Emotivno udaljen

Branimir99

Početnik
Poruka
24
Vec neko vreme sve vise se se emotivno udaljavam od osoba koje poznajem ceo zivot pa cak i od svoje porodice, problem je u tome sto kada se priblizim nekoj osobi i pokazem neke emocije ta ista osoba ce naci nacin da se udalji od mene a i ako se neudalji od mene nju ne zanimaju moji problemi ali kada im trebam odma se sete mene i traze sve da im se udovolji.

Vec neko vreme sve vise se se emotivno udaljavam od osoba koje poznajem ceo zivot pa cak i od svoje porodice, problem je u tome sto kada se priblizim nekoj osobi i pokazem neke emocije ta ista osoba ce naci nacin da se udalji od mene a i ako se neudalji od mene nju ne zanimaju moji problemi ali kada im trebam odma se sete mene i traze sve da im se udovolji.

Jel te nervira svakodnevica,mrzi te da odgovaras na njihova pitanja i dosta ti je svega? Zelis pobeci tamo gde te niko nece naci?

Danas je teško naći pravog, iskrenog prijatelja sa kojim čovek može da bude blizak, pogotovo u emotivnom smislu.Ali to nije razlog da ne pokušaš da ljudima daš šansu, jer nisu svi isti.A ako stalno živiš u strahu da ćeš ti povrediti nekog ili da će neko povrediti tebe, zašto živeti onda?Treba se prepustiti i ne razmišljati previše, a sa godinama doće i zrelost i prosto i da budeš povređen nećeš to više tako primati ka srcu,umećeš da pročitaš ljude i naučićeš da kažeš ne onima koji žele samo neku korist od tebe.

Back