости. Хататон тврди да ће у свету у наредних 10 година изгинути неколико милијарди људи. Европа ће по њему имати на десетине или на стотоне милиона жртава, а Србија неколико милиона слично као у WW1. По Хататону након тог епског страдања Србија ће се почети опорављати и биће већа него данас (биће од испод Скадра до средине Јадрана па и даље како каже). За Албанију каже да неће више постојати након великог интернационалног рата, а Албанци ће делом изгинути а делом се раселити далеко од Балкана. За Италију, Немачку, Британијуу и Скандинавију каже да ће тешко пострадати од нуклеарног оружја. Каже да ће и Америка нестати итд. У даљој будућности Хататон види државу Славију, очито мисли на уједињење Словена у једну државу/империју.

Pogledajte prilog 1432114
Pogledajte prilog 1432126
Pogledajte prilog 1432127
Pogledajte prilog 1432135
Pogledajte prilog 1432142
Pogledajte prilog 1432146

Oceju, Sloveni ce se ujediniti u jednu drzavu, odmah dan nakon sto se Arapi ujedine u jednu drzavu. Dalje nema potrebe doticni kanal analizirati. Sto je babi milo...

I ovaj detalj od dotične osobe je zanimljiv, što govori koliko voli pare.
Priložio je neki video predvidjanja u vidu crteža deteta od 8-9 god (možda sam i preterao u godinama, pa mu laskam) i jedan komentar je pitao koliko bi koštala ta umetnost...umesto da bude skroman i pokaže duhovnu uzdignutost, u smislu novac je nevažan papir kad je svrha videa u pitanju, pa će možda dostaviti link za skidanje slika ili jednostavno da predloži korišćenje "snip & sketch" programa u windows-u, batica odvaljuje, i otkriva svoju manu u duhovnom uzdizanju.
besne franke.jpg

Dal si bato priseban...da li imaš dodira sa realnošću generalno, ne nešto više...

Prognoze dotičnog enona xatatona su "na široko" dal pričao o Srbiji ili evropi ili Americi ili Rusiji, pa ako pogodi, bude "rekao sam", ali batice, rekao si "Široko predvidjanje" pa se neko dešavanje ubrojilo. Biće tenzije, biće stresova....lele al si ga predvideo batooo...predvideo pad Putina do 2019, hihi...
Pa vidim komentar, nekog tamo "ne želiš da budeš direktan, pa izokola pričaš da ne plašiš narod" karikiram komentar...ma on izokola i naširoko non stop, znam i ja izokola i naširoko da predvidim. Evo:
Biće tenzije pre nove godine negde u Srbiji, nakon nove do proleća biće nerviranja negde u Srbiji zbog odredjenih donešenih "odluka", selo je spas za finansije, čuvajte se visokih računa. Ko se nadje, našao se, nema na čemu.
Bem te živote, ako sve što predvidim je loše, pa kad se nešto desi kažem "jel sam rekao".
Ove godine a čini mi se i prošle Hataton govori da Putin pada 2024.

Ove godine a čini mi se i prošle Hataton govori da Putin pada 2024.
Pogledaj njegove prve klipove iz 2017. Tu govori do 2019 pada. Nije ni koronu predvideo, mada ako bi ga neko pitao, rekao bi da je predvideo samo nije bio konkretan da ne plaši narod.
Ja bi rekao "vidim bolest, vidim 19, vidim krunu, nešto sa krunom (korona znači kruna)

Kompilacija tudjih proročanstava plasirana direktno, ili malo obradjena u duhu najnovijih zbivanja i u stilu prognoza.
Često (gotovo uvek) se brkaju prognoze i proročanstva.
Proročanstvo je predvidjanje dogadjaja koji su jedinstveni i iskaču iz neke linije normalnih dešavanja - recimo: iznenadni zemljotres... negde, pad aviona, velika havarija , sudar vozova, smrt neke bitne ličnosti a koja nije bila jednom nogom u grobu, ...
Prognoze su napravljene na osnovu tekuće situacije i linije njenog kretanja - to svaki ekonomista radi svake godine, to su "proročanstva" tipa: biće teška situacija naredne godine, nedostatak energenata, inflacija, problemi sa "migrantima", ...
Većina nas predvidja da smo već u trećem svetskom ratu, malo na osnovu dešavanja, malo na osnovu tudjih proročanstava.
U takvom sukobu će svako loše proći, a ako znaš planove onih koji stoje iza ovakvih sukoba, onda možeš i da naslutiš kakav će biti rezultat.
Enon Hataton svoja predviđanja naziva predikcijama.
Neke stvari koje on govori postoje i kod Tarabića. Npr. u Kremanskom proročanstvu se pominje Mihailo koji će preporoditi Rusiju i poraziti njene neprijatelje sa zapada, pominje se i da će Mihailo osloboditi Carigrad a prethodno zgromiti Tursku itd. Jasno da je Hataton usvojio neke stvari iz Kremanskog proročanstva, dok neke odbacuje i negira. Kao što sam već rekao ono što on govori je bućkuriš svega i svačega. U par navrata pratioci su ga pitali šta misli o tome što u Kremanskom proročanstvu stoji da Srbija neće učestovati u WW3 samo da će se preko našeg neba tući Rusi i zapadnjaci te da nećemo stradati u tom ratu, on je odgovorio da se to neće desiti i da će Srbija i Srbi tada nažalost postradati u milionskim brojevima.

