Imam jedan problem emotivno sam se vezao za jednu devojku toliko da kad je nasmejem imam osecaj kao sam najsrecniji covek na svetu,medjutim kad se naljuti na mene ili osetim neku hladnocu sa njene strane, odjednom mi skoci pritisak, psihicki kao da kriziram,ako mi se to desi na poslu odjednom mi posao postane duplo tezi skroz me to sjebe.
Razmisljam dal da krenem postepeno da se emotivno distanciram od te devojke, da smanjim komunikaciju i sve jer imam osecaj da kad bi mi sad odjednom prekinula kontakt sa mnom da bi me sjebalo samo tako.Cak sam i ranije pokusavao da smanjim i prekinem komunikaciju medjutim stalno mi se u mislima vrti ti neki lepi trenutci sa njom.
Nekad bas zavidim ljudima koji nemaju toliko izrazeno to emotivno vezivanje
Razmisljam dal da krenem postepeno da se emotivno distanciram od te devojke, da smanjim komunikaciju i sve jer imam osecaj da kad bi mi sad odjednom prekinula kontakt sa mnom da bi me sjebalo samo tako.Cak sam i ranije pokusavao da smanjim i prekinem komunikaciju medjutim stalno mi se u mislima vrti ti neki lepi trenutci sa njom.
Nekad bas zavidim ljudima koji nemaju toliko izrazeno to emotivno vezivanje