Feelgooood
Iskusan
- Poruka
- 5.306
Lečim se samo na jedan način: što glasnija muzika (RHCP, Metallica, Partibrejkersi i slično) pa skačem i pevam dok ne padnem
Ili dok glasne žice ili komšije izdrže :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellen:Плачем, плачем и плачем...а онда одем под туш и не излазим док не потрошим пун бојлер воде...
Steffan:Hellen:Плачем, плачем и плачем...а онда одем под туш и не излазим док не потрошим пун бојлер воде...
Znaci ti kada si nadrkana i besna onda places?!? hm.. sta radis onda kada si tuzna? Psujes i svadjas se?![]()
Lanfear:heh... plaza je bijedna nadoknada za sve ostalo...Yguana:Lanfear:Obichno se oslobadjam negativne energije fizichkom aktivnoshcu... toliko se premorim i nisam u stanju da razmisljam o bilo chemu... ali, prija to...
Nedavno sam bila na jednoj pustoj plazi gdje je vjetar tako zavijao da nisam chula sebe... kako sam se fino izvrishtala...
sto ja nemam neku takvu plazu?????![]()
vjeruj mi, mrzila bi ovo mjesto... zato uzivaj u onome shto imash.
ma kakav savjet... samo predochavam tuznu istinu...Yguana:Lanfear:heh... plaza je bijedna nadoknada za sve ostalo...Yguana:Lanfear:Obichno se oslobadjam negativne energije fizichkom aktivnoshcu... toliko se premorim i nisam u stanju da razmisljam o bilo chemu... ali, prija to...
Nedavno sam bila na jednoj pustoj plazi gdje je vjetar tako zavijao da nisam chula sebe... kako sam se fino izvrishtala...
thanks na savetu!!!!!
Lanfear:ma kakav savjet... samo predochavam tuznu istinu...Yguana:Lanfear:heh... plaza je bijedna nadoknada za sve ostalo...Yguana:Lanfear:Obichno se oslobadjam negativne energije fizichkom aktivnoshcu... toliko se premorim i nisam u stanju da razmisljam o bilo chemu... ali, prija to...
thanks na savetu!!!!!
Uvijek sam bila samo za istinu...Yguana:Lanfear:ma kakav savjet... samo predochavam tuznu istinu...Yguana:Lanfear:heh... plaza je bijedna nadoknada za sve ostalo...Yguana:Lanfear:Obichno se oslobadjam negativne energije fizichkom aktivnoshcu... toliko se premorim i nisam u stanju da razmisljam o bilo chemu... ali, prija to...
thanks na savetu!!!!!
DOBRO JE KAD TE NEKO PODSETI NA ISTINU!!!!!!!!!
PONEKAD SE ZABORAVI NA NJU A ONA JE, CAK I KAD BOLI, BOLJA OD LAZI I FOLIRANJA!!!ZAR NE?
Lanfear:Uvijek sam bila samo za istinu...Yguana:Lanfear:ma kakav savjet... samo predochavam tuznu istinu...Yguana:Lanfear:heh... plaza je bijedna nadoknada za sve ostalo...Yguana:Lanfear:Obichno se oslobadjam negativne energije fizichkom aktivnoshcu... toliko se premorim i nisam u stanju da razmisljam o bilo chemu... ali, prija to...
thanks na savetu!!!!!
DOBRO JE KAD TE NEKO PODSETI NA ISTINU!!!!!!!!!
PONEKAD SE ZABORAVI NA NJU A ONA JE, CAK I KAD BOLI, BOLJA OD LAZI I FOLIRANJA!!!ZAR NE?
hehe... da sam ti ja shef, ne bi se tek tako izvlachila... skoro uvijek provalim kada me neko laze... jedan pogled u ochi je dovoljan... spasilo me to mnogo puta:wink:.Yguana:steta je samo sto zivimo u svetu gde su lazi sastavni deo zivota svih nas ,istinu volim ali priznajem da umem da slazem....doduse uglavnom kad je posao u pitanju a ja kasnim!!!! :wink:
Lanfear:hehe... da sam ti ja shef, ne bi se tek tako izvlachila... skoro uvijek provalim kada me neko laze... jedan pogled u ochi je dovoljan... spasilo me to mnogo puta:wink:.Yguana:steta je samo sto zivimo u svetu gde su lazi sastavni deo zivota svih nas ,istinu volim ali priznajem da umem da slazem....doduse uglavnom kad je posao u pitanju a ja kasnim!!!! :wink:
Zdravo, nema šta....boring:Ujedam swe oko sebe i psujem. :?
Yguana:kako se oslobadjate negativne energije?
sta vam puni baterije?
jel imate neki ritual za to ili???
jel znate uopste kad vam je ``punjenje`` potrebno ili ne vodite racuna o sebi kada je mentalna higijena u pitanju.....![]()
![]()
![]()