ENA - novi OTPOR!

Otpor do pobede!

Ne daj Boze da vi opet pobedjujete. 8 godina pobedjujete pa vas nador stresao kao krusku.

Podrzava vas EU, Solana, USA, Taci terorista, Stipica ustasa, tajkuni, sve tv stanice, sve novine (osim 1-2), sve radio stanice (osim 1), sve pare u vasim rukama itd... i opet dzabe... izgubili vlast.

Hm.. kako je to moguce? Ne pali vise plasenje naroda? Narod ne shvata da danas lepo zivi? Ne shvata prednosti prodaje kosmeta cele drzave samo da bi se uslo u EU?

Eh, stvarno..taj narod :lol:

Danas su aktivisti pokreta Evropa nema alternativu, sacekali Vucica i malo su ga zapitkivali......:....

Ma ko je na njih obratio paznju pored one gomile prelepih radikalki koje su docekale Vucica? :lol:

p.s. zenim se.. samo nisam odlucio sa kojom od one dve... ona crna sa fensi cvikama i bujnim usnama ili ona plava pored nje sa ravnim siskama :heart: :cmok: :kiss:

love is in the air ;)

Ma ko je na njih obratio paznju pored one gomile prelepih radikalki koje su docekale Vucica? :lol:

p.s. zenim se.. samo nisam odlucio sa kojom od one dve... ona crna sa fensi cvikama i bujnim usnama ili ona plava pored nje sa ravnim siskama :heart: :cmok: :kiss:

love is in the air ;)

Posto sam radio drugu, pa svratio u kafic na pivo, ima li neka fotka ili neki link da vidimo lepotice:!:

Danas su aktivisti pokreta Evropa nema alternativu, sacekali Vucica i malo su ga zapitkivali......:ok: Srecku i Slobodanu drzim palceve. Priznajem da sam navijao za LJAKSERSKU KOALICIJU - neka ih neku budu godinu dana, posle ce ih usranim motkama juriti. I mislim da ENA polako, ali sigurno preuzima aktivnosti nekadasnjeg OTPORA, mada ne isljucujem mogucnost da se OTPOR ponovo aktivira.

Beogradjani su vecinom glasali za SRS, DSS, SPS, pa ovi"studenti" od 30-35 godina mogu da kukaju koliko god hoce, znaci preko 50% Beogradjana se izjasnilo za ove tri stranke, dakle nema ljutnje, to je demokratnija.
A vi klinci MARS NA SPAVANJE! :D

love is in the air ;)

Ona sa fensi cvikama je stvarno boli glava, ali sam je video vec deset puta pored Vucica na razno raznim mitinzima, pa cenim da je on to vec zbario sa onim silikonskim usnama, mamicu mu....

Danas su aktivisti pokreta Evropa nema alternativu, sacekali Vucica i malo su ga zapitkivali......:ok: Srecku i Slobodanu drzim palceve. Priznajem da sam navijao za LJAKSERSKU KOALICIJU - neka ih neku budu godinu dana, posle ce ih usranim motkama juriti. I mislim da ENA polako, ali sigurno preuzima aktivnosti nekadasnjeg OTPORA, mada ne isljucujem mogucnost da se OTPOR ponovo aktivira.

oooooo bice tabanja,ono sto vam se pod slobom desilo je nista sta ce sada da vam se desi.

Back