Danima pokusavam sebi objasniti,postupke ljudi,roditelja,koji nemaju osjecaja prema vlastitoj deci,ili unucima..Dali nas sve gusi ova neimastina,te iz toga proizlazi nas egoizam,sebicnost-mada slucaj mog muza seze daleko u proslost,kad se zivelo u blagostanju komun.rezima-te se neimastina nije osecala u nijednom segmentu nasih zivota..No da pocnem ispocetka,ostavljen je kao beba od 2.god-od strane majke-te ostaje s ocem..i otac se zeni sa za par godina drugi puta.Moj suprug,sa 7.god prelazi ziveti kod macehinih roditelja-dok otac.ostaje sam ziveti sa novom zenom..tu kod tih ljudi,zavrsava osnov.sred.skolu-te pocinju veliki problemi sa ocem-koji narav.nije zadovoljan sa,postupcima,karakterom svog sina.Narav.dolazi nas brak,rodenje unuka-i desava se ista stvar,opet na scenu stupa svekrova sebicnost,nezainteresiranost za vl.krv-sto nikako ne mogu shvatiti-primjer:ja i sin u igraonici,zove kcer-deda je u blizini,dele nas stepenice-posto je proslo 30.min-kcer me obavestava,deda otisao,bilo mu pretoplo!!!!!a od unuka ga delilo 5m
Pa ZBOG VRUCINE nije dosao videti unuka
(nije ga video 10.dana)- E TAKAV POSTUPAK nikako ne shvatam-postoji jos x primera,i njegovih bisera,koje ne mogu odgonetnuti-nikad nije dosao il prosetao malog (ima samo njega)-a svaka 3.dana prolazi uz zgradu-drage moje kako prevazici,ovakve stvari,kako vi ovakve slucajeve resavate??Svi su dobrodosli