ENJOY!

• Začetnik teme Začetnik teme Shojo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, primećujem upravo to, ovi konkretni guše, smaraju i oduzimaju energiju ovima fluidnima, i ako su im upravo početno zanmiljivi kao izazov.
Pokrenuti tu stamenost i nepokretnost,preliti je preko strogo omedjenih ivica, osloboditi je. Dok se ne umore i entuzijazam splasne jer ti konkretni uzimaju a ne uzvraćaju energiju i uvek se vraćaju u svoj čvsti svet.
Fluidna biča stvaraju sa druge strane nemir, dramu, izmicanje tla pod nogama, i ako ovi pvi njima budu početno takodje ushićeni i zaneseni jer uplove u neke sasvim drugačije svetove nego što su osetili do tad, ali vole ih na kratko tek kao dašak promene. Takodje oduzimaju mnogo energije neke druge vrste.

Jednako tako i dva ista bića nisu dobra kombinacija. Umetnost je naći u drugome tačnu razmeru onog šta nam je potrebno, zato je potraga za toliko srodnim i bliskim bićem teška i često gotovo nemoguća.
Negde će postojati kompromis i samim tim večna čežnja.

Tiha voda i breh roni, tako da vremenom mozda se ta cvrsta osoba malo i promeni po ivicama, a na kraju oni u tecnijem stanju izgube volje i snage da se njima nose. Trosi previse energije, a ironicno, prvise energije kod onih u tom "tecnom" stanju, trosi ove druge. Male razlike su ok, da se dopunjuju gde treba, ali neke
suprotnosti tesko da mogu da opstanu. Sto se istih tice, ja sam od onih "slican se slicnom raduje", mozda bi se tvoje takvih ljudi lepo uklopili, a mozda bi se i vremenom smorili, ko ce ga znati.

jJednako tako me privlače suprotni tipovi muškaraca od mene, stvaraju osećaj sigurnosti upravo jer su čvrsto na zemlji.

Ali to može da bude i duboka varka, i ta naizgled sigurnost krije milion slabosti koje ova druga vrsta nema.

Vrlo često stabilnost pre imaju ova stvorenja struna (moja podela prim. aut. :zcepanje:) jer negde je i logično da sloboda da se tako uzleče postoji jer postoji i osećaj o nekoj večnoj čvrstoj nepromenljivoj bazi unutar njih samih, i obrnuto, grčevito držanje za zemlju iza može da krije osećaj slabosti i straha.
da
a kada zagrebes ispod povrsine nadjes sklupcano dete u strahu

Bice struna ispada ono koje sjedi u cosku i masta dok stvarni zivot pored njega prolazi, ne vidim na koji nacin se manifestuje njegova priroda u svakodnevnici, ne hoda vec poskakuje?

Bice struna ispada ono koje sjedi u cosku i masta dok stvarni zivot pored njega prolazi, ne vidim na koji nacin se manifestuje njegova priroda u svakodnevnici, ne hoda vec poskakuje?
Upravo zato što mašta i fantazira i smišlja razne priče i dogodovštine šta bi bilo kad bih ja...., bar neki % od njih sprovede u delo, prosto jer je poriv za tim jak, to može da bude neka sitnica koja pokreće neke dogadjaje bilo da su lepi ili da se upetljava u neke dramatične priče
Nije to jednostavno objasniti na koji način prodire u stvarnost i svakodnevnicu.
I taj tip se medjusobno razlikuje, od nekih koji stidljivo čačnu nešto do onih koji srljaju pa gde stignu.

Poslednja izmena:

Back