Emotivnost....

devojke?
mislis zene? ono kad posle udaje udari u histeriju, zdranje, antidepresive i lenjost/gojaznost? kako se to podnosi, e to je pitanje koje treba da se postavi.
vidis, podfrorum se zove 'muskarci' a ne 'momci'. pa ako pitas to u vezi devojaka darling, nije ovde mesto

Mislim na oba, to je isti pol srce;)
Tema je postavljena na pravom mestu.Ko ce mi bolje dati odgovor no muskarci? Ili si sebe potcenio te me premestas na nepostojeci podforum jer nemas adekvatan odgovor?
Koliko znam podforum je namenjen muskarcima tj muskom polu a uzrast nije preciziran. Postoje momci a boga mi i devojke i u 40, ali to je samo status...KAkvu bi kategoriiju njima dodelio? Ili bi ih mozda prebacio na pdf tinejdzeri ?

Poslednja izmena:
sve je dobro dok se ne raspekmeze od emotivnosti...
..
popizdeh noćas od jedne preemotivne žene, mada se radi o majci, mislim ne znam koliko je relevantno za temu...ali da sam ja muško ja bih od takve pobegla glavom bez obzira
..
smarač na kvadrat bez sopstvenog smisla i kompasa koji će da je vodi kroz život
..
što se tiče teme..naravno da je dobro da bude žena emotivna, kao i svako ljudsko biće..ali umerena u iskazivanju istih, nikakvi histerični napadi, prenaglašene emocije, emotivne ucene i slične stvari
..
ali fina, nežna žena, koja želi da voli, da daje i uzvrati na pruženo..pa mislim ko to neće

Back