ENJOY!

• Začetnik teme Začetnik teme Shojo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Shojo

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.775
Koliko imate hrabrosti ili ludosti da pletete fine fantastične niti kroz svoju stvarnost kroz koju prodiru simbolično jednako kao i opipljivo i menjaju je, menjajući i utičući na ono šta vam se dogadja?

Nekada upadate u svet iskričavih blistavih mogućnosti na sve strane, nekad doživljavate duboke padove ali vas to ne sprečava da nastavljate dalje svoju potragu za sobom, za samim životom.

Ili ste naprotiv neko ko je uvek na čvrstom tlu, svoj na svome, ušuškan i siguran, ni veličanstvenih ushićenja ni dubokih razočarenja?

Kakve osobe vas privlače, da li vama slične ili sasvim suprotne?
Kakvo je vaše mišljenje i pogled na životnu filozofiju jednih i drugih?
Da li su to dva milionima svetlosnih godina udaljena bića ili naprotiv savršeno kompaktibilna jedna drugima?
Gde bi stigla dva iste vrste bića zajedno?

Ukratko, da li ste biće tri dimenzije ili biće struna? z:)

:rotf:

Fenomenalan spot Bjork će dočarati divno temu.

I wish I'd only look
And didn't have to touch
I wish I'd only smell this
And didn't have to taste

How can I ignore?
This is sex without touching
I'm going to explore
I'm only into this to
Enjoy!

Poslednja izmena:
Mislim da si postavila preveliki broj previse komplikovanih pitanja za jednu temu.I da je ovo ipak vise filozofija nego LJiS.

Nije komplikovano, jasno je sasvim i konkretno, slikovitost je tu da dodatno dočara na šta mislim.

Ti deluješ kao druga vrsta, čovek konkretnog, opipljivog, vidljivog.
Koliko bi mogao ili ne da budeš blizak i da funkcionišeš sa ženom sasvim suprotnog spektra?

Poslednja izmena:
Koliko imate hrabrosti ili ludosti da pletete fine fantastične niti kroz svoju stvarnost kroz koju prodiru simbolično jednako kao i opipljivo i menjaju je, menjajući i utičući na ono šta vam se dogadja?

Nekada upadate u svet iskričavih blistavih mogućnosti na sve strane, nekad doživljavate duboke padove ali vas to ne sprečava da nastavljate dalje svoju potragu za sobom, za samim životom.

Ili ste naprotiv neko ko je uvek na čvrstom tlu, svoj na svome, ušuškan i siguran, ni veličanstvenih ushićenja ni dubokih razočarenja?

Kakve osobe vas privlače, da li vama slične ili sasvim suprotne?
Kakvo je vaše mišljenje i pogled na životnu filozofiju jednih i drugih?
Da li su to dva milionima svetlosnih godina udaljena bića ili naprotiv savršeno kompaktibilna jedna drugima?
Gde bi stigla dva iste vrste bića zajedno?

Ukratko, da li ste biće tri dimenzije ili biće struna? z:)

Fenomenalan spot Bjork će dočarati divno temu.

I wish I'd only look
And didn't have to touch
I wish I'd only smell this
And didn't have to taste

How can I ignore?
This is sex without touching
I'm going to explore
I'm only into this to
Enjoy!

na cvrstom sam tlu, svesna svega, ali sam paradoksalno zanesenjak
zato i radim neke ludosti, da bih malo ulepsala svakodnevnicu, a nekad umem i da se zaigram
malo sam i pacenicki tip pa kada padnem, nevoleci to stanje podignem se brzo, stresem i opet u novu ludost
privlace me pozitivni sigurni i manje filozofski tipovi

Nije komplikovano, jasno je sasvim i konkretno, slikovitost je tu da dodatno dočara na šta mislim.

Ti deluješ kao druga vrsta, čovek konkretnog, opipljivog, vidljivog.
Koliko bi mogao ili ne da budeš blizak i da funkcionišeš sa ženom sasvim suprotnog spektra?

