Ena Popov - Poznata voditeljka pokazala čime raspolaže!

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
258.045

NAULJENA I VRELA Poznata voditeljka pokazala čime raspolaže! (FOTO)​

Voditeljka Ena Popov, koja danas ima 38 godina, i nakon dva porođaja uspešno održava zavidnu figuru, kojom se s razlogom ponosi.

Na društvenim mrežama, gde je izuzetno aktivna, nedavno je objavila seriju atraktivnih fotografija u crnom bikiniju, koje su izazvale pravu lavinu reakcija.

Ena je nauljenog tela pozirala naslonjena na zid, sa osmehom na licu, a komentari o njenom izgledu nisu prestajali da pristižu. Mnogi su se složili u jednom, izgleda sjajno, a neki su čak poručili da "brutalno izgleda u četvrtoj deceniji života".
1058878_popov-ena_iff.jpg

1058879_popov_iff.jpg

1058880_ena-popov_iff.jpg

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Ена_Попов

https://www.alo.rs/vip/estrada/1083226/skinula-se-ena-popov/vest

Lepo izgleda, nema šta! Ena, genercijo moja...
Pretvaram se u abronošu, ali sećate li se kako su Ena i sad Đoganijevih zet bili lep par?
Ko je slutio da će reality program i dan-danas biti on point?
Niko.
Mislili smo da je to sve neka prolazna faza ka nečemu drugačijem.
Jedna Ena Popov je na svaki način institucija za trenutne učesnike reality programa.
Ne znam koju emisiju i na kom TV-u/radiju vodi, ali sam poprilično ubeđena da žena nema nikakvog dodira sa ljudima koji su od tad pa do sad popularnost stekli učešćem u... ovim modernijim reality programima.
Ostavimo Enu Popov na miru!
Veliki brat sa njom i ostalim učesnicima je bio još i zanimljiv. Ovo što Željko Mitrović proizvodi sad po ugledu na to... je krajnje užasno i negledljivo!

Nije je bilo u žutoj štampi nikad. Ili je žena na mestu i živi normalan život,.bavi se poslom koji je krajnje neupadljiv ali obezbeđuje život, ili je čuvaju jer je prava matica žutavila.
Mislim da je Ena sasvim obična žena danas, nadam se-udata i sa potomstvom, i da radi nešto što voli.
Ne postoji više nikakva veza između nje i Reality programa u ovom sad vremenu.

Back