Engleska ukinula sve mere

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
https://rs.n1info.com/svet/u-engleskoj-ukinute-gotovo-sve-mere-protiv-koronavirusa/

"Stadioni i velike sale za predstave od ponedeljka su otvorene u punom kapacitetu, kao i diskoteke, dok više nema ograničenja u ugostiteljskim objektima – pabovima.
Nošenje maske više nije obavezno ali se preporučuje u javnom prevozu i prodavnicama. Rad od kuće više nije obavezan."

Biće interesantno pratiti dalji razvoj situacije u Engleskoj čija je vlada rešila da stvari skroz normalizuje kao da pandemija ne postoji. Očito se uzdaju u vakcine, smatraju da su bezbedni i da je korona prošlost.

Oni ne menjaju odluke.svaki čas.

Posebna tema o koroni je zašto se više ne piše o vakcinama i napretku povodom toga, jer ga nema? Ili šta? Tako da mere i najava sojeva ne deluje uopšte ubedljivo.
Ne piše se?

Screenshot 2021-07-19 at 13-21-46 covid vaccine - Google Search.png

Da, ne piše se o napredovanju u efikasnosti nekih postojećih, a o eventualno novim,ni pomena.

Brojevi ne znače efikasnost. Znače kad pominju treću re, ili svake godine vakcinaciju ili vakcinaciju dece ..cilj je vakcinacija što većeg broja populacije, a ne i efikasnost i napredak samih vakcina.

Da, ne piše se o napredovanju u efikasnosti nekih postojećih, a o eventualno novim,ni pomena.

Brojevi ne znače efikasnost. Znače kad pominju treću re, ili svake godine vakcinaciju ili vakcinaciju dece ..cilj je vakcinacija što većeg broja populacije, a ne i efikasnost i napredak samih vakcina.
A da potražiš i vidiš da se zapravo piše? Trebalo mi je dve sekunde da nađem te vesti. Neprekidno se gledaju podaci i povremeno objavljuju.
Ustvari nemoj se potruditi, prekrsti ruke, sedi pod drvo i čekaj da ti informacije padnu sa neba.

A da potražiš i vidiš da se zapravo piše? Trebalo mi je dve sekunde da nađem te vesti. Neprekidno se gledaju podaci i povremeno objavljuju.
Ustvari nemoj se potruditi, prekrsti ruke, sedi pod drvo i čekaj da ti informacije padnu sa neba.
Pa to je udarna, globalna vest, koja je važnija? I ja treba da tražim?
Hvala na savetu u svakom slučaju.

Ono što mene najviše zanima je kako to da je u Vuhanu situacija normalna, a odatle sve poteklo, kada ovde imamo slučajeve da kineska vakcina nije odradila posao.

Drugo, kada je tek počelo ono sa snimcima iz Vuhana gde ljudi kolabiraju, gde im ide pena na usta i tresu se i slično, šta se desilo sa tim? Naročito kada znamo da pena na ustima i slično nije simptom virusa. Prosto su mi pitanja koja se nameću, ništa teorija zavere.

Ono što mene najviše zanima je kako to da je u Vuhanu situacija normalna, a odatle sve poteklo, kada ovde imamo slučajeve da kineska vakcina nije odradila posao.

Drugo, kada je tek počelo ono sa snimcima iz Vuhana gde ljudi kolabiraju, gde im ide pena na usta i tresu se i slično, šta se desilo sa tim? Naročito kada znamo da pena na ustima i slično nije simptom virusa. Prosto su mi pitanja koja se nameću, ništa teorija zavere.
Pa vidiš da bodu ko besni staro i mlado,profit je upitanju.

Back