lav8
Poznat
- Poruka
- 8.133
Zuti i ldp ne mogu da istrpe poraz, zato
I oni se zaklinju u demokratiju
Sram ih bilo![]()
Dao bi ja njima lekciju iz ''americke demokratije'' kao u slucaju oko Teksasa,da vide kako je kada se podriva ustavni poredak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zuti i ldp ne mogu da istrpe poraz, zato
I oni se zaklinju u demokratiju
Sram ih bilo![]()
Otpor do pobede!
Danas su aktivisti pokreta Evropa nema alternativu, sacekali Vucica i malo su ga zapitkivali......:....
Ma ko je na njih obratio paznju pored one gomile prelepih radikalki koje su docekale Vucica?
p.s. zenim se.. samo nisam odlucio sa kojom od one dve... ona crna sa fensi cvikama i bujnim usnama ili ona plava pored nje sa ravnim siskama![]()
![]()
love is in the air![]()
Danas su aktivisti pokreta Evropa nema alternativu, sacekali Vucica i malo su ga zapitkivali......Srecku i Slobodanu drzim palceve. Priznajem da sam navijao za LJAKSERSKU KOALICIJU - neka ih neku budu godinu dana, posle ce ih usranim motkama juriti. I mislim da ENA polako, ali sigurno preuzima aktivnosti nekadasnjeg OTPORA, mada ne isljucujem mogucnost da se OTPOR ponovo aktivira.
Malo je 50000.
Kada ga zveknes jednom sa takvom sumom,a sledeca je 500.000 din,nece mu veruj mi pasti na pamet bilo kakva dalja glupost...
Joj,kako ce ponovo da rade pendreci![]()
Ma ko je na njih obratio paznju pored one gomile prelepih radikalki koje su docekale Vucica?
p.s. zenim se.. samo nisam odlucio sa kojom od one dve... ona crna sa fensi cvikama i bujnim usnama ili ona plava pored nje sa ravnim siskama![]()
![]()
love is in the air![]()
Posto sam radio drugu, pa svratio u kafic na pivo, ima li neka fotka ili neki link da vidimo lepotice![]()
E.. ne mogu nigde da nadjem slike
Ali pokazacu ti slike sa vencanja![]()
Danas su aktivisti pokreta Evropa nema alternativu, sacekali Vucica i malo su ga zapitkivali......Srecku i Slobodanu drzim palceve. Priznajem da sam navijao za LJAKSERSKU KOALICIJU - neka ih neku budu godinu dana, posle ce ih usranim motkama juriti. I mislim da ENA polako, ali sigurno preuzima aktivnosti nekadasnjeg OTPORA, mada ne isljucujem mogucnost da se OTPOR ponovo aktivira.
cestitam u napred
upravo vencani
Ne daj da ti drugi odlucuju o buducnosti. ZAJEDNO DO EVROPE!