Energetski vampiri

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.780
Nauka ih nikad nije dokazala, praksa ih je dokazala..da li u svom okruzenju imate energetske vampire, kako definisete njihovo delovanje, sta radite kad vam se priblize :)

kojim metodama ih izbegavate :)

da li je neko od vasih najblizih to?
a da jeste, da li bi nesto preduzeli povodom toga (da ih ubacite na pravi put) ili je to neizlecivo?

Nauka ih nikad nije dokazala, praksa ih je dokazala..da li u svom okruzenju imate energetske vampire, kako definisete njihovo delovanje, sta radite kad vam se priblize :)

a da jeste, da li bi nesto preduzeli povodom toga (da ih ubacite na pravi put) ili je to neizlecivo?
Imam. Iscrpe te. Posle kontakta sa njima si umoran kao da si istovremeno kopao i spremao ispit.
Neke polako izbigavas i kontakt zamre.
Sa nekima si vezan na ovaj ili onaj nacin i to prekidanje veza ide teze.

Srecom, ima onih ljudi cija blizina okrepi, osvezi... Imam drugaricu koja mi je kao talija, posle razgovora sa njom sve polako krene da se resava :heart: Uplasila sam se da njena energija sa nje ne prelazi na mene, ali kaze da nije tako :)

Ima ih, nema njima pravog puta, neizlečiva je to boles' :deda:

- - - - - - - - - -

Pobeći što dalje ukoliko mu ne duguješ život.
Ukoliko da - onda tiću i trpi, daj malo te energije, šta ti je to u poređenju sa celim životom :)))))

bogomoljka je takodje uvela jos jedan zanimljiv pojam..energetski "punjaci"

kako bi te osobe mogli da zovemo. kako da ih nalazimo.. da li smo mi za energetske vampire , energetski punjaci? :)

Jeste, imao sam sestru i tetku takve, ubio sam ih glogovim kolcem. Dakle, moze da se leci

Hello, boys..I'm baaaaack...

a2vn7q.jpg

..svi smo mi ponekad evampiri ...uzimamo i dajemo a ima onih koji radije uzimaju a teže daju...e, ti drugi su opasni poooo, recimo srce...:lol:

Lako ćemo sa onima koji nam oduzimaju energiju.
Bežaćemo od njih.

Lako ćemo sa onima od kojih uzimamo energiju.
Jurićemo ih.

Šta ćemo sa onima kojima oduzimamo energiju, a koji u isto vreme energiju oduzimaju od nas?
Ne možeš sa njima, a ne možeš ni bez njih.:sad2:

Back