laura87
Domaćin
- Poruka
- 3.400
Mislim da "were" uvek ide u IS umesto "was"....ili sam pomesala sa necim ....ne znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:@winnetou
I was
You were
He, She, It was
We were
You were
They were
Ko pesmica :wink:
to ide kad je drugi kondicional...jupili sto sam pametna...buahahahaaa 8)winnetou:Kad_LupimLupim:@winnetou
I was
You were
He, She, It was
We were
You were
They were
Ko pesmica :wink:
znam to. nego se ponekad koristi he were, i were.. i on ili ona je to sada spomenio/la. i mene zanima da li u jos nekim slucajevima ide tako, osim u kajanju.. isla sam na takmicenje, naravno da znam da ide tako kao pesmica :wink:
i ja!!!Keeper:ja sam mislio da makar malo znam engleski al sad kad sam vas video vishe nishta ne znam.
Turn off the light:i ja!!!Keeper:ja sam mislio da makar malo znam engleski al sad kad sam vas video vishe nishta ne znam.![]()
p.s. moze I were, recimo:
"if I were you, i would..."
da, ali to head on fire je fraza... bar sam ja tako skontala. ne prevodis bukvalno...orwell_freak:A meni se činilo da njemu head nije stvarno on fire, a to bi bila unreal situation, tako da i dalje mislim da tu ide subjunctive... Što se tiče primera znam da su debilni, izvinjavam se, ali samo to sam na brzinu našla......![]()
:da: slazhem se potpuno i apsolutno! (8tanja_cudo:Prvo. Mozes samo da kazes he said he could do a lot for me, a mozes i da ubacis ono that.