Endless Summer 2006

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
misliš da se zbog 2 kafe dnevno i jednog sladoleda postaje ogroman? :lol: . Treba stvarno mrzeti sebe pa se lišavati HRANE - trudeći se da te neko (ipak) zavoli :) Ne ide to tako, jastuče ;)
Leto je najkraće i najšarmantije godišnje doba, i ja se tada ni od čega ne ustežem, grehota je 8)

Lišavajte se zimi, kad nagrnu sarme i pečenja....uz salatice u laku hranu sladoled vam dođe kao najmrsniji obrok :P

Punim baterije secanjem na fenomenalno letovanje od pre tri nedelje, pa obucem vruce pantalone (one za preznojavanje) pa trk sa cherom u djipaonicu na jedno dobro preznojavanje. A posle toga se osecam kao ribetina - najveca na svetu :)

AH....PRVO SUNCE KAD GRANE, idem da provozam bajk pr enego što zazimi...pre nego što požuti sve i počne da duva hladan vetar, a ja krenem ponovi da furam u štiklama :lol:

Ovo je leto idealno za učenje :idea: Jel primetio neko da nam u Srbiji BAŠ FALI multimedijalnih priručnika? Onlajn kursevi, aha...i to :roll:

Bila u Bugarskoj na moru (ostavila kljuceve od stana majstoru za krecenje i zeni za spremanje), vratila se u savrseno skockan stan i kisu, kisu, kisu...Na odmoru do srede i jedva cekam da pocne nova sk. godina... ovo leto je ruzna uvertira u jesen... ja meteoropata, dete cvili- hoce na kupanje...ma, lepota! Da me ne mrzi opet provesti sate u autu- otisla bih u Bugarsku na biss...

REally endlesssss; i dok se drugima vec potrosio preplanuli ten, ja jos uvek nemam ni konturu dogoocekivanog letovanja. I dok muz and co zavrsavaju jedan veci projekat, sa neizvesnim dead lineom, ja zena vaga razmisljam u kojoj varijanti bih mogla sama sa dva hiperaktivna i hiperzahtevna detata mogla provesti nesto nalik na odmor?

eh.... sad ja? :) bila na moru dvaput, jednom privatno, jednom poslom. Bila na jednom važnom savetovanju, učestvovala u jednom važnom projektu, inicirala nekoliko stvari u firmi; stekla tri nove drugarice, upoznala baš dosta novih ljudi, pa i kolega koje nisam znala - sa nekima sam identifikovala zajedničke poroke (net :lol: ) ...pregovarala i lobirala onako mangupski baj d vej. Uskoro ću da uživam u nečemu novom, nadam se :D
A pa biće ovo lepa jesen? :)

biće :P

Idem na kraći odmor od danas, da popunim baterije :D

i da se šetkam među patkama i labudoFima na Savi....i tako to, dok traje leto, i, O DA, da fotografišem ovaj zlatni avgust :) I da sretnem prijatelje koje dugo videla nisam, da pijemo pelinkovac i lupetamo :lol:

Biće.
Danas da izadjem sa drugaricom sa kojom se retko vidjam (jer je u drugom gradu)-da popijemo kafu i višnjevaču.
sladoled pravim najjednostavniji na svetu:- 200 gr mleka u prahu, 150 gr prah šećera, 200 gr šlaga i 800 ml vode-uutim dobro - i dodajem ukuse razne:rum, čok, kupine, suvo gržđe.
Šetam svako popodne dugo sa detetom i pronalazim nova mesta za igru.
Upoznajem nove drugarice koje takođe dovode decu da se igraju.
More ove godine videti neću-alii ovde je sasvim dobro.

Back