Ovo je verovatno tacno.
Da,za sebe mogu da kazem da sam prilicno vizuelan tip.Eto tako bih to nazvao.Stvari i ljude gledam onako kako one najjednostavnije jesu i retko ulazim u dublju analizu nekih dogadjaja i osoba.
Ali zato mogu bez problema da funkcionisem sa bilo kakvim tipovima licnosti.Nebitno da li je to ljubavni odnos,poslovni odnos ili prijateljstvo.Lako se uklapam sa bilo kim.

na cvrstom sam tlu, svesna svega, ali sam paradoksalno zanesenjak
zato i radim neke ludosti, da bih malo ulepsala svakodnevnicu, a nekad umem i da se zaigram
malo sam i pacenicki tip pa kada padnem, nevoleci to stanje podignem se brzo, stresem i opet u novu ludost
privlace me pozitivni sigurni i manje filozofski tipovi

jJednako tako me privlače suprotni tipovi muškaraca od mene, stvaraju osećaj sigurnosti upravo jer su čvrsto na zemlji.

Ali to može da bude i duboka varka, i ta naizgled sigurnost krije milion slabosti koje ova druga vrsta nema.

Vrlo često stabilnost pre imaju ova stvorenja struna (moja podela prim. aut. :zcepanje:) jer negde je i logično da sloboda da se tako uzleče postoji jer postoji i osećaj o nekoj večnoj čvrstoj nepromenljivoj bazi unutar njih samih, i obrnuto, grčevito držanje za zemlju iza može da krije osećaj slabosti i straha.

Pa sto se tice ljubavi i keksa, pre sam na sve to posmnatrao ruzicastim naocarima, dok nisam skapirao da takav pogled treba da preusmerim na ostatak svog zivota a da ovo sabijem na neko tamo 6-7 mesto u zivotu. Privlace me osobe koje su spontane, koje nemaju problem da se nasmese strancu, otvorene, da mastovite, opusteno zabavne bez euforije, ludila, nekakvog imidza i sl. Saljive naravno, humor me radi da.

- - - - - - - - - -

I sve sam veci komformista. Sta mi ne godi brzo elminisem.

Nema ludila, rizika, samo cvrsto tlo. Sa onim malo zanesenim se ne slazem dobro, remete mi mir, stalozenost, a na kraju ja takve gusim i kocim tako da klonim ih se.

Neke male razlike u tom pogledu mogu da prodju, ali one drasticne tesko.

Poslednja izmena:
Nema ludila, rizika, samo cvrsto tlo. Sa onim malo zanesenim se ne slazem dobro, remete mi mir, stalozenost, a na kraju ja takve gusim i kocim tako da klonim ih se.
še ove
Neke male razlike u tom pogledu mogu da prodju, ali one drasticne tesko.
Da, primećujem upravo to, ovi konkretni guše, smaraju i oduzimaju energiju ovima fluidnima, i ako su im upravo početno zanmiljivi kao izazov.
Pokrenuti tu stamenost i nepokretnost,preliti je preko strogo omedjenih ivica, osloboditi je. Dok se ne umore i entuzijazam splasne jer ti konkretni uzimaju a ne uzvraćaju energiju i uvek se vraćaju u svoj čvsti svet.
Fluidna biča stvaraju sa druge strane nemir, dramu, izmicanje tla pod nogama, i ako ovi pvi njima budu početno takodje ushićeni i zaneseni jer uplove u neke sasvim drugačije svetove nego što su osetili do tad, ali vole ih na kratko tek kao dašak promene. Takodje oduzimaju mnogo energije neke druge vrste.

Jednako tako i dva ista bića nisu dobra kombinacija. Umetnost je naći u drugome tačnu razmeru onog šta nam je potrebno, zato je potraga za toliko srodnim i bliskim bićem teška i često gotovo nemoguća.
Negde će postojati kompromis i samim tim večna čežnja.

A ja se ponado se desio ranije spominjani piknik tvoje drugarice i sad ćeš natrljaš nos nama koji smo protivu onakvih egzibicija, šipak.

@tema: pokušavam da stojim čvrsto na zemlji i samo takvu bih tražio sebi. Prijaju mi ove druge, čak i privlače, ali bih kraj njih morao još čvršće stajati da ne odletimo oboje u tri lepe, i zato me guše, nemam opuštanja nit priliku za izlet u malo drugačijeg sebe. Ukratko, ja sam biće u dve dimenzije, čovek senka.

@Tema

Da li možeš to malo komplikovanije, suviše je jednostavno... :lol:

Da li možeš više pitanja postaviti širim obimom no što je Sveto Pismo?

A da li možeš i na Kineskom malo da pišeš, i drugim stranim jezicima? :lol:

If you wait for tomorrow, tomorrow comes. If you don't wait for tomorrow, tomorrow comes.
Svoju srodnu dušu sam upoznala, tako mi kažu poznanici, a i moje lično alhemijsko iskustvo kaže isto. Oduševljenje i opčinjenost nisam krila i moja žeđ da ga bliže upoznam ne jenjava. Na žalost njemu to za sada ne odgovara, ispoštovala sam njegovu želju.

