Energetski tretman prema sopstvenoj zamisli

MladenS.

Primećen član
Poruka
968
Nadogradio sam jedan aparat prema svojoj zamisli i nacrtima za vršenje energetskog tretmana. Inače taj aparat u originalu se koristi za sasvim desetu svrhu i nema nikakve veze sa ovakvim korišćenjem. Relativno sam zdrav, ali ću da se tretiram na ovaj način jer prema mojoj teoriji to bi trebalo da poveća energiju organizma, odnosno za zvaničnu nauku nepostojeću bioenergiju.

Ipak mislim da ću pre tretmana na samom sebi da kupim neku biljku u saksiji i da prvo na njoj vršim eksperimente.

Nadogradio sam jedan aparat prema svojoj zamisli i nacrtima za vršenje energetskog tretmana. Inače taj aparat u originalu se koristi za sasvim desetu svrhu i nema nikakve veze sa ovakvim korišćenjem. Relativno sam zdrav, ali ću da se tretiram na ovaj način jer prema mojoj teoriji to bi trebalo da poveća energiju organizma, odnosno za zvaničnu nauku nepostojeću bioenergiju.

Ipak mislim da ću pre tretmana na samom sebi da kupim neku biljku u saksiji i da prvo na njoj vršim eksperimente.
Ja kolko znam, covek uzima energiju sagorevanjem hrane, nema drugog nacina. Ko da si reko, aj da se prikljucim na uticnicu
pa ko aparat na struju da uzimam energiju :P

Pa valjda shvataš da o tome ne mogu ništa da pišem. Jedino mogu u ovoj temi da objavljujem rezultate eksperimenata, a to nije malo.
Koja je poenta rezultata ako ne znamo šta tačno stoji iza njih?

Ne bih da potcenim tvoju dobru volju, naravno da si slobodan da pišeš o ovome, ali tema nekako mora da se uobliči i poenta detaljnije objasni, inače nema prostora za diskusiju a ni za valjane informacije.

Da li postoji kalibracija instrumenta ? Kako ćeš izmeriti i dozirati količinu energije koju predaješ ? Kakav je mehanizam prelaska energije ? Zbog čega misliš da će ta energija, sve i da postoji da bude korisna ?

U jednoj drugoj temi sam napisao da sam napravio instrument da kada se priključi na živi organizam pokazuje određeni otklon kazaljke. Nije u pitanju nikakva struja jer se priključuje jednopolno, a nije u pitanju ni naprimer energija radio-talasa jer sam tu mogućnost eliminisao dodavanjem još nekoliko komponenti.

Energija bi trebala, prema sklopu instrumenta, da bude izražena u eV (elektronvoltima). Zadnji put sam tim instrumentom merio svoju energiju pre nekoliko godina i zaboravio sam kolike su bile vrednosti. Ovih dana ću ponoviti merenja pa ću napisati koliko iznose. Nemam baš mnogo vremena. Radim bezvezsn posao koji ne volim i koji nije ni iz moje struke, ali šta se može mora da se kupuje hrana o plaćaju računi.

Što se tiče eksperimenata, prvo bih merio energiju pre pa onda posle tretmana i video da li je vrednost iste povećana. Takođe bih pokušao i da tim aparatom energijom napunim vodu. Ako to uspem onda bih tu vodu pio i merio energiju.

Back