Lana92
Aktivan član
- Poruka
- 1.212
Žene jel neka od vas imala problema sa ovim, i da li je radila klasičnu operaciju a ne laparakopski??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja poznanica je nakon odstranjivanja cisticnog desnog jajnika lecena od endometrioze, jer je patohistoloski nalaz pokazao da se radi o endometriozi..Slažem se da je bolje laparoskopija nego da te skroz seku. Brze ćeš se oporaviti... Ja sam prošle godine imala operaciju i 4 meseca sam primala Zoladex inekcije, čim je prošla terapija opet su se formirale te cistice... Čitala sam ovih dana da ishranom i redovnim vežbanjem može da se uspori rast tog tkiva koje nastaje zbog endometrioze. Ako neko ima nekih savet molila bi Vas da pišete...
Moja poznanica je nakon odstranjivanja cisticnog desnog jajnika lecena od endometrioze, jer je patohistoloski nalaz pokazao da se radi o endometriozi..
Injekcije Zoladex je primala 6 meseci..Nije ih bas najbolje podnosila...
Njen ginekolog je savetovao TRUDNOCU kao najbolji lek protiv endometrioze...
Ona ga poslusala...
Trudna je 3 meseca i nosi blizance..
Pa ti vidi sa svojim ginekologom, sta je najbolji lek..
I srecno..
I meni je to savetovao lekar i trudim se jakoooo... već tri meseca..
Strpljenje mi nije jača strana, a u ovoj situaciji je neophodno!
Malo me demorališu člankovi po internetu o endometriozi kao uzročniku neplodnosti.
Hvala na pozitivnom odgovoru, nadam se da ću uskoro da se pohvalim i ja!![]()
Не али захтева операцију.
Ендометриоза ће имати утицај на плодност само ако захвати оба јајника и то тако да их уништи или , блаже, онемогућава у функционисању.znam dve zene koje su imale problema sa endometriozom i ni jedna ne moze da ima dete prirodno, sad su na VTO....bila sam ubedjena da je to zbog endometrioze, znaci to ne mora da ima veze???.....