Energija Nulte tačke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.469
Momak ima tehnologiju nulte tačke,i neku zemlju da je prikaže svetu.
Hteli da ga ubiju dvaput.
Ja predlažem da naš predsednik Vučuć bude pionir u obelodavanju te tehnologije,tako što će ga kontaktirati.
Zamislite. Vučić nije plaćen od ikoga za išta (kao sveti Trump) on je nedodirljiv,kad su pare.
Sveti Vučić Nedodirljivi,treba da bude polazna tačka,za sve dobro u svetu,tako što će ŠTITITI Emeri Smita,svojom nepokupljivom gardom i obelodaniti njegovu energiju nulte tačke. Zamislite samo Vučića našeg velikog iza tog projekta,i sve nas kao zemlju.

Treba nam neko čvrst,koji može da natera narod da plaća gorivo,više od Evrope,neko ko može da napravi kazne tako sulude,da prosečna plata ne može da plati,treba nam neko ko više može da zaradi na kaznama,nego na trgovini dobrima.. Vučić može da se nosi sa Energijom Nulte Tačke,i svima koji se tome suprotive. On ne može biti potkupljen od ikoga,koliko može da uzme od svog naroda,i ON TO ZNA.
Vučiću ISUSE,povedi nas u budućnost,kroz NULTU TAČKU!
POKAŽI NULTU TAČKU celom svetu!

Ja predlažem da naš predsednik Vučuć bude pionir u obelodavanju te tehnologije,tako što će ga kontaktirati.
Zamislite. Vučić nije plaćen od ikoga za išta (kao sveti Trump) on je nedodirljiv,kad su pare.
Sveti Vučić Nedodirljivi,treba da bude polazna tačka,za sve dobro u svetu,tako što će ŠTITITI Emeri Smita,svojom nepokupljivom gardom i obelodaniti njegovu energiju nulte tačke. Zamislite samo Vučića našeg velikog iza tog projekta,i sve nas kao zemlju.
Boles....

placen je od satanista

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back