Englezi odusevljeni....

ЗАПАД ПРОПАДА - све те ЕУ државе су старачке нације СА ТЕНДЕНЦИЈОМ НЕСТАЈАЊА - зато им и одговара да их крешу Арапи да би имали какво-такво потомство. Имам пријатеља у Немачкој, толико бедних вести да чак нећу овде ни да их исписујем.

Pa dobro i mi smo staracka nacija.
A sto se ovog drugog tice imam ja neke poznanike u Holandiji.Tamo ih crnci i arapi odvaljuju od qrca.Mislim holandjanke.

Pa meni je dovoljno da pogledam statistiku pa da vidim, da na jednog ubijenog Talibana ubise deset civila (to se zove po americkom recniku "kolateralna steta").

i ti si na osnovu toga zakljucio da princ isto to radi :):)
ok...

U Iraku do sada ubijeno oko 650.000 civila (podaci od "Doktori bez granica")

a sta kazu ti "doktori", kako su ti ljudi izginuli i ko ih je ubio?

i ti si na osnovu toga zakljucio da princ isto to radi :):)
ok...

a sta kazu ti "doktori", kako su ti ljudi izginuli i ko ih je ubio?

Za prvo: Rade Englezi, to mi je vec dovoljno :D
Sto se tice doktora: Englezi i Ameri su direktno odgovorni za sigurnosno stanje u Iraku. Izgleda da je Sadam bio zlocinac, a ako je Sadam vec bio zlocinac, sta su onda Englezi?:lol::lol: Djavoli?

Za prvo: Rade Englezi, to mi je vec dovoljno :D

pa ako tako razmisljas, onda nemoj da se cudis kada neko kaze "svi srbi su ratni zlocinci"...

Sto se tice doktora: Englezi i Ameri su direktno odgovorni za sigurnosno stanje u Iraku. Izgleda da je Sadam bio zlocinac, a ako je Sadam vec bio zlocinac, sta su onda Englezi?:lol::lol: Djavoli?

to je neko opravdanje, sta?
znaci, posto su ovi "odgovorni", sasvim je ok da neki muslimanski fanatik digne u vazduh sebe i pola pijace.....

pa ako tako razmisljas, onda nemoj da se cudis kada neko kaze "svi srbi su ratni zlocinci"...

to je neko opravdanje, sta?
znaci, posto su ovi "odgovorni", sasvim je ok da neki muslimanski fanatik digne u vazduh sebe i pola pijace.....

Za prvo: Mislio sam vise na "dovoljno su mi oni krivi", naravno nije OK sto Englezi poubijase toliko Muslimana, pa sta si ti mislijo?

Nije OK da fanatik digne pola pijace, a ostalo nije vazno :lol: Uveren sam, da ce Englezi dobiti rat u Iraku, za nekih 199 godina :lol::lol: (+/- 2, 3 godine)

Princ Hari brani svoju kraljevinu sa puskom u ruci, u najgoroj svetskoj nedodjiji, umesto da sedi u Engleskoj i zeza se kao niko. Milijarder, princ, dvadesetak godina, moze da radi sta mu dune - a on otisao da se bori.

Kada i mi dostignemo takav nacin razmisljanja mozda cemo biti kao Velika Britanija a ne kao mala Srbija.

... mali engleski princ Harry vec deset nedelja ratuje kao turista u Afganistanu u sastavu engleske vojske, koliko li je Afganistanca poubijao ovaj princ?

http://au.lifestyle.yahoo.com/b/new-idea/8771/prince-harry-goes-to-war-in-afghanistan/ (preporucujem i da procitate komentare engleza, hvale svog princa kako brani svoju drzavu (u Afganistanu :(:( )
http://www.spiegel.de/panorama/leute/0,1518,538481,00.html

Englezi hvale svog princa, princ koji se oduvek borio za demokratiju i ljuska prava po citavoj planeti.... ubijajuci decu i starce.