If you wait for tomorrow, tomorrow comes. If you don't wait for tomorrow, tomorrow comes.
Svoju srodnu dušu sam upoznala, tako mi kažu poznanici, a i moje lično alhemijsko iskustvo kaže isto. Oduševljenje i opčinjenost nisam krila i moja žeđ da ga bliže upoznam ne jenjava. Na žalost njemu to za sada ne odgovara, ispoštovala sam njegovu želju.

I ja sam je ispoštovala trenutno kad je moje biće u pitanju ali znajući sebe neću to dugo poštovati.

Biće moj, tu nema pogovora ni dogovora oko toga

Šta je to alhemijsko iskustvo, hoću i ja.:D

:zcepanje:

Poslednja izmena:
Mene iscrpljuju ovi sto stalno nesto gundjaju umesto da se zezaju :aha:

u svemu vide neke mane i nesto lose :roll:

Da li te ja iscrpljujem bb? :rumenko: :)
Ne volim gundjajuće namćore, oni jedu ljude polako i neprimetno dok se jedno jutro ne probudiš kao emocionalna ruina, iznuren do srži.
Svaku razdraganost i radost ubijaju.Što dalje od njih, što dalje, brzinom svetlosti pa još brže od toga.

Vodi računa Persefona samo da ne zameniš ono: zabranjeno voće je sladje sa alhemijskim iskustvom.
Često nešto što je nedostižno postane dosadno kad ga dostignemo.
Ljudi su baš čudni.

If you ever get close to a human
and human behaviour
be ready to get confused

there's definitely no logic
to human behaviour
but yet so irresistible

there is no map
to human behaviour

they're terribly moody
then all of a sudden turn happy
but, oh, to get involved in the exchange
of human emotions is ever so satisfying

Poslednja izmena:
A ja se ponado se desio ranije spominjani piknik tvoje drugarice i sad ćeš natrljaš nos nama koji smo protivu onakvih egzibicija, šipak.

@tema: pokušavam da stojim čvrsto na zemlji i samo takvu bih tražio sebi. Prijaju mi ove druge, čak i privlače, ali bih kraj njih morao još čvršće stajati da ne odletimo oboje u tri lepe, i zato me guše, nemam opuštanja nit priliku za izlet u malo drugačijeg sebe. Ukratko, ja sam biće u dve dimenzije, čovek senka.
Ne bi ti bilo dosadno da budeš sa nekim ko je isti kao ti? Mada razumem da je i biti sa suprotnim od sebe, ekstremno zamorno i napeto.
Ipak smatram da ni jedno ni drugo ne pruža potpunost, pokušavam da dokučim gde leži istina jer nje nema ni u sredini a sredina je jedina moguća, kao kompromis.
Odgovor je negde drugde, istina je tamo negde, nedokučiva ali stvarna. Sve moje ka njoj je okrenuto, i ako je neću naći, ne sada ne na ovaj način ne u ovom životu, ali neoborivo postoji. Moj dar i moje proklestvo istovremeno da je osećam a da joj ne mogu prići.

Piknik epilog sledi uskoro. To će biti tačka na to biće.
Tačka jednom mora doći, ali zavisi, uvek mogu da dodam još dve,

ovako: ....a svi znamo da jedna tačka znači kraj a tri nastavak,,,,po volji mi. :D

Poslednja izmena:
Ne volim gundjajuće namćore, oni jedu ljude polako i neprimetno dok se jedno jutro ne probudiš kao emocionalna ruina, iznuren do srži.
Svaku razdraganost i radost ubijaju.Što dalje od njih, što dalje, brzinom svetlosti pa još brže od toga.

znam o cemu pricas :roll: sad ih manevrisem :rotf: teski kao olovo oko vrata :mrgreen:

E to :ok: ti sve primecujes :) Mozda su nesrecni i zele i drugog da vide nesrecnog i u losem raspolozenju

uzivaj :zag: :lol:

Nadam se da bi bilo, ne bih želeo da mi bude zanimljivo, dosadno je sasvim u redu prema mojim kriterijumima. Što stabilnije, što sterilnije, što dosadnije, što trajnije. Tada se može tu i tamo zaneti skupa, znajući da teško mož sutra izbiti kakvo sranje zbog toga.

Back