ENIGMA

Reko' da vidim šta je to kad ih toliko hvalite, kad se ispostavi da sam ih pre slušao al nisam imao pojma ko su i šta su. Uglavnom me nešto smaraju, osim nekih pesama, tako da... nađe se po neka da mi se sviđa al uopšte retko kad slušam takvo nešto, tako da... odo' ja...

Dobra stvar Enigma. Slusao sam je aktivnije oko osmog razreda i u srednjij skoli, sad ne. Ali umeju bas da unesu emociju, da vozaju, kao da si na necemu... Turn off the light. Take a deep breath. Relax...
Voleo sam da, kad umoran dodjem kuci, pogasim svetla, izvalim se na krevetu i slusam Enigmu. Posle pola sata kao da sam meditirao. Odlicni su. Ili odlican, nisam bas siguran da li ima jos koga osim nekakvog Majkla. A i bolje da ne znam, neka je ime sto opravdanije.

Mislim da je vec bila neka tema o Enigmi.....Svejedno....

Snow of the Sahara
I Love You I`ll Kill You
Principles Of Lust
Mea Culpa
Light Of Your Smile
......

Ma volim sve pesme!

Ja najvise gotivim Sadeness, Beyond The Invisible, Mea Culpa... imam i obozavam sve njihove pesme! Mislio sam da sam jedini koji slusa Enigmu... Da li je neko cuo Voyageur i Boum Boum, sa njihovog poslednjeg albuma? Pripremaju novi singl za novembar. :-D

мени је неко дрпио мп3 са пет албума.....а не знам ко. мајке им га лоповске
имам пар спотова, ако неког интересује :)

и ако има неко нешто - дајте људи

Ja imam rip njihovog dvd-a sa spotovima, ima ih desetak. Odlicni su im spotovi, skoro kao i muzika. A i kvalitet slike i zvuka je super za DivX. Mozemo da se razmenimo, ako nekog interesuje, za nesto drugo.

Imam ja Mp3 sa 5 albuma + singles collection + Era (imaju onu poznatu stvar ''Ameno'')+ Indians sacred spirit. Prosle godine sam nasla kod pirata na Bulevaru.

ENIGMA izbacuje novi singl u novembru, zove se: "Hello and Welcome", a novi album izlazi krajem 2006. Izmedju ostalog... ENIGMA RULES!

Redak sastva koji je bez obzira na opravdane i neopravdane optuzbe za plagijate i kradju semplova uspeo da napravi sexy muziku u pravom smislu reci .
Od njih jedna od mojih omiljenih stvari doduse u saradnji sa ATB-om , Enigmatic Encouter , kad sam u poslu :-) ovo se uvek vrti :

Back