@ИПХ ЗИЛОТ

Pogledaj njegove prve klipove iz 2017. Tu govori do 2019 pada. Nije ni koronu predvideo, mada ako bi ga neko pitao, rekao bi da je predvideo samo nije bio konkretan da ne plaši narod.
Ja bi rekao "vidim bolest, vidim 19, vidim krunu, nešto sa krunom (korona znači kruna)
On ima izgovor za to. Kaže da tačno ili približno vreme kad će se neki događaji desiti nekad ne može predvideti, ali će se oni sigurno desiti pre ili kasnije što je najbitnije.

Inače Enon Hataton kaže da živi u Kragujevcu. Jednom je napisao (parafraziram) da Kragujevac ima proklet ezoterijski simbol ili tako nešto, te da je zato često stradao kroz istoriju a postradaće i u budučnosti.

On ima izgovor za to. Kaže da tačno ili približno vreme kad će se neki događaji desiti nekad ne može predvideti, ali će se oni sigurno desiti pre ili kasnije što je najbitnije.

Inače Enon Hataton kaže da živi u Kragujevcu. Jednom je napisao (parafraziram) da Kragujevac ima proklet ezoterijski simbol ili tako nešto, te da je zato često stradao kroz istoriju a postradaće i u budučnosti.
Svako ko je bio na vlasti je i sišao sa nje jednog dana. Biti prorok ne znači reći da biće kiše, ali kada će to biti ne mogu reći.
Momak pati od nečega (zdravstveno) negde u nekom videu je rekao "ako mi zdravlje dozvoli"...dakle patiš od neke bolesti koja te može sprečiti...i ta bolest ga sigurno tera da prognozira loše...pogledaj nekog bolesnika, kakva mu razmišljanja....obično ne može dobro da razmišlja, samo neko crnilo....i kad mu pokažeš nešto lepo, ignoriše...možda prizna ali njemu je nebitno i ignoriše.

Evo:
Možda medju narodom (mada mislim da se i on ohladio), ali će posle doći do stabilizacije, tajkuni će postati "gospoda" (opet), a neki će postati "legitimni predstavnici srpskog naroda" (opet), neki će nešto preskočiti (nešto na "C") pa će i oni biti srećni, neki neće, ali će i oni biti srećni jer će ionako biti ubačeni u vlast (neko ime na "Č"), ili im je neka organizacija na "U" već dala neke benefite,...
Kad su, nekada, Ciganke prolazile pa tražile sitne pare da prognoziraju budućnost, standardno im je bilo: "vidim ti neku prepreku u životu (a ko u to vreme nemaštine nije imao prepreka, finansijskih = uopštena tema), vidim da te neko mrzi, a blizu ti je (komšija želi da ti crkne krava, bar je tako većina ljudi mislila = uopštena tema), (ako je neko mladji) vidim da se nekom svidjaš, ali ne sme da ti to kaže (ono o čemu svako mlad razmišlja = uopštena tema),".............i na kraju "sve će biti dobro i svi će problemi biti nadvladani" (naravno, malo drugačije rečeno, isto - ono što svako želi da čuje = uopštena tema).

Enon Hataton svoja predviđanja naziva predikcijama.
Neke stvari koje on govori postoje i kod Tarabića.
Nije neke, nego je tu priču o Mihailu preuzeo iz knjige o njima.
Npr. u Kremanskom proročanstvu se pominje Mihailo koji će preporoditi Rusiju i poraziti njene neprijatelje sa zapada, pominje se i da će Mihailo osloboditi Carigrad a prethodno zgromiti Tursku itd.
Mada... kažu da u Kazimirovićevom delu nema pominjanja Mihaila, već da su to ubacili Golubović i Malenković u svoju knjigu iz 1982.
Jasno da je Hataton usvojio neke stvari iz Kremanskog proročanstva, dok neke odbacuje i negira. Kao što sam već rekao ono što on govori je bućkuriš svega i svačega. U par navrata pratioci su ga pitali šta misli o tome što u Kremanskom proročanstvu stoji da Srbija neće učestovati u WW3 samo da će se preko našeg neba tući Rusi i zapadnjaci te da nećemo stradati u tom ratu, on je odgovorio da se to neće desiti i da će Srbija i Srbi tada nažalost postradati u milionskim brojevima.
Gledajući prethodne ratove - teško da će Srbi proći bez milionskih žrtava.

Back