Emotivna nevinost/nesposobnost

• Začetnik teme Začetnik teme DisMisaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aaaahhh...

Treba napušavati nove članove, rekoh ja. Zarad njihovog dobra, da pobegnu odavde i nikad ne prepuste svoju dušu ovom leglu razvrata i nemorala. A ne ovako, nekom nešto odgovoriš na njegovu temu i on/ona krene da podiže tvoje. I to one koje te još uvek (zauvek) muče. Ko je uveo opciju pronađi sve teme koje je započeo/započela? Koji sam kreten, svratim ovde, a treba da idem da polažem matu sada.

Nastavak sledi...

Ali ako je naslov emotivna nevinost,cemu onda prica i o seksu.
Elem znate da postoji devicansko ludilo,mada mislim da su pricali o devojkama,koje su nevine tako posle 25,sto izaziva velike psiho-fizicke probleme.Mogu misliti tek kako je muskarcu.Jel nije fora u tome raditi nesto zato sto to drugi rade,vec zato sto tvoj organizam funkcionise na odredjen nacin.
Da ne pricam o emotivnoj nesposobnosti,nemogucnosti uspostavljanja normalnih kontakata.Ako to do sad nisi resio sa toliko god. zaista neznam dal ces ikad.I ne razumem kako neko moze da pusti da to traje tako dugo.
Iskreno dismisal nadam se da ces skupiti hrabrosti da promenis stvari.

Priča o seksu je usledila usred nekog ebenog banalizovanja problema, valjda. Muka mi je da čitam nazad gde se to spomenulo, ovo sve je bilo davno kada sam još uvek bio zelen na forumu :mrgreen: Valjda zbog nečijeg komentara: Nađi nešto da ebeš i ne kenjaj više, šta već. Ne, to je bilo u RL. Mešam irealnosti.

Ma, samo sam skapirao u međuvremenu da sam verovatno veći tenkre nego li sam spreman da prihvatim. Problem je najviše u tome što sa nekim stvarima u svojoj glavi nisam raskrkrstio ranije, dok mi se moglo još ponešto oprostiti na ime mladosti, ludosti (ponajviše dok sam sebi mogao nešto praštati). Sada je loše uopšte se i truditi, ipak time dotičem i druge i kad uprskam nisam se samo prema sebi loše poneo. Bljak. A i teško je iskazati se, pogotovu ako si i inače nesiguran. Ako foliram, primeti se, ako sam iskren, i to ne odgovara. A opet, ne mogu da se nečemu takvom posvetim opušteno.

Sada više ni ne izlazim (nikad ni nisam nešto preterano), ne trudim se previše ni da stupim u komunikaciju sa nekim. Ponekad pomislim da će neke stvari doći same, onda se setim da tako ne biva. Ali, dok sam se kao trudio previše sam se izglupirao, i, kao što pomenuh, ne mislim da imam prava da budem takav prema drugima. Moje konfuzije treba da ostavim po strani, po cenu da ostanem sam. A to me ipak plaši. Baah, možda ima nekog drugog smisla u životu od naći nekoga sa kime ćeš , možda, jednog dana zasnovati porodicu. Još samo da shvatim koje su to.

Gari ti si meni delovao uvek ok.Al da neko moze da bude takva kukavica to je necuveno.Sta tebe niko nije opterecivao svojim kompleksima nikad?I zaboga miloga prestani da mislis na druge u ovom momentu si najvazniji ti.A u zivotu ima puno toga sto je smisleno,ali ipak ma sta ko pricao tezi ovome sto si napisao.I ne vidim sto bi se odricao toga bez valjanog razloga.A koliko vidim u teskoj si fazi samosazaljevanja.Pazi ne poznajem te,nisam dovoljno upucena ali zaista deluje kao da od muve pravis slona.Bo misa izblamirao se,pa sta mos misliti.Stvarno zvucis ko klinac po pitanju ove teme.
I smatram da je fizicki kontak,ma koliko to banalno zvucalo,prva stepenica ka resavanju tvog problema.

Uh, pa mislim da imas previse godina da na taj nacin gledas na svet. Ako vuces tako jake traume iz detinjstva, trebalo bih da "sednes sam sa sobom" i probas da to resis. Zasto mislis da su drugi savrseni i da imaju savrsene zivote? Samo zato sto se hvale ovde po forumu? Onaj ko ima stvarno idilican i sredjen zivot nema preveliku potrebu da boravi ovde.
I nemoj da mislis da si izuzetak i da nema jos takvih kao sto si ti. Ja znam nekoliko mladica koji su sami i razocarani, puni kompleksa i nemaju zelju ni za cim. Doduse, oni su imali neke veze i vezice, ali nista bitno. Nikad nisu nasli "ono pravo" i sad su se razocarali jer su pregazili tridesetu.
To je i najveci problem osoba kao sto si ti - ta letargija i prepustanje. Neces nikad imati nekog ako se sam ne potrudis. Imas neka interesovanja, studiras, radis, ides u prodavnicu, majku mu. Sledeci put kad izadjes iz kuce, nemoj samo da gledas u svoje cipele dok hodas, podigni glavu, pogledaj oko sebe. Mozda imas neku komsinicu koja je isto tako povucena i usamljena. I koja samo ceka da je zapazis. Ali moras i sam da nadjes objekat svog interesovanja.
Mozda sam bila malo preopsirna, ali ne vidim nijedan razlog zasto bi sebi uskracivao nesto tako lepo.
Potrudi se, nikad nije kasno. Trud se isplati. Veruj mi, znam sta pricam....

Back