Alo bre jajare, ovaj princ se zabavlja ratom u stranim drzavama, a nase jajare nebi ni da brane svoje, svasta ima...

probaj protiv Amerikanaca da ratujes sam...

Princ Hari brani svoju kraljevinu sa puskom u ruci, u najgoroj svetskoj nedodjiji, umesto da sedi u Engleskoj i zeza se kao niko. Milijarder, princ, dvadesetak godina, moze da radi sta mu dune - a on otisao da se bori.

Kada i mi dostignemo takav nacin razmisljanja mozda cemo biti kao Velika Britanija a ne kao mala Srbija.

Poznato je da bogate i uticajne familije kakva je pogotovo kuca Windzora u Britaniji salju svoje "crne ovce " sklone alkoholu , qurvama i kokainu na neko kao rizicno mesto kako ne bi vise bio glavna zvezda tabloida jos je bolje da ga negde posalju na neko rizicno mesto da se "bori ", nebi li mu malo oprali biografiju i povratili ionako poljuljan ugled kraljevske porodice u domacoj javnosti , a i za lecenje je Irak idealan .Mada se slazem sa tobom da je i to odlika ozbiljnih i velikih nacija , tako se recimo i Cercil pocetkom proslog veka zlopatio po Juznoj Africi iako je imao sve u zivotu i kod kuce . Dok kod nas nikome ko ima na bankovnom racunu vise od par stotina iljada ojra ne bi palo na pamet da ide u rat(osim u pljacku i profiterstvo ) ni da mu dodje sutra rat pred kucu iako doduse imaju volju da salju druge siromasnije da ginu ,a od licnog primera nista :|.

gde ovd pise da je ratovao protiv civila?

ZUM THEMA AUF SPIEGEL ONLINE
Prinz im Irak: "Im Ernstfall wird sich ein Personenschützer vor Harry werfen" (11.04.2007)
Schmutzwahlkampf: Clinton unterstellt Obama Israel-Feindlichkeit (28.02.2008)
US-Umfrage: Obama schnappt Clinton die Jungwähler weg (28.02.2008)

Der 23-Jährige kämpfte in der Provinz Helmand, in der die meisten der 7800 britischen Soldaten in Afghanistan stationiert sind. Nach seiner Ankunft am 14. Dezember war er zunächst in Garmsir im Süden der Provinz im Einsatz, nur 500 Meter von Stellungen der Taliban entfernt. Seitdem wurde er versetzt, über die Einzelheiten wird aus
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovde pise da se borio u provinciji HELMAND 500 metara od Talibana

gde ovd pise da je ratovao protiv civila?

Po pravilu, u građanskim ratovima, kao što je bio "naš" poslednji, a koji je odlično opisan u romanu "PRIMIRJE" , autora IT. teško je razlikovati civile i one druge. Zbog nestašice uniformi svako ratuje u svojim "gaćama" i ajd' ti sada gledaj u pasulj ko je civil ( a dotle će taj civil da te skrati za glavu!)

Prilozi

• cetnik.jpg
    cetnik.jpg
    6,2 KB · Pregleda: 41
Ma koliko mi ovo tesko padalo,moracu da se slozim sa Svabovom.Naivno je ocekivati da ce Englezi svog buduceg kralja poslati na prvu liniju fronta gde ga Avganistanci mogu skinuti ocas posla.On je tu cisto radi dizanja morala, a i realno da je taj decko zaista video sta je rat,cisto sumnjam da bi on sa onakim odusevljenjem isao u njega.A i realno koji visi oficir bi se usudio da izriba njegovo visocanstvo Harija....

ЗАПАД ПРОПАДА - све те ЕУ државе су старачке нације СА ТЕНДЕНЦИЈОМ НЕСТАЈАЊА - зато им и одговара да их крешу Арапи да би имали какво-такво потомство. Имам пријатеља у Немачкој, толико бедних вести да чак нећу овде ни да их исписујем.

Bolje gledaj ko ce nas kroz koju deceniju da ''krese''... Demografski propadamo najvise u Evropi odmah iza Bugarske i Madjarske...

Back