Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
šta šta je bilo
hahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta šta je bilo
Duvka je "keva",majke mi![]()
ne casi ni casaCuriouser and curiouser!
Zvaću Lolija na piknik.
Nadam se da na balkon izlazi pristojno obučen.
Da, primećujem upravo to, ovi konkretni guše, smaraju i oduzimaju energiju ovima fluidnima, i ako su im upravo početno zanmiljivi kao izazov.
Pokrenuti tu stamenost i nepokretnost,preliti je preko strogo omedjenih ivica, osloboditi je. Dok se ne umore i entuzijazam splasne jer ti konkretni uzimaju a ne uzvraćaju energiju i uvek se vraćaju u svoj čvsti svet.
Fluidna biča stvaraju sa druge strane nemir, dramu, izmicanje tla pod nogama, i ako ovi pvi njima budu početno takodje ushićeni i zaneseni jer uplove u neke sasvim drugačije svetove nego što su osetili do tad, ali vole ih na kratko tek kao dašak promene. Takodje oduzimaju mnogo energije neke druge vrste.
Jednako tako i dva ista bića nisu dobra kombinacija. Umetnost je naći u drugome tačnu razmeru onog šta nam je potrebno, zato je potraga za toliko srodnim i bliskim bićem teška i često gotovo nemoguća.
Negde će postojati kompromis i samim tim večna čežnja.
dajJednako tako me privlače suprotni tipovi muškaraca od mene, stvaraju osećaj sigurnosti upravo jer su čvrsto na zemlji.
Ali to može da bude i duboka varka, i ta naizgled sigurnost krije milion slabosti koje ova druga vrsta nema.
Vrlo često stabilnost pre imaju ova stvorenja struna (moja podela prim. aut.) jer negde je i logično da sloboda da se tako uzleče postoji jer postoji i osećaj o nekoj večnoj čvrstoj nepromenljivoj bazi unutar njih samih, i obrnuto, grčevito držanje za zemlju iza može da krije osećaj slabosti i straha.
Upravo zato što mašta i fantazira i smišlja razne priče i dogodovštine šta bi bilo kad bih ja...., bar neki % od njih sprovede u delo, prosto jer je poriv za tim jak, to može da bude neka sitnica koja pokreće neke dogadjaje bilo da su lepi ili da se upetljava u neke dramatične pričeBice struna ispada ono koje sjedi u cosku i masta dok stvarni zivot pored njega prolazi, ne vidim na koji nacin se manifestuje njegova priroda u svakodnevnici, ne hoda vec poskakuje?