Energija

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Dok se kroz zivot upoznaje sa zenskim mentalitetom trosi enormne kolicine energije. Ako je bio uspesan ona ga na kraju isisa... dan i noc prazan je, malaksao, istrosen.

Spremni ste platiti ovu cenu i sve sto uz nju ide ili vise naginjete prici srecne porodice gde su golub i golubica ravnopravni, deleci dobro i zlo?

forumasima to uglavnom ne ide ali kad pogledas oko sebe deluje da i danas ima dovoljno onih kojima ljis pa i monogamija idu
e sad ljudi koji posecuju forum tu uglavnom iz nekog razloga ne spadaju
tako mi smo odabrani sad u kakvoj cemo rupi zavrsiti pitanje je, posto sve sto nije rupa teze je

forumasima to uglavnom ne ide ali kad pogledas oko sebe deluje da i danas ima dovoljno onih kojima ljis pa i monogamija idu
e sad ljudi koji posecuju forum tu uglavnom iz nekog razloga ne spadaju
tako mi smo odabrani sad u kakvoj cemo rupi zavrsiti pitanje je, posto sve sto nije rupa teze je

Pitanje je. O slatka hiro neka je samo rupa. Sve sto nije rupa teze je.... da cika Frojd ovo procita izveo bi te na pice.

Dok se kroz zivot upoznaje sa zenskim mentalitetom trosi enormne kolicine energije. Ako je bio uspesan ona ga na kraju isisa... dan i noc prazan je, malaksao, istrosen.

Spremni ste platiti ovu cenu i sve sto uz nju ide ili vise naginjete prici srecne porodice gde su golub i golubica ravnopravni, deleci dobro i zlo?

Das joj karu da sisa ,a emocije i finansije cuvas ko oko.

Njima nije potrebno rame za plakanje, iskrena podrška, topla reč, nego – korpa za istresanje đubreta.
http://www.krstarica.com/zivot/energetski-vampiri-ko-su-ti-ljudi/

zaboravili ste reći da takvi ljudi namerno izazivaju druge jer ukoliko uspeju da isprovociraju drugoga da ga razbesne i razjare to im je duhovna hrana, od toga se nasladjuju i uživaju u tudjoj nemoći, panici i sl. takvim ljudima su uvek drugi krivi što su oni pogrešili, i nikada ne bi napravili grešku da ih drugi nisu naterali na to. ne dozvoljavaju drugima da budu u pravu i cesto izokreću tudje reči u želji da naljute sagovornika.
:worth:

Tekst i komentari su odlicni. Hvala vam svima.Imam utisak da mom muzu majka crpi energiju a preko njega oboje uzimaju od mene. Stalno sam umorna i osecam se kao iscedjen sundjer stalno a najvise zamara izvrtanje mojih reci i to sto oni znaju sta ja mislim a meni to nije ni kraj pameti.

:(

ovo drugo

Back