storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellen:Има их, заиста, и то доста. Они често мисле да су заљубљени, труде се да то буду...али то није ТО!
Била сам у вези са типом који ми је стално причао како је јако заљубљен, стално ''куцо, мацо''...али све је то било некако без душе, као научено, као да мисли да то тако треба. И што је најгоре, он је стварно мислио да је заљубљен, а у ствари никада у животу то није био.
Ти људи, на њихову срећу, најчешће и не знају за шта су ускраћени јер мисле да је то тако код свакога. Неки су и свесни, и осећају тај недостатак. Неки се помире са тим, а неки на силу терају себе да осете нешто што, у ствари, не могу.
Ne mislim ja samo na verbalno iskazivanje emocija... Ima još milion stvari; što kaže Hellen - kaže on i volim te i kuco-maco; ali osetiš da tu nema tog 'osećaja', da izgovara ono što je čuo ili video da 'tako treba'. I nisu reči ono što najviše nedostaje u odnosu sa takvom osobom - recimo, ne postoji njegova želja da ti nešto udovoljava, da te razmazi; sve one stvarčice i sitnice koje ja recimo sa srećom uradim i kad mi on ne traži...NatasaNatasa:Pogresno postavljeno pitanje .... svi ljudi umeju da vole, ali neki to umeju i da iskazu a neki ne. Sad, sto je nama emotivcima tesko da prihvatimo da neko ne ume da kaze ''volim te'' i da reci nisu njegovo oruzje to je druga stvar.
Mislim da takvi ljudi i te kako osecaju, ali da uglavnom smatraju da ono sto oni osecaju, treba da ostane tu negde duboko unutra i da to ne treba niko da im dira.
Imam fore još godinu danaNatasaNatasa:Ja sam 3.5 godine bila u vezi sa takvim covekom i umorila sam se ... ostavila ga ....
1000 stvari je bilo nedoreceno, 1000 emocija ne pokazano .... to mi je smetalo i tistilo me ...
Ako osetis da ti to smeta, bolje je otici, nego ostati i muciti i sebe i njega ....
:? joj,mackice,ti me sa tom tvojom love story totalno podsecas na menemackica ns:Imam fore još godinu danaNatasaNatasa:Ja sam 3.5 godine bila u vezi sa takvim covekom i umorila sam se ... ostavila ga ....
1000 stvari je bilo nedoreceno, 1000 emocija ne pokazano .... to mi je smetalo i tistilo me ...
Ako osetis da ti to smeta, bolje je otici, nego ostati i muciti i sebe i njega ....![]()
Eh, da je samo to :?chika_doktor:Ma da...Sigurno dobro trpa pa ti se neda traziti drugog djuvegiju...![]()